just_a_dude Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Black Myth, Native Path Tracing off Spoiler Path Tracing on 🤣🤣🤣 Spoiler 1 1
Inanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μόλις παρέλαβα 7800xt nitro . Ίσως λάθος κίνηση αλαλ δεν μπορούσα να περιμένω την καινούργια σειρά να έρθει Ελλάδα με άγνωστο κόστος. Πρώτη φορά σε amd κάρτα γραφικών ερχόμενος από 4060 . Αύριο θα δοκιμάσω να την βάλω και να δω τι ψάρια πιάνει. 5
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2025 στις 10:07 ΠΜ, just_a_dude είπε Black Myth, Native Path Tracing off Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Path Tracing on 🤣🤣🤣 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου αν θυμαμαι καλα βγαζω καπου 55 εδω ,δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα φαινεται οτι και στο wukong η 9070xt θα ειναι αρκετα πανω απο 7900xt Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από akoinonitos
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε αν θυμαμαι καλα βγαζω καπου 55 εδω ,δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα φαινεται οτι και στο wukong η 9070xt θα ειναι αρκετα πανω απο 7900xt 55 με Path Tracing σε native;
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε 55 με Path Tracing σε native; ποιο path tracing ρε ,με pt off λεω οπως ετρεξε και αυτος απο τον chiphell ,εκει που εχεις εσυ 48 .
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, akoinonitos είπε ποιο path tracing ρε ,με pt off λεω οπως ετρεξε και αυτος απο τον chiphell ,εκει που εχεις εσυ 48 . αααα οκ, ε κλάιν διαφορά. Με path tracing πόσα έχεις;
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, just_a_dude είπε αααα οκ, ε κλάιν διαφορά. Με path tracing πόσα έχεις; δεν το εχω τρεξει ,θα σου πω το βραδυ 1
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, John_on_PC είπε Καλα νεα ,απο που ειναι? 16 ώρες πριν, just_a_dude είπε αααα οκ, ε κλάιν διαφορά. Με path tracing πόσα έχεις; Spoiler χωρις pt τλκ βγαζω 53 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από akoinonitos 2
John_on_PC Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 55 minutes ago, akoinonitos said: Καλα νεα ,απο που ειναι? Reveal hidden contents χωρις pt τλκ βγαζω 53 Από το video του MLID, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστος.
niko_gram_15 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Από το video του MLID, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστος. Αν το πάρεις face value, υποτίθεται είναι leak εντός της εταιρείας.
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, John_on_PC είπε Από το video του MLID, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστος. α πες ετσι ,τα παιρνω πισω τα σχολια ελα μωρε μουφας ειναι ,τον εχουμε βαρεθει Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από akoinonitos
John_on_PC Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 hour ago, akoinonitos said: α πες ετσι ,τα παιρνω πισω τα σχολια ελα μωρε μουφας ειναι ,τον εχουμε βαρεθει Κοίτα, αυτό έλεγε και ο άλλος στη συνέντευξη πάντως.
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, John_on_PC είπε Κοίτα, αυτό έλεγε και ο άλλος στη συνέντευξη πάντως. Καλα ο azor ειναι και αυτος σαν τον mlid ,πετανε συχνα μλκιες 1 1
just_a_dude Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου @Arkin George έκανα μια γύρα στο Hogsmeade με RT Ultra και FSR Q μέχρι 58 min πήγε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα