bill_surf Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλημέρα στην ομάδα! Έχουμε και η γυναίκα μου κι εγώ τα AirPods Pro. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης αν κάποιος μιλάει μέσω AirPods, ασχέτως αν ο άλλος τα φοράει κι αυτός, σε αυτόν που ακούει μεταφέρεται έντονος θόρυβος από το background αυτουνού που μιλάει μέσω AirPods. Αν έχει ανοιχτή βρύση πχ ακούγεται λες και είναι δίπλα σε καταρράκτη, αν περπατάει στο δρόμο τα αυτοκίνητα ακούγονται λες και σε πατάνε στο τύμπανο! Έψαξα στις ρυθμίσεις και των δυο συσκευών και δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζει κάποιος; Έχει κάποιος το ίδιο θέμα; ευχαριστώ
Kthulhou Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 δεν ξέρω, αλλά υποτίθεται πως έχει noise cancellation Active Noise Cancellation για εντυπωσιακό ήχο Ένα μικρόφωνο στραμμένο προς τα έξω ανιχνεύει τους εξωτερικούς ήχους. Τα AirPods Pro στη συνέχεια τους αντισταθμίζουν με αντίστοιχη εξουδετέρωση θορύβου, ακυρώνοντας τους εξωτερικούς ήχους πριν καν τους ακούσεις. Ένα μικρόφωνο στραμμένο προς τα μέσα ακούει στο εσωτερικό του αυτιού σου για τυχόν ανεπιθύμητους ήχους, οι οποίοι επίσης εξαλείφονται με την εξουδετέρωση θορύβου. ΜΗΠΩΣ έχεις ενεργοποιημένη την : Λειτουργία Διαφάνειας Θέλεις να ακούσεις τι γίνεται γύρω σου; Απλώς, πάτησε παρατεταμένα τον αισθητήρα ισχύος στο στέλεχος για να μεταβείς από την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου στη λειτουργία Διαφάνειας, η οποία επιτρέπει στους εξωτερικούς ήχους να ακούγονται, προσφέροντάς σου μια φυσική ηχητική αίσθηση από τον περιβάλλοντα χώρο, όταν μιλάς στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου.
M A T R I X Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2022 στις 9:58 ΠΜ, bill_surf είπε Καλημέρα στην ομάδα! Έχουμε και η γυναίκα μου κι εγώ τα AirPods Pro. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης αν κάποιος μιλάει μέσω AirPods, ασχέτως αν ο άλλος τα φοράει κι αυτός, σε αυτόν που ακούει μεταφέρεται έντονος θόρυβος από το background αυτουνού που μιλάει μέσω AirPods. Αν έχει ανοιχτή βρύση πχ ακούγεται λες και είναι δίπλα σε καταρράκτη, αν περπατάει στο δρόμο τα αυτοκίνητα ακούγονται λες και σε πατάνε στο τύμπανο! Έψαξα στις ρυθμίσεις και των δυο συσκευών και δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζει κάποιος; Έχει κάποιος το ίδιο θέμα; ευχαριστώ Τι ios χρησιμοποείς; Check εδώ αν και νομίζω ότι έχει γράψεις ήδη. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από M A T R I X
bill_surf Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Τι ios χρησιμοποείς; Check εδώ αν και νομίζω ότι έχει γράψεις ήδη. είμαι uptodate.τα έχω κάνει αυτά που λέει το link. εχει γινει και αντικατασταση απο την εταιρεια, αλλα και παλι τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα