Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ήταν αγορά παρόρμησης εκείνες τις μέρες, δεν το σκέφτηκα.

Η επόμενη θα είναι πιο προσεκτική (αν και για να είμαι δίκαιος, καρτάρα είναι).

Τί θα γίνει κυραΣαπφώ...θα ξαναβγάλεις Toxic να αλυχτήσουμε?

Τουλάχιστον δεν είναι σαν την MSI που έβαλε ίδιο κόψιμο σε nvidia και amd κάρτες, αγόραζες amd και έλεγες χμ, κάτι ψήνεται.

• Haha 1
Δημοσ.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Προσπαθώ να κλείσω το chill για το hogwarts και κάνει αυτό. Κολλάει εκεί, δεν κλείνει. Τι restart έχω κάνει, τι reset game profile στο adrenaline, τι reset τα global profiles. Τίποτα. DDU θα χρειαστεί στην τελική.

Δημοσ.
52 minutes ago, just_a_dude said:

Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Προσπαθώ να κλείσω το chill για το hogwarts και κάνει αυτό. Κολλάει εκεί, δεν κλείνει. Τι restart έχω κάνει, τι reset game profile στο adrenaline, τι reset τα global profiles. Τίποτα. DDU θα χρειαστεί στην τελική.

Δοκίμασε να κανεις clear cache  του adrenaline

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Δοκίμασε να κανεις clear cache  του adrenaline

Τελικά έστρωσε στο άκυρο. Βγήκα απ' το adrenaline, μπήκα μετά από κάνα μισάωρο και έγινε.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
18 minutes ago, just_a_dude said:

Τελικά έστρωσε στο άκυρο. Βγήκα απ' το adrenaline, μπήκα μετά από κάνα μισάωρο και έγινε.

Αναμενόμενο, το είδε η Λίζα στο forum και το έφτιαξε remotely. Είναι γνωστό πως παρακολουθεί το insomnia.

• Like 1
  • Haha 8
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Καλώς ήρθες στο οικοσύστημα της AMD… η αρχή έγινε 🤣 

• Haha 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, niko_gram_15 είπε

Τουλάχιστον δεν είναι σαν την MSI που έβαλε ίδιο κόψιμο σε nvidia και amd κάρτες, αγόραζες amd και έλεγες χμ, κάτι ψήνεται.

A, ζήλεψε τις ένδοξες μέρες της Asus?

1 ώρα πριν, Tambas91 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Λογικό Πέτρο, αφού είναι αγορά radeon :P 

:ph34r:

Μα εννοείται!

ΑΜΔ παίρνεις γιατί σε συνεπαίρνει. Στις nVidia πας προβληματισμένος, το σκέφτεσαι ξανά και ξανά, παλεύεις να ισορροπήσεις τα μέσα σου.

• Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα.Επειδη δεν είμαι τόσο γνωστης και καίγομαι για νέα κάρτα γραφικών είμαι στο εξής διλημμα.Να πάρω τώρα  μια 7900xt  που είναι και σε προσφορά ή να περιμένω για τις νέες κάρτες που θα έρθουν π.χ. την 9070xt.Ευχαριστω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostas838 είπε

Καλησπέρα.Επειδη δεν είμαι τόσο γνωστης και καίγομαι για νέα κάρτα γραφικών είμαι στο εξής διλημμα.Να πάρω τώρα  μια 7900xt  που είναι και σε προσφορά ή να περιμένω για τις νέες κάρτες που θα έρθουν π.χ. την 9070xt.Ευχαριστω.

να περιμένεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostas838 είπε

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι προορίζεται αποκλειστικά για gaming 1440p.

Δημοσ.
11 minutes ago, kostas838 said:

Αν δεν σε πειράζει να περιμένει 30 με 60 μέρες τότε να περιμένεις, γιατί το fsr 4 φαίνεται να αξίζει και το upscale ανάλογα την ανάλυση που παίζεις, 1440p και 4κ είναι απαραίτητο, επιδόσεις μάλλον παρόμοιες με 7900xt/4070ti/super somewhere there και τιμή θα έχει κάπου 550€ - 600€ (χωρίς καπέλο), δεν νομίζω να κάνει καμία "ευχάριστη έκπληξη" η AMD και να την βάλει χαμηλότερα αλλά από την άλλη δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, απλά υποθέσεις κάνω.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas838 είπε

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι προορίζεται αποκλειστικά για gaming 1440p.

Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, περιμένεις. Προσφορά για 7900XT νοείται από 600 και κάτω. Καινούργια  δε βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά πιστεύω.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostas838 είπε

Οκ.Μπορω να περιμένω για κάνα 2μηνο να δούμε και τα σχετικά benchmarks.Ευχαριστω για τις απαντήσεις.

τελος του μηνα βγαινουν οι καρτες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...