Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 04:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:00 μμ Στα 12' με OCCT, στο καθημερινό προφίλ (oc+uv+mem+pl) Πάμε για ΡΤΜ σε λίγες ώρες, κι ελπίζουμε. 1
charllestone Δημοσ. Κυριακή στις 04:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:50 μμ (επεξεργασμένο) 60 βαθμούς διαφορά gpu με hotspot! Jesus... Το μισο die πρεπει να ειναι στον αερα... Επεξ/σία Κυριακή στις 07:58 μμ από charllestone 1
spi79 Δημοσ. Κυριακή στις 05:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:13 μμ Πολύ μεγάλη διαφορά!!!Πέτρο καιρό έχεις την κάρτα?
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 05:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:17 μμ 2 λεπτά πριν, spi79 είπε Πολύ μεγάλη διαφορά!!!Πέτρο καιρό έχεις την κάρτα? Η κάρτα είναι 3.5 μηνών. Πριν ούτε μήνα έκανε τα ίδια, την πήγα στο μαγαζί αγοράς όπου την ξαναπάστωσαν, πήγε εξαιρετικά στην αρχή, τώρα το ξερνάει πάλι. 1
spi79 Δημοσ. Κυριακή στις 05:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:21 μμ Α ρε αυτές οι εταιρίες....Αν δε στρώσει και με το ptm,να την επιστρέψεις οπωσδήποτε.Εγώ προσωπικά θα την είχα ήδη στείλει πίσω..δεν είναι φυσιολογικό σε τόσο καινούρια κάρτα.. 2
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 06:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:02 μμ Έχουμε κάποιο καλό βίντεο για εφαρμογή του ΤΡΜ, τί να προσέξω συγκεκριμένα? Το έχω να παγώνει, προς το παρόν. Να το κόψω ακριβώς ή να περισσεύει λίγο? Να κοιτάξω κανέναν ντερμπάουα?
charllestone Δημοσ. Κυριακή στις 06:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:05 μμ Λογικα υπαρχει καποιο θέμα με το cooler δεν πρεπει να ειναι 100% ισιο πανω στο die. Γι'αυτο και με τον καιρο σπρώχνει την παστα εξω απο τον πύρινα. Αλλα κ ετσι να είναι με το ptm θα στρώσει πιστεύω. Για τέτοιες καταστάσεις εχει βγει 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Έχουμε κάποιο καλό βίντεο για εφαρμογή του ΤΡΜ, τί να προσέξω συγκεκριμένα? Το έχω να παγώνει, προς το παρόν. Να το κόψω ακριβώς ή να περισσεύει λίγο? Να κοιτάξω κανέναν ντερμπάουα? Και να περισσεύει λιγο δεν πειράζει. Εγω αυτον ειχα δει: Γενικα πάντως ειναι πολυ εύκολη διαδικασία 1 1
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 07:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:56 μμ Σουξέ στόρυ, πιστεύω. Φαίνεται ξεκάθαρα, πιστεύω, το σημείο του προβλήματος. Καθαρίστηκε, μπήκε το μαραφέτ΄, την έκλεισα αρκετά συντηρητικά. Δεν πείραξα pads κλπ, δείχνουν καλά. Ίσως κάποια στιγμή με στόκο (putty), σαν πείραμα. Το hotspot έπιασε τους 78 στα 45'' και εκεί έχει μείνει (ως max) από εκείνη την ώρα. Οκ, θα έχω καλή διαφορά σε σχέση με τα θρυλούμενα, αλλά το βασικό είναι να μείνει σταθερό εκεί. Θα μάθουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. 17
charllestone Δημοσ. Κυριακή στις 08:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:01 μμ Και σε 1-2 μερες θα δεις και καλύτερα αποτελέσματα. Πιστεύω θα κρατήσει και δεν θα ξανά ασχοληθείς 2
ultraex2003 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:23 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:23 πμ (επεξεργασμένο) ενα δικο μου run με τα καθημερινα μου 2800/3000/ 2800 μνημη +15 PL 1030 ρευμα ολα μαμα παστες κλπ 7900 xt nitro Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:24 πμ από ultraex2003 1
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:58 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:58 πμ 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε ολα μαμα παστες κλπ Είσαι κακός, ρε! 1 2
scorpion8283 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:36 μμ 19 hours ago, Πέτρος said: Σουξέ στόρυ, πιστεύω. Φαίνεται ξεκάθαρα, πιστεύω, το σημείο του προβλήματος. Καθαρίστηκε, μπήκε το μαραφέτ΄, την έκλεισα αρκετά συντηρητικά. Δεν πείραξα pads κλπ, δείχνουν καλά. Ίσως κάποια στιγμή με στόκο (putty), σαν πείραμα. Το hotspot έπιασε τους 78 στα 45'' και εκεί έχει μείνει (ως max) από εκείνη την ώρα. Οκ, θα έχω καλή διαφορά σε σχέση με τα θρυλούμενα, αλλά το βασικό είναι να μείνει σταθερό εκεί. Θα μάθουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αντε γ@μησ0y As Rock.... Περιστασιακά δε θα πουμε οχι σε κανα refresh στις μετρήσεις, να δουμε πως παει στην πορεία το ptm... 2
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:41 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε Αντε γ@μησ0y As Rock.... Περιστασιακά δε θα πουμε οχι σε κανα refresh στις μετρήσεις, να δουμε πως παει στην πορεία το ptm... Καλά, εννοείται το έχω κατά νου. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:41 μμ από Πέτρος 1
LouCi4er Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Καλά, εννοείται το έχω κατά νου. Την επομενη φορα που θα πας σε AMD να πας σε Sapphire ή το πολυ σε Hellhound,ασε που δεν νομιζω να θες να ξανα ακουσεις για Asrock ετσι και αλλιως.Μακαρι να κατσει εκει παντως η καρτα σου απο εδω και περα. 2
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 07:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:10 μμ 2 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Την επομενη φορα που θα πας σε AMD να πας σε Sapphire ή το πολυ σε Hellhound,ασε που δεν νομιζω να θες να ξανα ακουσεις για Asrock ετσι και αλλιως.Μακαρι να κατσει εκει παντως η καρτα σου απο εδω και περα. Ήταν αγορά παρόρμησης εκείνες τις μέρες, δεν το σκέφτηκα. Η επόμενη θα είναι πιο προσεκτική (αν και για να είμαι δίκαιος, καρτάρα είναι). Τί θα γίνει κυραΣαπφώ...θα ξαναβγάλεις Toxic να αλυχτήσουμε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα