noFEARgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Ray tracing games on the way: Atomic Heart Avatar: Frontiers Of Pandora Boundary Dying: 1983 Elden Ring (ray tracing update coming post-launch) Forza Motorsport Halo Infinite Layers of Fears Mortal Online 2 Portal with RTX Ratten Reich Ready Or Not Skull and Bones STALKER 2: Heart of Chornobyl Star Wars Jedi: Survivor Synced: Off-Planet The Day Before The Lord of the Rings: Gollum Turbo Sloths Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Voidtrain από όλα αυτά που έβαλες και θα βγούνε μέσα στο επόμενο χρόνο μόνο το atomic heart έχει rt της προκοπης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Για να καταλάβω... Εδώ βλέπουμε ότι κατά μέσο όρο η 4090 είναι 25% ταχύτερη από την 4080; LOL Σε 1080p είναι; Έβαλαν κανένα RT μέσα (σε RT σε 4Κ οι διαφορές είναι 45-50%); Ποια η αντικειμενικότητα και ποια η χρησιμότητα ενός τέτοιου μέσου όρου; Οι χαμηλότερες διαφορές από όσα reviews έχω δει και ο λόγος CPU limited μέχρι αηδίας: Ryzen 9 5950X (16x/32t) @ defaults 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Eξαιρετικη η nitro Απο τις καλυτερες σε θεμα ψυξης αλλα ταυτοχρονα και απο τις πιο ήσυχες Κριμα να μην βγαζει και nvidia , τους πατάει κάτω όλους Τι εννοεις τους παταει κατω ολους, ολες τις Reference παταει . Αν στο πινακακι στις Nvidia ειχε τις Asus RoG Strix OC θα παταγε σταφυλια. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, kkatzos είπε Για να καταλάβω... Εδώ βλέπουμε ότι κατά μέσο όρο η 4090 είναι 25% ταχύτερη από την 4080; LOL Σε 1080p είναι; Έβαλαν κανένα RT μέσα (σε RT σε 4Κ οι διαφορές είναι 45-50%); Ποια η αντικειμενικότητα και ποια η χρησιμότητα ενός τέτοιου μέσου όρου; Οι χαμηλότερες διαφορές από όσα reviews έχω δει και ο λόγος CPU limited μέχρι αηδίας: Ryzen 9 5950X (16x/32t) @ defaults 🤣 To relative παίρνει όλες τις αναλύσεις μέσα νομίζω, από 1080p και πάνω, οπότε "λογικές" οι διαφορές με αυτό το δεδομένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Πολυ δυνατες θερμοκρασιες η nitro οπως αναφερθηκε και πρακτικα τελειως αθορυβη στα 31db. 1100msrp οπως η tuf και η merc. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Arkin είπε Πολυ δυνατες θερμοκρασιες η nitro οπως αναφερθηκε και πρακτικα τελειως αθορυβη στα 31db. 1100msrp οπως η tuf και η merc. Yeap, αυτη την γενιά μαμάει η nitro και σε εμφάνιση και σε τουμπαναbility. Ευτυχώς φέτος το σώσανε κάπως οι aibs στις nvidia - γιατί τα περυσινά τα καραγκιοζιλίκια που είχαμε σε σχέδον όλα τα μοντέλα με temps / vram temps / junction και τέτοια η AMD δεν τα έχει. Τα τελευταία χρόνια βγαίνουν καλύτερα 3rd party μοντέλα στην amd - ίσως τους αφήνει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και άρα τους παίρνει να φτιάχνουν κάτι καλύτερο. Ειδικά οι ampere ήταν....γενιά λουκούμι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, noFEARgr είπε από όλα αυτά που έβαλες και θα βγούνε μέσα στο επόμενο χρόνο μόνο το atomic heart έχει rt της προκοπης Που το ξέρεις ; Πολλά από αυτά της λίστας δεν ξέρουμε καν τι RT effects θα έχουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Επιτέλους έφτασα στην τελευταία σελίδα, απο της 12 του μήνα διαβάζω κάθε μέρα όσο μπορώ και δε σας προλάβαινα... Βέβαια έγινε το μυαλό μου κομπόστα απο της αρλουμπες και τα ξεκατινιασματα που διάβασα για 90 σελίδες... οι 10 σελίδες είχαν ουσία και info για της κάρτες. ( @Arkin σ ωραίος. χαρά στην όρεξη και την επιμονή σου γενικά) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Σαν να λεμε το κεφάλι μου ειναι μεσα στο φούρνο και τα πόδια μου στη καταψυξη, αρα η μεση θερμοκρασία μου ειναι 36.6, ολα κομπλε 😁 Fatality Αυτό ακριβώς ήθελα να πω κι εγώ, έλεγα για deviation από το μέσο όρο, αριθμό δειγμάτων με μεγάλη απόκλιση κτλ. Το δικό σου παράδειγμα τα λέει όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, Arkin είπε Πολυ δυνατες θερμοκρασιες η nitro οπως αναφερθηκε και πρακτικα τελειως αθορυβη στα 31db. 1100msrp οπως η tuf και η merc. Κλασσικά Nitro+. Άψογη σε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Είναι η ''παραδοσιακή'' AMD η Sapphire, όπως ήταν η EVGA για την NVIDIA.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, malakudi είπε Fatality Αυτό ακριβώς ήθελα να πω κι εγώ, έλεγα για deviation από το μέσο όρο, αριθμό δειγμάτων με μεγάλη απόκλιση κτλ. Το δικό σου παράδειγμα τα λέει όλα. Ναί ναί, fatality, ίδρωσε το αυτί του τώρα νομίζεις... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Armoral είπε Θολούρα-RX AMD x Οφθαλμίατροι partnership Πέρα από την πλάκα, αυτό μέσω του driver είχαν πει θα είναι συνδυασμός anti-lag με radeon boost και rsr. Πορσωπικά το βλέπω να είναι ψιλομάπα. Θα χάνει πολύ η εικόνα. Τώρα για in-game, μακάρι να βγάλουν κάτι καλό αντίστοιχο του frame generation και του reflex. Θα ήταν πολύ ευχάριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, AlexandrosKle είπε Τώρα για in-game, μακάρι να βγάλουν κάτι καλό αντίστοιχο του frame generation και του reflex. Θα ήταν πολύ ευχάριστο. Αυτά που είδες είναι η απάντησή τους στο FG και στο Reflex. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα