Aris-leme Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Σε γενικές γραμμές έχουμε κάτι καλές κάρτες γραφικών με τραγικές τιμές και ο κόσμος σκατώνεται για ΡΤ και τι διαφορές έχουν κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Armoral είπε Cyberpunk rt και dying light 2 rt αρκετά κάτω από 60fps σε 4k με fsr quality η 7900xtx. Μάλιστα, όπως το περίμενα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από andreas84gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μου κακοφαίνεται πάντως πως στα τέλη του 2022 δοκιμάζουνε ακόμη κάρτες των €1000+ σε 1080p ανάλυση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, andreas84gr είπε Cyberpunk rt και dying light 2 rt αρκετά κάτω από 60fps σε 4k με fsr quality η 7900xtx. Μάλιστα, όπως το περίμενα Ούτε η 4080 βγάζει 60fps στο CP77 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Aten-Ra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ούτε η 4080 βγάζει 60fps στο CP77 Αυτό είναι το θέμα οι ή διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Frame Generation είναι must πάντως, όσοι το δοκιμάσετε θα καταλάβετε τι εννοώ. Στο Spiderman και στο TW3 είναι ''must have feature''. Ανοίγει το δρόμο για μπόλικο RT + smooth gameplay. Άντε να δούμε και την υλοποίηση της AMD. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Το Frame Generation είναι must πάντως, όσοι το δοκιμάσετε θα καταλάβετε τι εννοώ. Στο Spiderman και στο TW3 είναι ''must have feature''. Ανοίγει το δρόμο για μπόλικο RT + smooth gameplay. Άντε να δούμε και την υλοποίηση της AMD. Το δοκιμασες με ποντικι με υψηλο dpi? Πως αισθανθηκες την καμερα λογο του διπλασιου input lag? Το καταλαβαινεις καθολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Armoral είπε Αυτό είναι το θέμα οι ή διαφορές; Το θέμα είναι ότι και οι δυο κάρτες δεν βγάζουν 60fps στο CP77, οκ η μια βγάζει παραπάνω και ??? μην μου πεις ότι με την μια μπορείς να παίξεις και με την άλλη όχι γιατί ένα δυο settings να αλλάξεις και στις δυο θα έχεις πάνω από 60fps και θα παίζουν και οι δυο μια χαρά. Επίσης μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ΕΝΑ παιχνίδι μόνο το οποίο είναι και NVIDIA sponsored. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Το θέμα είναι ότι και οι δυο κάρτες δεν βγάζουν 60fps στο CP77, οκ η μια βγάζει παραπάνω και ??? μην μου πεις ότι με την μια μπορείς να παίξεις και με την άλλη όχι γιατί ένα δυο settings να αλλάξεις και στις δυο θα έχεις πάνω από 60fps και θα παίζουν και οι δυο μια χαρά. Επίσης μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ΕΝΑ παιχνίδι μόνο το οποίο είναι και NVIDIA sponsored. Όπως θέλεις τα λες, δεν έχει νόημα να κοροιδευόμαστε. Το 10 τοις εκατό που έλεγες στις διαφορές όπως βλέπεις δεν ισχύει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Παιδια το εχω πει 50000 φορες. Θελετε να παιξετε 2077/DL2/CONTROL με full RT+πολλα fps η Portal RTX? Εννοειται πατε σε nvidia το εχω πει παρα πολλες φορες. Δεν χρειαζεται να αρχισουν παλι οι κοντρες σημερα παει πολυ ομορφα το θεμα απο το πρωι φανηκε η καλη μερα που μιλησαμε σαν ανθρωποι με τον bluraymovie τα ειπαμε και σε πμ βεβαια οποτε τα λυσαμε ολα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, akis23 είπε Τον τελευταιο χρονο περασαν απο τα χερια μου μια 3080 μια 3080ti και μια 3090ti. Στο ΗΧ1200 που χρησιμοποιω εδω και χρονια τις συνεδεσα με δυο καλωδια και οχι με τρια (το ενα διπλο). Σε ολα τα reviews βλεπω στο τροφοδοτικο μου να χρησιμοποιουν οι reviewers τρια μονα και να το τονιζουν πως ειναι απαραιτητο. Γι αυτο λεω οτι ειναι παπαριες. Nαι το HX1200 που ειναι 80 Plus Platinum μπορει ακομα και οριακα να το διαχειριστει με 2 καλωδια αλλα αυτο δεν σημανει οτι ειναι σωστο. Και 4 πολυμπριζα μπορεις να βαλεις το ενα μεσα στο αλλο και να ενωσεις 20 συσκευες που θα δουλευουν μεχρι να σου ριξει την ασφαλεια γιατι δεν ειναι σωστο. Αν το κανει καποιος με το iBox CUBE II 700W αργα η γρηγορα θα το παρει στο χερι μαζι με οτι αλλο ακολουθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Ούτε η 4080 βγάζει 60fps στο CP77 Μόνο που με το dlss3 η 4080 βγάζει πολύ παραπάνω από 60 10 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Το θέμα είναι ότι και οι δυο κάρτες δεν βγάζουν 60fps στο CP77, οκ η μια βγάζει παραπάνω και ??? μην μου πεις ότι με την μια μπορείς να παίξεις και με την άλλη όχι γιατί ένα δυο settings να αλλάξεις και στις δυο θα έχεις πάνω από 60fps και θα παίζουν και οι δυο μια χαρά. Επίσης μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ΕΝΑ παιχνίδι μόνο το οποίο είναι και NVIDIA sponsored. Το σίγουρο είναι ότι με 55 frames παίζεις πολύ καλύτερα απ ότι με 35. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Armoral είπε Όπως θέλεις τα λες, δεν έχει νόημα να κοροιδευόμαστε. Το 10 τοις εκατό που έλεγες στις διαφορές όπως βλέπεις δεν ισχύει. Μάλλον εσύ τα λες όπως θέλεις, εγώ δεν μίλησα ποτέ ΜΟΝΟ για το CP77 αλλά για 19 παιχνίδια. Για έναν παράξενο λόγο ότι έχει να κάνει με RT είναι μόνο με το CP77 για μερικούς εδώ μέσα. Μου θυμίζει εποχές Crysis με την NVIDIA και το Tessellation, déjà vu 🤔 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Aten-Ra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Πέτρος είπε Είστε σίγουροι για αυτά που γράφετε? Εδώ στο θέμα, πριν κάτι σελίδες, είχαμε ολόκληρη κουβέντα για ακριβώς αυτό, ότι 2χ8 κάρτα τραβάει 400+w και ότι είναι οκ/μια χαρά, ότι δεν έγινε κάτι που το κάθε 8πινο έγραφε 170w σχεδόν στις μετρήσεις, ότι υπάρχουν ανοχές και κάτι τέτοια ωραία @akoinonitos, τί ήθελες και έμπλεκες? Ο Aρης απο Hardware Busters που βγαζει τα προτυπα Cybernetics στα τροφοδοτικα (καλυτερη εναλακτικη του 80 Plus) εχει αντιθετη αποψη. https://www.cybenetics.com/ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα