PadPoet Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, nazarene said: Οκ ούτε μισο σωληνάριο είχε ούτε υπήρχε κύνδινος για κάτι Ναι μωρέ, τρόπος του λέγειν. Είχε πολύ όμως. Το κυρίως πρόβλημα όμως πρέπει να ήταν όμως ότι η μια από τις 4 βίδες γύρω από το core που σφίγγουν από πίσω στο backplate ήταν αρκετά χαλαρή. Μάλλον αυτό ήταν το πρόβλημα. Anyway, θα βάλω το PTM7950 και θα δω πως πάει μετά από μερικά cycles. Edit: Είχε άλλη τόση πάστα και στην ψύχτρα πάντως. MX-6 για την ιστορία. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από PadPoet 1
LouCi4er Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, nazarene είπε Οκ ούτε μισο σωληνάριο είχε ούτε υπήρχε κύνδινος για κάτι Τόσο πράμα που είχε πάνω πάντως καλό δεν κάνει,το αντίθετο θα έλεγα από θέμα θερμοκρασιών.Κινδυνος για ζημιά πάντως έχεις δίκιο,δεν υπήρχε. Λέγοντας ζημιά εννοώ ανεπανόρθωτη όπως πχ βραχυκύκλωμα γιατί και το 105 hot spot ζημιά το λες. 2
nazarene Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Γράφει ο φίλος πιο πάνω ότι η μια βίδα ήταν χαλαρή οπότε εφ' όσον δεν έκανε καλή επαφή η πάστα δεν παίζει κανένα ρόλο. άντε αν είχε βάλει μισό σωληνάριο απλά να τα είχε κάνει χάλια αλλά αν ήταν βιδωμένη σωστά θέμα δεν υπάρχει απολύτως κανένα, αφ όσον είναι μη αγώγιμες οι πάστες όπου χρησιμοποιούνται η μόνη περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο θέμα από περίσσεια πάστας είναι εαν είναι σε επεξεργαστή να τρέξει κάτω από τον επεξεργαστή στα socket pins και απλά να έχουμε διακοπή λειτουργίας αν πάει σε συγκεκριμένα pins αν αφαιρεθεί μετά όλα οκ αλλά για να φτάσει κάποιος στο ακραίο αυτό σενάριο δεν θα έπρεπε να ακουμπα καν υπολογιστή 2
geomrk Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Στις 2/3/2025 στις 7:29 ΜΜ, Πέτρος είπε Από πρόσφατη προσωπική εμπειρία, δυστυχώς δεν θα έχεις αποτέλεσμα (το πιθανότερο). ΜΧ6 μου έβαλαν όταν είχα το ίδιο θέμα στην ΧΤ μου, καλύτερες θερμοκρασίες από όταν την αγόρασα έπιασα, μετά από 3 εβδομάδες τα ίδια πάλι. ΡΤΜ και φαίνεται ότι ξενοιασα. Ίδια διαδικασία είναι, το άνοιξε-καθάρισε-κλείσε είναι το "ζόρι", όχι το υλικό. οταν λες σου εβαλαν; ειναι κατι που γινεται σε μαγαζια π.χ; γιατι ενδιαφερομαι και εγω να αλλαξω στην 6900xt μου
Πέτρος Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, geomrk είπε οταν λες σου εβαλαν; ειναι κατι που γινεται σε μαγαζια π.χ; γιατι ενδιαφερομαι και εγω να αλλαξω στην 6900xt μου Η κάρτα ξεκίνησε να έχει θέμα με υψηλές θερμοκρασίες hotspot 1.5 μήνα μετά την αγορά (τότε το πήρα πρέφα, για την ακρίβεια, αφού έφτανε στο thermal limit της), οπότε την πήγα στο κατάστημα αγοράς για έλεγχο. Έχουν τμήμα service, την άνοιξαν, έβαλαν πάλι πάστα, έγινε σαν καινούρια, αλλά μετά από λίγο καιρό τα ίδια. Σε κάθε pc hardware μαγαζί που σέβεται τον εαυτό του (όχι σε σκρουτζομάγαζα-αποθηκες), γίνεται η διαδικασία, με άλλοτε άλλη επιτυχία.
John_on_PC Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 37 minutes ago, just_a_dude said: Τι θερμοκρασία έχετε στην vram σε gaming; Εμένα παρόμοια με το hotspot συνήθως. Μέχρι 82 την έχω δει να πηγαίνει στη μνήμη, συνήθως είναι στους 78, αλλά είναι power limited στα 260w (-5%). 1
John_on_PC Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 3 minutes ago, just_a_dude said: Εμένα γύρω στους 85 αλλά με 400w Ε καλά είσαι, μέχρι ~87 θα έλεγα είναι αποδεκτό και συνήθως προτιμώ μαξ 85. Πιο ψηλά με αγχώνει. 1
Inanos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Βγήκαν 25.3.2 σήμερα. Σαν optional . Το βράδυ θα τους περάσω. Να δω αν εχει κάποια διαφορά
ultraex2003 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Inanos είπε Βγήκαν 25.3.2 σήμερα. Σαν optional . Το βράδυ θα τους περάσω. Να δω αν εχει κάποια διαφορά bro είδη έχουν ανέβει στο θέμα με τους amd drivers!!
LouCi4er Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Στις 20/3/2025 στις 11:34 ΠΜ, just_a_dude είπε Εμένα γύρω στους 85 αλλά με 400w 7900gre είμαι με 1600-1700 στροφές στα 305w 52 πυρήνα,70-71 hot spot και 78 μνήμες.Αν την βάλω στοκ 265w τότε είμαι 49 πυρήνα,64 hot spot και 74 μνήμες. 1
@udioTechnic@ Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Παιδιά έχει κανένας θέμα με τους καινούριους drivers έχω μια rx 7800 xt ;
ultraex2003 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 2 ώρες πριν, @udioTechnic@ είπε Παιδιά έχει κανένας θέμα με τους καινούριους drivers έχω μια rx 7800 xt ; bro προσωπικα δεν εχω καποιο θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα