Inanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αλλά το ρωτάω να μου πείτε μια άποψη. Βάζω το power limit -5% Φτιάχνω το fan curve όπως δχετε ανεβάσει αρκετοί. Δεν πειράζω τα mv . Και ριναι κομπλέ από hot spot η 7800 xt nitro . Αλλά συχνά μου βγάζει σφάλμα και χάνει τις ρυθμίσεις. Και πρέπει να τις ξαναπεράσω. Στο κλείσιμο του υπολογιστή βγάζει ρνα μήνυμα γαι την μνήμη με ένα κόκκινο χ Καινστο άνοιγμα ανοίγω adrenalin και μου βγάζει ειδοποίηση ότι το adrenalin λογωωμη αναμενόμενου σφάλματος επέστρεψε στις ρργοστασιακες ρυθμίσεις
Πέτρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Inanos είπε Στο κλείσιμο του υπολογιστή βγάζει ρνα μήνυμα γαι την μνήμη με ένα κόκκινο χ Αυτό πρέπει να δείξεις, με κάποια φωτογραφία, να καταλάβουμε τί είναι. Οι οδηγοί της gpu είναι ρυθμισμένοι να γυρνάνε σε εργοστασιακές μετά από οποιαδήποτε αστάθεια, από οποιοδήποτε υποσύστημα, είναι φυσιολογική η συμπεριφορά τους αυτή. 1
LouCi4er Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Inanos είπε Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αλλά το ρωτάω να μου πείτε μια άποψη. Βάζω το power limit -5% Φτιάχνω το fan curve όπως δχετε ανεβάσει αρκετοί. Δεν πειράζω τα mv . Και ριναι κομπλέ από hot spot η 7800 xt nitro . Αλλά συχνά μου βγάζει σφάλμα και χάνει τις ρυθμίσεις. Και πρέπει να τις ξαναπεράσω. Στο κλείσιμο του υπολογιστή βγάζει ρνα μήνυμα γαι την μνήμη με ένα κόκκινο χ Καινστο άνοιγμα ανοίγω adrenalin και μου βγάζει ειδοποίηση ότι το adrenalin λογωωμη αναμενόμενου σφάλματος επέστρεψε στις ρργοστασιακες ρυθμίσεις Εχεις κανει καθολου undervolt?Το ιδιο μου εκανε η 7900 και ενω επαιζα 2ωρο χωρις θεμα,στην επανεκκινηση τσουπ ο adrenalin εκανε reset σε factory settings.Μολις της εδωσα λιγο ρευμα ακομα,δεν το ξαναεκανε. 1
John_on_PC Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Το FSR 3 frame generation φαίνεται είναι καλύτερο από το DLSS frame generation στο Spider-Man 2 ακόμα και στις Nvidia κάρτες και έχει και anti-lag 2 από ότι είδα: 7
Aris-leme Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου https://videocardz.com/pixel/amd-releases-fsr-3-1-3-and-anti-lag-2-plugins-for-unreal-engine-5-5 1
laskos6254 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά δώστε μου μια βοήθεια/γνώμη αν γνωρίζετε. Ξέρω ότι όλοι είμαστε focused πάνω στις καινούριες κάρτες αλλά έχω κάποια θέματα με το PC που έφτιαξα πριν μια εβδομάδα με μια ASRock Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 Taichi White OC και τον 9800X3D. Το τροφοδοτικό μου είναι το Be Quiet Pure Power 12 M 1200W. Η κάρτα προφανώς έχει 3Χ8pins για τροφοδοσία. Το PSU έχει 2 PCIE slots για καλώδια οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιώ 2 για την κάρτα, χρησιμοποιώντας ένα που κάνει split σε 2 για τα 2 8 pins της κάρτας και το 2ο καλώδιο κανονικά μόνο για το 3ο 8pin της κάρτας. Φοβάμαι πως ίσως να μην γίνεται σωστό power delivery στην κάρτα γιατί έχω αρκετο coil whine από το τροφοδοτικό και αναγκάζομαι να βάζω fps limit στα games για να είναι πιο υποφερτό. Το τροφοδοτικό έχει slot για 12VHPWR 600 WATT καλώδιο οπότε είναι πιο optimised για nvidia gpus απ'ότι φαίνεται. Να αλλάξω τροφοδοτικό σε κάποιο με 3Χ8 pin slots μπας και βοηθήσει με το coil whine? Θα μπορούσα να κοιτάξω να πουλήσω την κάρτα λίγο κάτω από το κόστος και να πάω σε NVIDIA αλλά μόλις την πήρα και τα χιλιάρικα δεν περισσεύουν οπότε μου φαίνεται κάπως τώρα ¨( Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από laskos6254
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, laskos6254 είπε Ρε παιδιά δώστε μου μια βοήθεια/γνώμη αν γνωρίζετε. Ξέρω ότι όλοι είμαστε focused πάνω στις καινούριες κάρτες αλλά έχω κάποια θέματα με το PC που έφτιαξα πριν μια εβδομάδα με μια ASRock Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 Taichi White OC και τον 9800X3D. Το τροφοδοτικό μου είναι το Be Quiet Pure Power 12 M 1200W. Η κάρτα προφανώς έχει 3Χ8pins για τροφοδοσία. Το PSU έχει 2 PCIE slots για καλώδια οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιώ 2 για την κάρτα, χρησιμοποιώντας ένα που κάνει split σε 2 για τα 2 8 pins της κάρτας και το 2ο καλώδιο κανονικά μόνο για το 3ο 8pin της κάρτας. Φοβάμαι πως ίσως να μην γίνεται σωστό power delivery στην κάρτα γιατί έχω αρκετο coil whine από το τροφοδοτικό και αναγκάζομαι να βάζω fps limit στα games για να είναι πιο υποφερτό. Το τροφοδοτικό έχει slot για 12VHPWR 600 WATT καλώδιο οπότε είναι πιο optimised για nvidia gpus απ'ότι φαίνεται. Να αλλάξω τροφοδοτικό σε κάποιο με 3Χ8 pin slots μπας και βοηθήσει με το coil whine? Θα μπορούσα να κοιτάξω να πουλήσω την κάρτα λίγο κάτω από το κόστος και να πάω σε NVIDIA αλλά μόλις την πήρα και τα χιλιάρικα δεν περισσεύουν οπότε μου φαίνεται κάπως τώρα ¨( Από τη στιγμή που το τροφοδοτικό δίνει κανονικά 2χ6+2 καλώδιο (από μονό στο τροφοδοτικό σε διπλό) σε κάθε pcie που έχει, μια χαρά σωστή είναι η συνδεσμολογία σου, δεν θα πρέπει να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Τώρα, αν θες, πρέπει να υπάρχει αντάπτορας του 12vhpwr σε 2χ8 (αν δεν κάνω λάθος), για το τροφοδοτικό σου, από τη μαμά. Πρόσφατα αναφέρθηκε σε σχετικό ζήτημα.
laskos6254 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Εάν δεν υπάρχει θέμα με το power delivery τότε όλα καλά, αλλά το coil whine είναι το κυρίως πρόβλημα και είναι πολύ έντονο όχι κάτι που λες οκ το υποφέρεις. Το κουτί είναι επίσης ακριβώς δίπλα μου επάνω στο γραφείο και ο ήχος έρχεται κατευθείαν πάνω μου. Θα μιλήσω με την Be Quiet να δω τι θα πουν και αν γίνεται να το αλλάξω θα το κάνω μάλλον.
elpenor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, laskos6254 said: Εάν δεν υπάρχει θέμα με το power delivery τότε όλα καλά, αλλά το coil whine είναι το κυρίως πρόβλημα και είναι πολύ έντονο όχι κάτι που λες οκ το υποφέρεις. Είσαι σίγουρος ότι είναι από το PSU και όχι από τη GPU;
laskos6254 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Είμαι σίγουρος ότι είναι το PSU φίλε μου. Το κουτί μου είναι το Lian Li O11 Vision Compact Gaming Midi και είναι στο αριστερό μέρος του γραφείου οπότε η mesh δεξιά πλευρά του στην οποία είναι το τροφοδοτικό είναι που κοιτάει προς εμένα και ότι ήχος είναι το ακούω φουλ. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:01 μμ από laskos6254
ilos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Aris-leme είπε https://videocardz.com/pixel/amd-releases-fsr-3-1-3-and-anti-lag-2-plugins-for-unreal-engine-5-5 1 χρόνο μετά antilag2 plugin για UE5, το λες και ρεκόρ (για AMD).🤣 1
arismel Δημοσ. Τετάρτη στις 11:07 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:07 πμ Καλησπέρα κύριοι. Είστε πραγματικά. ΕΙΔΙΚΟΙ!!Μια ερώτηση έχω μόνο λόγω ότι επειδή πιστεύω ότι είστε οι αρμόδιοι! Έχω κάνει ένα pc amd 7600x 32gb ram 6000 nmve 1tb psu 750 gold plus gigabyte Kai καρτα γραφικών amd rx7800xt της sapphire. Το πρόβλημα είναι η κάρτα γραφικών crushαρει συνεχώς.στο amd adrenalin έχω προσέξει ότι το gpu clock είναι στα 2675 default setting. Εγω ξέρω ότι η κάρτα μανισια είναι στα 2430hz.Υπερχονιζεται μόνη της? Την κατέβασα στα 2400 μανουαλ και πλέον είναι σταθερότατη. Είναι φυσιολογικό αυτό? Τα 2675 στοκ και μετά από προσωπικό ψάξιμο να6την κατεβάζω στα 2400??
elpenor Δημοσ. Τετάρτη στις 11:15 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:15 πμ 2 minutes ago, arismel said: Καλησπέρα κύριοι. Είστε πραγματικά. ΕΙΔΙΚΟΙ!!Μια ερώτηση έχω μόνο λόγω ότι επειδή πιστεύω ότι είστε οι αρμόδιοι! Έχω κάνει ένα pc amd 7600x 32gb ram 6000 nmve 1tb psu 750 gold plus gigabyte Kai καρτα γραφικών amd rx7800xt της sapphire. Το πρόβλημα είναι η κάρτα γραφικών crushαρει συνεχώς.στο amd adrenalin έχω προσέξει ότι το gpu clock είναι στα 2675 default setting. Εγω ξέρω ότι η κάρτα μανισια είναι στα 2430hz.Υπερχονιζεται μόνη της? Την κατέβασα στα 2400 μανουαλ και πλέον είναι σταθερότατη. Είναι φυσιολογικό αυτό? Τα 2675 στοκ και μετά από προσωπικό ψάξιμο να6την κατεβάζω στα 2400?? Εμένα η powercolor 7800ΧΤ έχει default clock 2520Mhz. Όταν την είχα αγοράσει και έκανα δοκιμές είχα προσέξει ότι ενώ σηκώνει αρκετό OC μετά γίνεται πολύ ευαίσθητη στις θερμοκρασίες και αποφάσισα ότι προτιμώ να την δουλεύω stock παρά να ακούω τα pc case fans. Εσύ πόσο καλό airflow έχεις στο κουτί σου;
charllestone Δημοσ. Τετάρτη στις 11:21 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:21 πμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, arismel είπε Καλησπέρα κύριοι. Είστε πραγματικά. ΕΙΔΙΚΟΙ!!Μια ερώτηση έχω μόνο λόγω ότι επειδή πιστεύω ότι είστε οι αρμόδιοι! Έχω κάνει ένα pc amd 7600x 32gb ram 6000 nmve 1tb psu 750 gold plus gigabyte Kai καρτα γραφικών amd rx7800xt της sapphire. Το πρόβλημα είναι η κάρτα γραφικών crushαρει συνεχώς.στο amd adrenalin έχω προσέξει ότι το gpu clock είναι στα 2675 default setting. Εγω ξέρω ότι η κάρτα μανισια είναι στα 2430hz.Υπερχονιζεται μόνη της? Την κατέβασα στα 2400 μανουαλ και πλέον είναι σταθερότατη. Είναι φυσιολογικό αυτό? Τα 2675 στοκ και μετά από προσωπικό ψάξιμο να6την κατεβάζω στα 2400?? Στο παρακάτω review πάνω κάτω το ίδιο clock μετράει και το techpowerup (Άν έχεις τη nitro+) https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-7800-xt-nitro/39.html Για τα crushes που λές, πέρασες τους drivers με DDU? Επίσης έχεις περάσει chipset drivers? Τελος πρέπει να τσεκάρεις θερμοκρασίες (κυρίως το hotspot) Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:24 πμ από charllestone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα