Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, John_on_PC είπε

Στο GTA V Enhanced το AFMF 2.1 είναι πολύ καλό, μόνο ελάχιστα artifacts στο κεφάλι του Franklin έχει.

Αφού έχει FSR το γκειμ. 5 λεπτά το δοκίμασα μόνο άλλα λογικά καλύτερο θα είναι

Δημοσ.
56 minutes ago, Aris-leme said:

Αφού έχει FSR το γκειμ. 5 λεπτά το δοκίμασα μόνο άλλα λογικά καλύτερο θα είναι

Δεν έχει frame generation όμως. Χωρίς FG με FSR quality και max RT πάει 70-80 fps σε 3440x1440p με την 7800xt. Με το AFMF κλειδώνω τα fps στα 69 με chill και πάει 138 fps με το AFMF.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Δεν έχει frame generation όμως. Χωρίς FG με FSR quality και max RT πάει 70-80 fps σε 3440x1440p με την 7800xt. Με το AFMF κλειδώνω τα fps στα 69 με chill και πάει 138 fps με το AFMF.

Ακριβώς το ιδιο κ εγω με 6800XT. Βέβαια το afmf 2.1 δεν το δοκίμασα ακομα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Γλυκοκοιτάζω την υλοποίηση της Sapphire "Pulse" για το 7800xt στα 560ε. Να τραβήξω την σκανδάλη;

Εννοείται όχι.  Γιατί στα 550 από best price παίρνεις την 7800xt nitro 

Δημοσ.
13 minutes ago, Inanos said:

Εννοείται όχι.  Γιατί στα 550 από best price παίρνεις την 7800xt nitro 

Σίγουρα, όχι όμως ετοιμοπαράδοτη!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Γλυκοκοιτάζω την υλοποίηση της Sapphire "Pulse" για το 7800xt στα 560ε. Να τραβήξω την σκανδάλη;

όχι πάνω απο ~500€ κατα τη γνώμη μου

Δημοσ.
2 hours ago, seithan said:

Εγώ θα προτιμούσα να την πάρω 490 από το bestprice και να περιμένω μερικές μέρες. Αν και για να πω την αλήθεια δεν θα αγόραζα τόσο φθηνή υλοποίηση, θα έπαιρνα μία pure/hellhound με 20 ευρώ παραπάνω.

Όλα έχουν το ρίσκο τους, τελευταίες φορές που αγόρασα με 4-10 μέρες αναμονή τα είχα σε μία βδομάδα, διαβάζω βέβαια και για κόσμο που περίμενε 15 ημέρες και μετά του έριξαν άκυρο.

Δημοσ.

Πως μπορώ να κάνω τους ανεμιστήρες να τρέχουν σταθερά στις 1500 στροφές   στις 7800xt? Πρέπει να βρω πιο %  αντιστοιχεί στις 1500 στροφές? 

Δημοσ.
1 hour ago, Inanos said:

Πως μπορώ να κάνω τους ανεμιστήρες να τρέχουν σταθερά στις 1500 στροφές   στις 7800xt? Πρέπει να βρω πιο %  αντιστοιχεί στις 1500 στροφές? 

Ουσιαστικά ναι.

Δημοσ.

Ερώτηση για 7800xt.

Διαβάζω ότι δεν χρειάζεται να μου δείχνει το fps 200-300-400-500-600 .

Απλά όσα μπορει να δείξει η οθόνη που έχω (lg ultragear 27 inch 165 hz !

Εγώ πως κλειδώνω τα hz ? Και τι κερδίζω με αυτό? Πιο ξεκούραστη λειτουργία της κάρτας? Κερδίζω κάτι άλλο? 

Μιλάμε πάντα για 2Κ full ultra όσο μπορώ να παίζω παιχνίδια 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Inanos είπε

Γιατι να το κανεις αυτο και να μην φτιαξεις ενα ωραιο προφιλ?Απλα ρωταω.Επισης για την πιο πανω ερωτηση,καλο ειναι οταν παιζεις τα frames σου να μην ξεπερνανε το μεγιστο refrase rate της οθονης σου αλλιως θα εχεις tearing,σπασιματα δλδ στην εικονα.Τα κλειδωνεις με δυο τροπους αν δεν κανω λαθος,ή μεσω του adrenalin ή μεσα απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...