Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια.

Εχω να κανω ενα term paper γυρω στις 40 σελιδες για την σχολη μου. Η αληθεια ειναι οτι το καθυστερησα παρα πολυ (λογω προσωπικων θεματων), και πρεπει να το κανω μεσα σε 8-10 μερες. Ειναι εφικτο πιστευετε;

Οποιαδηποτε συμβουλη θα εκτιμηθει ιδαιτερα!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από cchrm97
Δημοσ.

Εάν ξέρεις το θέμα του paper, εννοώ εάν ξέρεις τι να γράψεις και το υπόβαθρο, αλλά ξέρεις και πώς να γράφεις papers, τότε γίνεται εάν κάνεις μόνο αυτό όλη μέρα (γύρω στις 10 ώρες δουλειά την ημέρα). Αλλιώς, όχι. Δηλαδή, "όχι" = θα γράψεις 40 σελίδες αλλά θα είναι τελειώς άχρηστες.

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω ο @DrKo είναι πολύ επιεικής....paper 40 σελίδων (χωρίς μπούρδες μέσα, αν και δεν μας είπες το αντικείμενο) σε 10 μέρες μου φαίνεται αρκετά τρελό.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 10:34 ΠΜ, cchrm97 είπε

Καλημερα παιδια.

Εχω να κανω ενα term paper γυρω στις 40 σελιδες για την σχολη μου. Η αληθεια ειναι οτι το καθυστερησα παρα πολυ (λογω προσωπικων θεματων), και πρεπει να το κανω μεσα σε 8-10 μερες. Ειναι εφικτο πιστευετε;

Οποιαδηποτε συμβουλη θα εκτιμηθει ιδαιτερα!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μιας και το έκανες το term paper στο **τριπλάσιο** του χρόνου που λες: 

μπορείς να μας πεις, τελικά, εάν έβγαινε σε 8-10 μέρες αντί για ένα μήνα που έκανες τελικά; 

Όχι τίποτα άλλο, αλλά στο άλλο thread γράφεις πως σε αποπήρανε μερικοί, και μπορεί να παρασύρεις μερικούς αφελείς αναγνώστες. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς αναγνώστης που διαβάζει το άλλο σου thread και δεν έχει την ικανότητα να σκεφτεί λίγο παραπάνω ή έχει διάφορα συμπλέγματα (τι να κάνουμε, συμβαίνουν και αυτά) να τρέξει να απαντήσει "βρε τους έτσι και τους αλλιώς, τι σου λέγανε;". Εσύ που έχεις (μάλλον) παραπάνω μυαλό, θα πρέπει να προστατεύσεις τέτοιους συνφορουμίτες και να μην τους αφήνεις να γίνονται έρμαια των συμπλεγμάτων τους.΄

Γιατί, αρχικά είχες πει συγκεκριμένα για 8-10 μέρες, ενώ μετά λες πως πήρες 30 μέρες και το έκανες. Και τελευταία φορά που τσέκαρα, το 30 είναι τριπλάσιο του 10 και σχεδόν τετραπλάσιο του 8. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...