scorpion8283 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ultraex2003 said: ενα γρηγορο run το demo 7900xt @ 3100-2900 με ρευμα 950 και τη μνημη στα 2800 Πω...nitro...950v... σε λιγο θα τρεχει χωρις ρευμα...😅 Με φωτοβολταικο🤪 Αν ειχε sapphire Nitro και nvidia την ειχα παει χθες.. Για βαλε κι ενα στοκ μαιμουδι...? ( ολα high ετσι? Απο preset?) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από scorpion8283 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε ενα γρηγορο run το demo 7900xt @ 3100-2900 με ρευμα 950 και τη μνημη στα 2800 Άλλα ακούν πυρήνα, άλλα μνήμη, άλλα θέλουν power. Στο μαϊμούδι με 3100/2900/1030/2764-fast, είμαι 1fps πίσω σου. Αντίστοιχα 6100 στο SN, 18809 fsu, 14506 tse. Στο cp, δεν σε βλέπω, ξεκάθαρα power limited εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε Πω...nitro...950v... σε λιγο θα τρεχει χωρις ρευμα...😅 Με φωτοβολταικο🤪 Αν ειχε sapphire Nitro και nvidia την ειχα παει χθες.. Για βαλε κι ενα στοκ μαιμουδι...? ( ολα high ετσι? Απο preset?) 2 run σε high και very high η καρτα στοκ στα παντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, akoinonitos είπε Ρε συ τι εννοεις κανει reset τα settings του afterburner? Θα τα σεταρεις ολα απο το adrenaline , ρολογια ,μνημη, fan curve ,power limit γενικα οτι θελεις να κανεις στην καρτα. Μετα θα ανοιξεις το afterburner μονο για το osd ,δεν θα πειραξεις τπτ απο τις ρυθμισεις που εχει για την καρτα. Εγω ετσι το ετρεχα και δεν μου αλλαζε τπτ. Για κάποιο λόγο οι ρυθμίσεις στο adrenaline γινόντουσαν reset μετά από restart. Απενεργοποίησα το windows fast boot και το πρόβλημα συνέχισε και το μόνο που διάβασα ότι μπορεί να φταίει είναι το AB. Το AB το είχα αφήσει βέβαια σε παλιά έκδοση. Το έκανα update και θα δοκιμάσω να το κρατήσω μόνο για το OSD. Φαίνεται να ειναι οκ τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Έτσι μου έκανε και εμένα,έπρεπε να μπεις στην registry και να αλλάξεις κάτι από εκεί.Δεν θυμάμαι τι ακριβώς,αν συνεχίσεις να έχεις το ίδιο θέμα να το ψάξω και να στο βρω.Για windows 11 πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2900mhz min 3100mhz max 950mv 2764mhz μνήμη και 1600rpm με κατανάλωση 400W και 60-75 core-hotspot Λόγω 5700x3d η κάρτα δεν παίζει νομίζω 99-100% αλλά κάπου 96-97% Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Inler 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Inler είπε 2900mhz min 3100mhz max 950mv 2764mhz μνήμη και 1600rpm με κατανάλωση 400W και 60-75 core-hotspot Λόγω 5700x3d η κάρτα δεν παίζει νομίζω 99-100% αλλά κάπου 96-97% Bro ωραίος!! Το βραδάκι θα έχουμε συνεχεια... stay tuned!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Inler είπε 2900mhz min 3100mhz max 950mv 2764mhz μνήμη και 1600rpm με κατανάλωση 400W και 60-75 core-hotspot Λόγω 5700x3d η κάρτα δεν παίζει νομίζω 99-100% αλλά κάπου 96-97% 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε Bro ωραίος!! Το βραδάκι θα έχουμε συνεχεια... stay tuned!! Εγώ να φεύγω σιγά-σιγά, να σας αφήσω μόνους (weeps in 2 8pin connectors). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Εγώ να φεύγω σιγά-σιγά, να σας αφήσω μόνους (weeps in 2 8pin connectors). Πετραν άραξε μια από τα ίδια είναι οι κάρτες. Από την εμπειρία μου δλδ από την αλλαγή hellhound σε νίτρο δεν κέρδισα κάτι το εξωφρενικό.Στην καλύτερη 3-4 fps στα παιχνίδια και κάτι πόντους σκορ στα 3δ Μαρκ.uv oc vs uv oc με Μαξ pl. Βοηθάει η νίτρο όπως ξέρουμε λόγω watts. Σε daily χρήση οι κάρτες είναι μια η άλλη.Οπως και σε θερμοκρασία στα ίδια watts πολύ κοντά η μία με την άλλη. *Να αναφέρω πως η hellhound κλοκαρε σαν διάολος με λιγότερα ρεύματα ,καλύτερη από την νίτρο που έχω. Η αλλαγή έγινε μόνο και μόνο για την εμφάνιση (λευκή hellhound σε μαύρο build) Σε εμφάνιση η νίτρο όμως όλα τα λεφτά. Για daily η νίτρο είναι στα 2950-3150 1.075-1.90 ανάλογα το game κ 10%pl 460w περίπου σε 4κ) Σε benchmark παίζει με πολύ πιο χαμηλά ρεύματα και πιο υψηλά ρολόγια . Η hellhound τα παραπάνω ρολόγια τα είχε με 1.045ν απλά με τέρμα pl και η Κακομοίρα έφτανε μέχρι 420-430w στο τσακιρ κέφι.Παρ όλα αυτά επειδή ήθελε λιγότερο ρεύμα κράταγε απίστευτα ρολόγια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εγώ την άφησα 2350/2550mhz με 950mv και 2714mhz fast timing μνήμη με 1370rpm να δω αν είναι σταθερή και τέλος. Πάντως έχω δοκιμάσει και αν έχω δοκιμάσει κάρτες η συγκεκριμένη υλοποίηση της 7900xt είναι τρομερή. Και γενικά 2 μήνες με 7900xt δεν έχω φάει ούτε ένα κρασάρισμα σε παιχνίδι πράγμα περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Πετραν άραξε μια από τα ίδια είναι οι κάρτες. Από την εμπειρία μου δλδ από την αλλαγή hellhound σε νίτρο δεν κέρδισα κάτι το εξωφρενικό.Στην καλύτερη 3-4 fps στα παιχνίδια και κάτι πόντους σκορ στα 3δ Μαρκ.uv oc vs uv oc με Μαξ pl. Βοηθάει η νίτρο όπως ξέρουμε λόγω watts. Σε daily χρήση οι κάρτες είναι μια η άλλη.Οπως και σε θερμοκρασία στα ίδια watts πολύ κοντά η μία με την άλλη. Eννοείται δεν μιλάμε για καθημερινή χρήση...εδώ cappάρω δεξιά-αριστερά για να μένω εντός freesync range (έφτασε επιτέλους η εποχή που κατάφερα να "γεμίσω" την οθόνη σε σύγχρονα της χ κάρτας παιγνίδια). Καθαρά για το "διαγωνισμό" γίνεται η ιστορία, ειδικά με τον Νίκο (3η κάρτα στη σειρά που έχουμε ίδια σε τσιπάκι). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Πάντως επειδή έτυχε να έχω και Red Devil 7900xt μεγάλη διαφορά με Nitro σε θερμοκρασίες/θόρυβο τουλάχιστον για εμένα που είμαι περίεργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Eννοείται δεν μιλάμε για καθημερινή χρήση...εδώ cappάρω δεξιά-αριστερά για να μένω εντός freesync range (έφτασε επιτέλους η εποχή που κατάφερα να "γεμίσω" την οθόνη σε σύγχρονα της χ κάρτας παιγνίδια). Καθαρά για το "διαγωνισμό" γίνεται η ιστορία, ειδικά με τον Νίκο (3η κάρτα στη σειρά που έχουμε ίδια σε τσιπάκι). Χαρείτε τες όσο προλάβετε γιατί έρχονται οι νέες οι ωραίες 😋 Με το που βγουν, η νίτρο χωρίς βιασύνη θα φύγει για πούλημα για να μπει στον 7800χ3δ(αργότερα 9800χ3δ) μια 5αρα καλά να μαστε! Η αλήθεια όμως φέτος είναι ότι δεν με καίει ιδιαίτερα να αλλάξω κάρτα άμεσα μιας και σε 4κ παίζει τα πάντα (χωρίς rt σενάρια) και επίσης δεν πολύ παίζω τόσο .Επίσης μου έφυγε και το πολύ μικρόβιο Μπεντς ,οπότε θα το πάμε χαλαρά όσο αντέχουμε. Οψομεθα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Χαρείτε τες όσο προλάβετε γιατί έρχονται οι νέες οι ωραίες 😋 Με το που βγουν, η νίτρο χωρίς βιασύνη θα φύγει για πούλημα για να μπει στον 7800χ3δ(αργότερα 9800χ3δ) μια 5αρα καλά να μαστε! Η αλήθεια όμως φέτος είναι ότι δεν με καίει ιδιαίτερα να αλλάξω κάρτα άμεσα μιας και σε 4κ παίζει τα πάντα (χωρίς rt σενάρια) και επίσης δεν πολύ παίζω τόσο .Επίσης μου έφυγε και το πολύ μικρόβιο Μπεντς ,οπότε θα το πάμε χαλαρά όσο αντέχουμε. Οψομεθα. 1. Ευχαριστούμε για τις ευχές, εννοείτε θα το κάνουμε. 2. Δεν σε πιστεύει κανείς. Κανείς! :p:p:p 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Inler είπε Πάντως επειδή έτυχε να έχω και Red Devil 7900xt μεγάλη διαφορά με Nitro σε θερμοκρασίες/θόρυβο τουλάχιστον για εμένα που είμαι περίεργος. Η red φέτος και στις 7900χτχ τα πήγε χαλί μαύρο ,hs οι κάρτες της ψήνονται. Η νίτρο είναι η πιο κρύα από αυτές αλλά η hellhound ήταν ελάχιστα πιο ζεστή από την νίτρο που έχω και συγκεκριμένα στις μνήμες 2c παραπάνω .Σαν γενική εικόνα η κάρτα ήταν άψογη από θερμοκρασίες πυρήνα και hs πράγμα που μου προκάλεσε έκπληξη.Την περίμενα πλεμπα και ήταν αστεράκι φωτεινό.Ειχα ανεβάσει όταν την είχα πάρει εδώ ρολόγια και θερμοκρασίες.Τρομερα αποτελεσματα από μέτρια υλοποίηση. Βρήκα δύο φωτός από ac origin που έκανα αρκετές ώρες δοκιμές για να βρω τα σταθερά της ρολόγια. Παρακάτω hellhound.Τα 470w σε gpu z είναι από spikes Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από azazil1190 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα