ShooterX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε Τις mba δεν τις φτιάχνει η amd και οι aibs βάζουν τη φίρμα τους και το κουτί ? 10 ώρες πριν, Πέτρος είπε Δεν ξέρω καθόλου. Υποθέτω, μόνο, ότι τη φτιάχνουν οι ίδιοι στις προδιαγραφές της μαμάς. Οι mba-ref λένε ότι τις φτιάχνει η Sapphire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, ShooterX είπε Οι mba-ref λένε ότι τις φτιάχνει η Sapphire Αυτό λέγεται, όντως, αλλά επιβεβαίωση μέχρι τώρα δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, Armoral είπε Xωρις να δω το βίντεο για να μην κάνω κλικ τις "πληροφορίες" τις έχει ενω έχει κατεβάσει zanax, ή μετά από δυο μπουκάλες johnnie? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, itanium είπε Xωρις να δω το βίντεο για να μην κάνω κλικ τις "πληροφορίες" τις έχει ενω έχει κατεβάσει zanax, ή μετά από δυο μπουκάλες johnnie? Η ζωή μας κύκλους κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Armoral είπε Πολύ δυνατή, αχίλλειος πτέρνα το RT όπως βλέπουμε σε όλα τα benches και πρωτίστως η τιμή, μη τα ξαναλέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Πολύ δυνατή, αχίλλειος πτέρνα το RT όπως βλέπουμε σε όλα τα benches και πρωτίστως η τιμή, μη τα ξαναλέμε εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κάτι παίζει με το "RT" των nvidia... δεν μπορει να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ nvidia και amd. Ας πούμε το Lumen & Ninite με harware RT θα τρέχει σε ps5 και xbox κομπλέ οπότε μάλλον το "RT" της nvidia είναι κλειδωμένο για τις nvidia καρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dreamerchris είπε εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κάτι παίζει με το "RT" των nvidia... δεν μπορει να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ nvidia και amd. Ας πούμε το Lumen & Ninite με harware RT θα τρέχει σε ps5 και xbox κομπλέ οπότε μάλλον το "RT" της nvidia είναι κλειδωμένο για τις nvidia καρτες Τίποτα δεν "παίζει", απλώς είναι μια γενιά μπροστά, παρουσίασε RT το 2018 ενώ η AMD το 2020. Έχει 2 χρόνια προβάδισμα σε R&D, σε optimizations με drivers κτλ. Δύσκολα καλύπτονται 2 χρόνια. Πιθανότατα πάντα θα είναι πίσω η AMD σε RT, αλλά αν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο να μην έχει σημασία πλέον. Αντίστοιχο προβάδισμα έχει η nvidia και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με AI, super sampling, frame generation, κτλ κτλ. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από malakudi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Στις 13/1/2023 στις 2:13 ΜΜ, Talixx είπε sapphire 7900xt ref ασπρη γρηγορη αναλαμπη σαν flash μπορει να ειναι και ιδεα μου θα το κοιταξω και αλλο Και σε εμενα το κανει τελικα, αλλα σταματησε οταν εκανα μια ρυθμιση στην registry. Βλεπω οτι το κανει και με nvidia και "φταιει" η ms.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, kazantzidis είπε Και σε εμενα το κανει τελικα, αλλα σταματησε οταν εκανα μια ρυθμιση στην registry. Βλεπω οτι το κανει και με nvidia και "φταιει" η ms.... εφτιαξε οταν εκανα την ρυθμισει με το chrome καποιος απο εδω μου ειπε να απενεργοποιησω την επιτυχανση του chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Talixx είπε εφτιαξε οταν εκανα την ρυθμισει με το chrome καποιος απο εδω μου ειπε να απενεργοποιησω την επιτυχανση του chrome μηπως εχεις εγκατεστημεν οτο ryzen master? (προγραμμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kazantzidis είπε μηπως εχεις εγκατεστημεν οτο ryzen master? (προγραμμα) οχι δεν το εχω θερμοκρασιες απο farcry 6 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από Talixx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Talixx είπε οχι δεν το εχω θερμοκρασιες απο farcry 6 Εάν έχεις και gpuz και δείχνει το junction ,θα θελα να το δω εάν είναι κόπος. Γιατί στην 6900χτ που είχα στο ινφο έδειχνε πιο χαμηλή θερμοκρασία σε hot spot k junction από ότι το gpuz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 προσοχή σε κατόχους AMD καρτών. στο google και στο bing αν πατησεις Amd driver βγαζει πρώτο result με τίτλο AMD Drivers - Download όπου αν μπεις μέσα δείχνει το ίδιο με το site της amd και εχει χακαρισμένο driver download!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, dreamerchris είπε προσοχή σε κατόχους AMD καρτών. στο google και στο bing αν πατησεις Amd driver βγαζει πρώτο result με τίτλο AMD Drivers - Download όπου αν μπεις μέσα δείχνει το ίδιο με το site της amd και εχει χακαρισμένο driver download!!! εμενα παλι δεν μου το βγαζει. παει στην σελιδα της amd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα