Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Kopite7kimi rules, αυτό ξέρω εγώ..Ξέραμε τις επιδόσεις των καρτών 1.5 χρόνο πριν..Είχε πει ότι είναι απογοητευμένος απ' το RDNA 3, τώρα βλέπουμε γιατί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Kopite7kimi rules, αυτό ξέρω εγώ..Ξέραμε τις επιδόσεις των καρτών 1.5 χρόνο πριν..Είχε πει ότι είναι απογοητευμένος απ' το RDNA 3, τώρα βλέπουμε γιατί.. Για πες. Επειδή κάποιοι μας λένε ότι το CB2077 δεν ενδιαφέρει κανέναν. Από το επίσημο κανάλι της AMD. (Το μουσικό θέμα είναι άρρωστο). Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Ενδιαφέρει γιατί έρχεται το Phantom Liberty DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Ανεβάζει ο κάθε πουθενάς YT τις μλκίες του τώρα..Ευκαιρία για clicks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Kopite7kimi rules, αυτό ξέρω εγώ..Ξέραμε τις επιδόσεις των καρτών 1.5 χρόνο πριν..Είχε πει ότι είναι απογοητευμένος απ' το RDNA 3, τώρα βλέπουμε γιατί.. Γιατι?🤔τι απογοητευση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Γιατι?🤔τι απογοητευση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Kopite7kimi rules, αυτό ξέρω εγώ..Ξέραμε τις επιδόσεις των καρτών 1.5 χρόνο πριν..Είχε πει ότι είναι απογοητευμένος απ' το RDNA 3, τώρα βλέπουμε γιατί.. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, 1.5 χρόνο πριν ούτε την εταιρεία που βγάζει την κάρτα δεν ήξερε. Εκείνη την περίοδο δεν είχε βγει E. S. καλά καλά, όχι να είμαστε σίγουροι για το τελικό προϊόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είπα να μπω στο νήμα μετά από καιρό και αυτά που έχω να πω είναι τα εξής: Α) Η AMD με τη παρουσίαση της δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες αλλά αντ αυτού τελικα απογοητευσε Β) @Arkinξεκόλλα επιτελους Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από billeiros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, 1.5 χρόνο πριν ούτε την εταιρεία που βγάζει την κάρτα δεν ήξερε. Εκείνη την περίοδο δεν είχε βγει E. S. καλά καλά, όχι να είμαστε σίγουροι για το τελικό προϊόν. Ίσως υπερέβαλα λίγο, πριν 1 χρόνο ήταν όλα γνωστά πάνω-κάτω. Το ''double performance/double consumption'' της Ada, το RDNA 3 ότι δεν θα φτάσει το high-end κομμάτι κλπ. Γενικώς πάντως, τα leaks για AMD είναι πολύ πιο ''σφιχτά'' ενώ για την NVIDIA βγαίνουν τα πάντα όλα. Έφαγε και hack πριν την κυκλοφορία..Lol.. Kopite7kimi Greymon55(Το έχει σβήσει το account του τώρα) Kittyyyuko Οι 3 legit leakers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Ίσως υπερέβαλα λίγο, πριν 1 χρόνο ήταν όλα γνωστά πάνω-κάτω. Το ''double performance/double consumption'' της Ada, το RDNA 3 ότι δεν θα φτάσει το high-end κομμάτι κλπ. Γενικώς πάντως, τα leaks για AMD είναι πολύ πιο ''σφιχτά'' ενώ για την NVIDIA βγαίνουν τα πάντα όλα. Έφαγε και hack πριν την κυκλοφορία..Lol.. Kopite7kimi Greymon55(Το έχει σβήσει το account του τώρα) Kittyyyuko Οι 3 legit leakers. Ναι, ότι δεν θα φτάσει το είπαν καιρό, αλλά μέχρι εκεί. Καταλαβαίνεις ότι και 5% (δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση, προφανώς) πίσω να είναι η ΧΤΧ, πάλι "απογοήτευση" θα βαφτιστεί. Εγγύς γαρ ο καιρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ναι, ότι δεν θα φτάσει το είπαν καιρό, αλλά μέχρι εκεί. Καταλαβαίνεις ότι και 5% (δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση, προφανώς) πίσω να είναι η ΧΤΧ, πάλι "απογοήτευση" θα βαφτιστεί. Εγγύς γαρ ο καιρός. Θα δούμε στα reviews, όλα θα εξαρτηθούν από τις τιμές στα ράφια, όπως πάντα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Armoral είπε Για πες. Επειδή κάποιοι μας λένε ότι το CB2077 δεν ενδιαφέρει κανέναν. Από το επίσημο κανάλι της AMD. (Το μουσικό θέμα είναι άρρωστο). Το video είναι legit? 27 fps σε 1440p RT on η 6950xt? LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Herald είπε Το video είναι legit? 27 fps σε 1440p RT on η 6950xt? LOL Της AMD είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Arkin είπε Οχι με 1100 δεν θα εκανα τη μεταβαση. Αν ηταν στα 800 θα την εκανα. Η 6800xt πηγε 600 ευρω μειον αυτα που ειχε μαζι ουτε 450 δεν βγηκε δινοντας 350 την 6700xt. 100 ευρω πρακτικα η μεταβαση. Να εδινα τωρα 500 την 6800xt και να δωσω ακομα 600 ευρω για 50% raster δεν θα το εκανα. Στα 800 το σκεφτομουν σοβαρα ομως οπως ειπα. Την χρειάζεσαι ? H 4080 θα γίνει "EOL" σύντομα. Θα την αντικαταστήσει μία τύπου 4080 super με χαμηλότερο msrp με καλύτερο perf. H 4080ti θα πάει πολύ κοντά στην 4090 με street price ~1700. Τώρα θα μου πεις πως θα κάνει τέτοια όταν ο τύπος θέλει να δώσει και 4070 με 192bit bus με πάνω απο 1000ρικο και perf 3080 2 χρονών 😄 Απο την άλλη το 7900 δεν έχει σημασία αν θα είναι κάτω ή πάνω σε raster και τι RT θα έχει. Κλάιν, το πολύ πολύ να υστερεί σε κανα προμοπάιχνιδο της nvidia, που και πάλι και αυτό μια χαρά θα το βγάζει. Σημασία έχει με τι κόστος θα φτάσει στο ράφι. Και δεν φάινεται να προσγειώνεται καλά , αφού άρχισαν το σανό και αυτοί χέρι χέρι με το πέτσινο. Duopoly δυστυχώς χρόνια τώρα... βολέυει Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από dem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα