Talixx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε windows 11 εχεις? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, Πέτρος είπε XT, η φασαρία μέχρι τώρα είναι για τις ΧΤΧ Ίδια συστήματα ψύξης. Η ΧΤ μπορεί να μη χτυπάει 110C στο hotspot το χειμώνα αλλά το καλοκαίρι όλα είναι πιθανά. Επίσης ποιος είναι ok όταν ο πυρήνας είναι στους 60C και το hotspot στους 105; 51 λεπτά πριν, Talixx είπε παιδια προβλημα με καρτα γενικα δεν εχω παιζει να ειναι ιδεα μου θα το κοιταξω και αλλο σκεφτομαι να βαλω η αλλο καλωδιο dpi η να παω hdmi Τρέξε μερικά βαριά παιχνίδια και πες μας ποιες είναι οι μέγιστες θερμοκρασίες που βλέπεις σε GPU και σε GPU hotspot. (Αυτό που περιγράφεις μάλλον δεν έχει σχέση με τις θερμοκρασίες, μπορεί να είναι θέμα driver) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Mε τους νέους drivers 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Talixx είπε ναι Επειδη έγραψες ότι στο κάνει στο browsing αν χρησιμοποιείς τον chrome απενεργοποίησε το hardware acceleration από τις ρυθμίσεις του chrome. Εγώ το είχα αναφέρει στο δίπλα θέμα με τις 6000 κάρτες ότι στα win11 υπάρχουν τέτοια ψιλό θεματάκια ενώ στα win10 κανένα θέμα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Επειδη έγραψες ότι στο κάνει στο browsing αν χρησιμοποιείς τον chrome απενεργοποίησε το hardware acceleration από τον chrome. Εγώ το είχα αναφέρει στο δίπλα θέμα με τις 6000 κάρτες ότι στα win11 υπάρχουν τέτοια ψιλό θεματάκια ενώ στα win10 κανένα θέμα. το εκανα ευχαριστω 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Ίδια συστήματα ψύξης. Η ΧΤ μπορεί να μη χτυπάει 110C στο hotspot το χειμώνα αλλά το καλοκαίρι όλα είναι πιθανά. Επίσης ποιος είναι ok όταν ο πυρήνας είναι στους 60C και το hotspot στους 105; Τρέξε μερικά βαριά παιχνίδια και πες μας ποιες είναι οι μέγιστες θερμοκρασίες που βλέπεις σε GPU και σε GPU hotspot. (Αυτό που περιγράφεις μάλλον δεν έχει σχέση με τις θερμοκρασίες, μπορεί να είναι θέμα driver) καποιο ιδιαιτερο βαρυ παιχνιδι δεν εχω δοκιμαζω λιγο το arma 3 και το hell let loose και ταρκοβ κατεβαζω και το far cry 6 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από Talixx 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Talixx είπε καποιο ιδιαιτερο βαρυ παιχνιδι δεν εχω δοκιμαζω λιγο το arma 3 και το hell let loose και ταρκοβ κατεβαζω και το far cry 6 Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου. Καλοδούλευτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Mε τους νέους drivers Πολυ ενδιαφερον. Εριξαν το ρευμα με capped fps στα 144 σε επιπεδα 4070ti απο 240 που ηταν πριν. 80 ολοκληρα watt λιγοτερο που συνεπαγεται και αρκετα καλυτερες θερμοκρασιες. Ειναι οι προτελευταιοι drivers αυτοι εχουν βγει και 23.1.1. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 την εβαλα και εγω. Κανενα benchmark να τρεξω; ποιο να κατεβασω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, kazantzidis είπε την εβαλα και εγω. Κανενα benchmark να τρεξω; ποιο να κατεβασω; Δεν ποσταρεις καλυτερα απο κανα παιχνιδι να δουμε και τη πραγματικη δυνατοτητα της καρτας 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 ειναι η φαση που θες να πεις ... μωρη AMD ... you had ONE job to do. NOT FAIL. Thats it. and you fumbled the bag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 8K 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, kkatzos είπε Ίδια συστήματα ψύξης. Η ΧΤ μπορεί να μη χτυπάει 110C στο hotspot το χειμώνα αλλά το καλοκαίρι όλα είναι πιθανά. Επίσης ποιος είναι ok όταν ο πυρήνας είναι στους 60C και το hotspot στους 105; Για τη συζήτηση, προφανώς. Ιδιο είναι το σύστημα ίσως, αλλά μπορεί να είναι άλλη παρτίδα για τις ΧΤ, από τις μη ελαττωματικές (σαν γραμμή συναρμολογησης επιπλέον, ενδεχομένως). Συγκεκριμένα για τον φίλο, ref κάρτα, αλλά όχι μαμά, Σαπφώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Συγκεκριμένα για τον φίλο, ref κάρτα, αλλά όχι μαμά, Σαπφώ. Τις mba δεν τις φτιάχνει η amd και οι aibs βάζουν τη φίρμα τους και το κουτί ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε Τις mba δεν τις φτιάχνει η amd και οι aibs βάζουν τη φίρμα τους και το κουτί ? Δεν ξέρω καθόλου. Υποθέτω, μόνο, ότι τη φτιάχνουν οι ίδιοι στις προδιαγραφές της μαμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα