Προς το περιεχόμενο

AMD RX 7000 Series [RDNA 3/Navi31]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, Argonaute είπε

Πες μου τις επιλογες απο 200 εως 400 ευρω

εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο σκρουτζ ή ότι δεν καλύπτεσαι από τις επιλογές;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δωσε τις επιλογες που εχεις στα 200 με 400 new και οχι used που βρωμουσε ο τοπος πριν απο 3 χρονια και θαβσου πω μετα αν μπορω να κανω search στο σκρουτζ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Argonaute είπε

Δωσε τις επιλογες που εχεις στα 200 με 400 new και οχι used που βρωμουσε ο τοπος πριν απο 3 χρονια και θαβσου πω μετα αν μπορω να κανω search στο σκρουτζ. 

Αν εισαι αυστηρα μεχρι 400 η καλυτερη επιλογη ειναι αυτη που ξεκινα στα 385

https://www.skroutz.gr/s/37186982/Sapphire-Radeon-RX-6700-10GB-GDDR6-Pulse-Κάρτα-Γραφικών-11321-02-20G.html

Αν ξεπερασεις κατα ενα  10αρικο το μπατζετ πας σε  αυτη που ξεκιναει απο 409

https://www.skroutz.gr/s/28130197/Asus-Radeon-RX-6700-XT-12GB-GDDR6-Dual-Κάρτα-Γραφικών-90YV0G82-M0NA00.html

Αν θες ντε και καλα nvidia πας στην 3060 αναγκαστικα,δεν φτανει για κατι παραπανω,  αλλα ειναι  πιο αδυναμη και απο τις 2 παραπανω

Τι θες να πεις ως συμπερασμα δεν καταλαβαινω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Argonaute είπε

πάρτο λίγο χαλαρά με τις προστακτικές φίλε μου.

στα 320 ευρώ  6600 καινούρια παίζει τα πάντα δεν στερείσαι τίποτα στα 1080p μέχρι και rt ανοίγεις.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Κουβεντα κανουμε, δεν περίμενα να παρεξηγηθεις. 

Επεξ/σία από Argonaute
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Argonaute είπε

Κουβεντα κανουμε, δεν περίμενα να παρεξηγηθεις. 

30 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

απλά εγώ είμαι γλυκούλης μαζί σου 😋

Εγω παλι παρολο που δοθηκαν οι επιλογες gpu που υπαρχουν στο μπατζετ που ζητησε ο @Argonaute συνεχιζω να μην καταλαβαινω που ηθελε να καταληξει.😅

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εγω παλι παρολο που δοθηκαν οι επιλογες gpu που υπαρχουν στο μπατζετ που ζητησε ο @Argonaute συνεχιζω να μην καταλαβαινω που ηθελε να καταληξει.😅

Στο ότι δεν υπάρχουν επιλογές στα χρήματα αυτά από τη νέα γενιά καρτών γραφικών.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Armoral είπε

Στο ότι δεν υπάρχουν επιλογές στα χρήματα αυτά από τη νέα γενιά καρτών γραφικών.

Αυτο το ανεφεραμε ηδη πιο πισω 2 ατομα, οτι δηλαδη οι καρτες χαμηλοτερων κατηγοριων δεν εχουν λανσαριστει ακομη και απο τις 2 εταιρειες, αλλα συνεχισε να ζηταει λινκ απο επιλογες gpu σε συγκεκριμενο μπατζετ.

Νομιζα οτι καπου αλλου ηθελε να καταληξει αφου δωθουν τα λινκ, αυτο ειχε υπωθει ηδη.

Επεξ/σία από Pwpwpw

3 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε

στα 320 ευρώ  6600 καινούρια παίζει τα πάντα δεν στερείσαι τίποτα στα 1080p μέχρι και rt ανοίγεις...

...και αφού θαυμάσεις τα fps το ξανακλείνεις 🤣

• Like 1

με εφεςαρ εννοω 🤩

3 ώρες πριν, Armoral είπε

Σύμφωνοι και ενδεχομένως να μην δούμε κάτι από τον πέτσινο μιας και τοποθετεί στο τρέχον lineup την 3060. 

4 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε

στα 320 ευρώ  6600 καινούρια παίζει τα πάντα δεν στερείσαι τίποτα στα 1080p μέχρι και rt ανοίγεις.

Αυτή έπρεπε σήμερα να είναι στα 180 ευρώ.

• Like 3

29 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Αυτή έπρεπε σήμερα να είναι στα 180 ευρώ.

παίζει κάποιες φορές σε αυτα τα λεφτά και μια 6650xt αλλά είναι φαντομάς κι αυτή, μια τη βλέπουμε μια όχι. όλοι θα θέλαμε όλα να είναι οικονομικοτερα, αρκεί να φτάνουν για όλους 😉

Στις 5/1/2023 στις 4:55 ΜΜ, Pwpwpw είπε

Για τα 600-650 της 4070ti και τα 800-900 της 4080 πολυ αισιοδοξο σε βρισκω. Εκτος αν αναφερεσαι σε τιμες που ισως δουμε σε κανενα χρονο απο τωρα.

FlvE5nZWAAAfWKb?format=jpg&name=large

Αυτοί δουλεύουν ο ένας για τον άλλο.
(το 'χε γράψει και ενα παλικάρι για τη μετοχική σύνθεση και των δύο που είναι ακριβώς οι ίδιοι).

Παίδες όσοι δε διαθέτετε απεριόριστο budget (ή απλά δε κάνετε κέφι να δίνετε υπερβολικά ποσά)  skip both AMD και NVIDIA σε αυτές τις τιμές. Πάρτε κάτι απλά να κάνετε τη δουλειά σας αξιοπρεπώς και αναμονή για προσφορές - να είστε βέβαιοι πως θα έρθουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, TR-909 είπε

Παίδες όσοι δε διαθέτετε απεριόριστο budget (ή απλά δε κάνετε κέφι να δίνετε υπερβολικά ποσά)  skip both AMD και NVIDIA σε αυτές τις τιμές. Πάρτε κάτι απλά να κάνετε τη δουλειά σας αξιοπρεπώς και αναμονή για προσφορές - να είστε βέβαιοι πως θα έρθουν.

Το θεμα ειναι οτι αν εισαι πανω απο 1080p, εστω και 1440p να εισαι (δεν μιλαω για 4κ) και θες να παιζεις τα παιχνιδια μαξαρισμενα  με 60+ καρε τοτε αναγκαστικα η θα δωσεις το 1000αρικο για 4070Ti η θα παιζεις με περικοπες  με 6700/xt στα 350-400 ευρω  ετσι οπως ειναι αυτη την στιγμη οι τιμες. Ουσιαστικα  αν το καλοσκεφτεις απο τα 400 μεχρι τα 800 δεν υπαρχουν ενδιαμεσες επιλογες.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...