Inanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, John_on_PC είπε Ναι σωστό φαίνεται. Βλέπω στο dirt 2 ultra 2K 78-81 hot spot 55-57gpu 3
just_a_dude Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Το hotspot είναι το θέμα, με βάση αυτό πάει το fan curve. 80 είναι κομπλέ.
John_on_PC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Inanos said: Βλέπω στο dirt 2 ultra 2K 78-81 hot spot 55-57gpu Μια χαρά, και εγώ εκεί είμαι. Βέβαια πάει ανάλογα το παιχνίδι, άλλα καίνε παραπάνω το hotspot, αλλά συνήθως μέχρι 82C πάει και το έχω δει μια φορά να πιάνει 84C το καλοκαίρι. Το χειμώνα δεν χρειάζεται το -5% power limit τόσο, αλλά το καλοκαίρι βοηθάει για να μην φθάνει 85C και αρχίζουν να ακούγονται τα ανεμιστηράκια. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από John_on_PC
scorpion8283 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 7 minutes ago, Inanos said: Βλέπω στο dirt 2 ultra 2K 78-81 hot spot 55-57gpu Μια χαρα ειναι!
akoinonitos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Inanos είπε Σε ευχαριστώ. Οπότε τώρα είναι σωστό? Εχεις κανει καθολου undervolt στη καρτα? αν βαλεις τα mv καπου στα 1010-1030 με default ρολογια και το fun curve μεχρι το 40% θα ειναι οκ και σε temps και σε θορυβο. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από akoinonitos 2
peterako Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Καλός ήρθατε στο "Όλα ανάποδα"! Στο σημερινό επεισόδιο: Η φθηνότερη RX7700 430 ευρώ Η φθηνότερη RX6700? Μόνο 850!
John_on_PC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, peterako said: Καλός ήρθατε στο "Όλα ανάποδα"! Στο σημερινό επεισόδιο: Η φθηνότερη RX7700 430 ευρώ Η φθηνότερη RX6700? Μόνο 850! Ε εντάξει, λογικό. Εαν η Asus 5090 κάνει 3500€, η 6700xt γιατί να μην κάνει 1520€; Βασικά, όχι, είναι λίγο τραβηγμένο. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, θα έπρεπε να κάνει 945€. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από John_on_PC 4
Aris-leme Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6700 σταμάτησαν οπότε ότι να ναι ζητάνε. Το δοκίμασε κανείς Με FG στην πολύ γρήγορη κίνηση δείτε γύρο από τα ρούχα. Με FSRQ δεν έχει θέμα. Δεν έκανα παραπάνω δοκιμές. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από Aris-leme 1
Inanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εχεις κανει καθολου undervolt στη καρτα? αν βαλεις τα mv καπου στα 1010-1030 με default ρολογια και το fun curve μεχρι το 40% θα ειναι οκ και σε temps και σε θορυβο. Τα mv τα βρίσκω μέσα στο πρόγραμμα. Το fan curve πως το βάζω στο 40% ? Σορρυ αν φαίνομαι άσχετος. Αλλά στη. Ουσία είμαι άσχετος που τώρα μαθαίνει και δεν θέλω να κάνω κάτι λάθος.
PadPoet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Έχει να προτείνει κάποιος ένα starting point για undervolt σε 7900XTX Hellhound? Ασφαλή όρια για 24/7 ψάχνω. Την κάρτα δεν την έχω ακόμα αλλά υπάρχει περίπτωση να την αγοράσω.
enable_your_mind Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 36 minutes ago, PadPoet said: Έχει να προτείνει κάποιος ένα starting point για undervolt σε 7900XTX Hellhound? Ασφαλή όρια για 24/7 ψάχνω. Την κάρτα δεν την έχω ακόμα αλλά υπάρχει περίπτωση να την αγοράσω. Στα 1100 η xtx ειναι safe... Παρακατω μπορει να βρεθεί game να κρασαρει, αλλα το δοκιμαζεις
LouCi4er Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Inanos είπε Τα mv τα βρίσκω μέσα στο πρόγραμμα. Το fan curve πως το βάζω στο 40% ? Σορρυ αν φαίνομαι άσχετος. Αλλά στη. Ουσία είμαι άσχετος που τώρα μαθαίνει και δεν θέλω να κάνω κάτι λάθος. Πηγαινε στο adrenalin στην καρτελα αποδοση και μετα συντονισμος σε εξελιξη.Εκει ενεργοποιησε την επιλογη που λεει:Συντονισμος GPU και μετα απο κατω ακριβως ενεργοποιησε το Προχωρημενος ελεγχος.Η τριτη μπαρα ειναι τα mv του πυρηνα.Δεν ξερω ποσο εχει η 7800ΧΤ αλλα ξεκινα να κατεβαζεις 20mv καθε φορα και δοκιμασε την σε παιχνιδι.Οι κατοχοι της ιδιας καρτας θα σου πουνε ποσο περιπου παιζουν οι 7800ΧΤ για καθε μερα safe.
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εχεις κανει καθολου undervolt στη καρτα? αν βαλεις τα mv καπου στα 1010-1030 με default ρολογια και το fun curve μεχρι το 40% θα ειναι οκ και σε temps και σε θορυβο. 6 ώρες πριν, Inanos είπε Τα mv τα βρίσκω μέσα στο πρόγραμμα. Το fan curve πως το βάζω στο 40% ? Σορρυ αν φαίνομαι άσχετος. Αλλά στη. Ουσία είμαι άσχετος που τώρα μαθαίνει και δεν θέλω να κάνω κάτι λάθος. @just_a_dude @Πέτρος βαλτε ενα ss στο παιδι ρε 2
John_on_PC Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Είδα υπάρχει beta branch driver με AFMF 2.1 και το νέο "driver based FidelityFX library" andxcffx64.dll. Αλλά λέει δεν έχει το radeon software μαζί. Κοιτάξτε το crosshair και τα artifacts που αφήνει εδώ: https://streamable.com/u6dnj8?src=player-page-share Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από John_on_PC 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα