vaggos231 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Χαίρεται, είμαι μια βδομάδα κάτοχος του a52s. Το κινητό από την πρώτη μέρα κολλάει αλλά επειδή του έβγαλα τα μάτια, είπα να του δώσω χρόνο να στρώσει και να με "μάθει". Η κατάσταση συνεχίστηκε αλλά επειδή κατά τα φαινόμενα η συσκευή λειτουργούσε καλά ορισμένες φορές. Παρατήρησα ότι με τα messenger bubbles υπάρχει θέμα. Κάθε φορά που υπάρχει μπαμπλ το κινητό σέρνεται, ενώ αν το συρω κάτω επανέρχεται και πάει σφαίρα. Αν ανοίξω δε συνομιλία και μετά την κλείσω αλλά το μπαμπλ υφίσταται, η συσκευή παίρνει 2 σεκοντ μέχρι να καταχωρήσει κάποιο πάτημα. Αν κρατήσω τα μπαμπλ ανενεργά όμως, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η συσκευή ανταποκρίνεται κανονικά. Έχω γκουγκλαρει και κάνει όλα τα φιξ(καθαρισμος της κας, reinstall, app permission, draw over screen κλπ). Είμαι χρήστης των μπαμπλ κατά κόρον και με βολεύουν αφάνταστα. Ξέρω ότι σαν εφαρμογή είναι τρομερά κακή και αν είναι να λύσω το πρόβλημα της συσκευής δεν θα το ξαναχρησιμοποιησω, αλλά θέλω να εξαντλησω κάθε περίπτωση πριν την παρατήσω την λειτουργία. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα το bubble. Μιας και πρόκειται για αρκετά δημοφιλή συσκευή αλλά και εφαρμογή, εσάς η εμπειρία με το α52ς και το μεσεντζερ ποια είναι; συμβαίνει μόνο σε μένα; ευχαριστώ πολύ
Centurion Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Υπάρχει η περίπτωση όταν έχεις bubble, το κινητό να γυρνάει σε 60hz, όσο αυτό είναι ορατό για αυτό σου κολλάει. Αν έχεις τα Hz στο auto, δοκίμασε να το γυρίσεις σε always 120hz αν έχεις την επιλογή.
vaggos231 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 δεν υπαρχει auto, ειτε σε 120 ειτε σε 60 hz, η εφαρμογη συμπεριφερεται το ιδιο! ευχαριστω για την ιδεα ομως!
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Παρατηρω το ιδιο στο Note20 Ultra μου, υποθετω εχει να κανει με το messenger, ανεξαρτητως συσκευης.
vaggos231 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, stormrain είπε Παρατηρω το ιδιο στο Note20 Ultra μου, υποθετω εχει να κανει με το messenger, ανεξαρτητως συσκευης. δηλαδη ακομα και στο note 20 ultra, το μεσεντζερ φερνει τη συσκευη στα γονατα της;
jim_p Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Σχετικη συζητηση στο xda με ενα workaround στο τελος https://forum.xda-developers.com/t/fb-messenger-chat-head-screen-delay.4387307/ 1
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, vaggos231 είπε δηλαδη ακομα και στο note 20 ultra, το μεσεντζερ φερνει τη συσκευη στα γονατα της; Δεν νομιζω πως την φερνει στα γόνατα της ακριβώς, δεν πρεπει να ειναι θεμα ταχύτητας ακριβώς, μαλλον κατι κανει overlay οταν κλείνεις το bubble σαν "extra layer" χωρις να φαίνεται φυσικα, γιαυτό και δεν καταχωρεί το tap. Θεωρω πως θα φτιαχτεί σε καποιο update.
vaggos231 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Το δοκίμασα το workaround δεν βολεύει τόσο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα