nik0las25 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν δουλειες που να μπορει καποιος να βρει στο κοματι της τηλεργασιας ειμαι 25 χρονων και εμενα θεσσαλονικη αλλα για καποιους προσωπικους λογους γυρισα στο σπιτι με τους γονεις σε χωριο που δεν εχει πολλες δουλειες εδω ειχα δουλεψει στα χωραφια τον χειμωνα αλλα δεν ειναι σιγουρη δουλεια θεσσαλονικη εχω δουλεψει σε φουρνο καφετερια και delivery απο τα 19 μεχρι τα 24 .Εστειλα σε καποιες εταιριες αλλα μου απαντησαν καπως περιεργα στα email και καπου διαβασα υπαρχουν και απατες. υπαρχει καποιος που να δουλευει σε καποια δουλεια τηλεργασια και ποιες ειναι οι προυποθεσεις, ξερω ισως τα χρηματα δεν θα ειναι αρκετα εστω ομως να βγαζω κατι που θα ειναι σταθερο καθε μηνα και οχι σε τυπου bonus αμα κλεισεις το πακετο πχ
l337 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Αν πιστεύεις ότι την παλεύεις στην γαλέρα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, η evalue έχει θέσεις στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση αποκλειστικά remote.
w95chris Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Η Teleperformance δημοσιεύει που και που θέσεις remote για τηλεφωνική εξυπηρέτηση αν σου κάνει κλικ κάτι τέτοιο. Ανάλογα βέβαια τις ξένες γλώσσες που ξέρεις. Πχ μπορεί να ζητάνε κάτοικο Ελλάδας με γνώσεις Ισπανικών για εξυπηρέτηση. Κάνε μια αναζήτηση, ίσως σου κεντρίσει το ενδιαφέρον κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα