lector Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλησπερα σε ολη την αυπνη παρεα, πηρα προσφατα ενα refurb μηχανακι HP απο καταστημα. Λειτουργει αψογα, αλλα παρατηρησα (τυχαια εντελως) οτι το τροφοδοτικο που μου εδωσαν μαζι, το οποιο δεν ειναι γνησιο HP αλλα aftermarket, μετα απο καμποση ωρα θερμαινεται παρα πολυ. Εχω δουλεψει με πολλα λαπτοπ και εχω δει αρκετες φορες τροφοδοτικα (και μαμα) να ζεσταινονται, αλλα αυτο μου φανηκε οτι παραηταν. Κατα τη γνωμη σας θεωρειται οτι υπαρχει καποιος λογος να ανησυχησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Έλεγξε τουλάχιστον αν οι προδιαγραφές του τροφοδοτικού ταιριάζουν με αυτές του λάπτοπ. Συγκεκριμένα, θέλουμε τα ίδια Volt, και το τροφοδοτικό να δίνει ίσα ή περισσότερα Watt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Τα Αμπερ θα κοιταξεις ποσα πρεπει να ειναι στην εξοδο του λαπτοπ , με βαση αυτο πας στα βατ που χρειαζεται το λαπτοπ σου. Υπαρχει η εκδοχη να χρειαζεσαι 90 watt και να σε εδωσαν 65αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μαλλον έχει οριακά ή ελάχιστα λιγότερα ampere απο ότι χρειάζεται. Κανονικά το τροφοδοτικό πρέπει να ειναι ικανό να δώσει παραπάνω αμπέρ απο το λαπτοπ. Πχ εαν το λαπτοπ θέλει 3 αμπερ, το τροφοδοτικό πρέπει να είναι 3.5 ή μεγαλύτερο. Watt πρέπει να ειναι τα ίδια με αυτά που ζητάει το λαπτοπ (ουτε λιγότερα ουτε περισσότερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Απο τα specs της HP φαινεται οτι το λαπτοπ θελει 18,5V 65W και δε γραφει συγκεκριμενα αμπερ, λεει μονο οριο <11Α. https://support.hp.com/ro-en/document/c03406489#AbT6 Το τροφοδοτικο γραφει 18,5V 3.5A αλλα δε γραφει βατ στο ταμπελακι. Απο google βρισκω οτι δινει 65. https://archiwum.allegro.pl/oferta/zasilacz-fcy-18535-fothwin-do-notebooka-hp-i8497628248.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 το τροφοδοτικο δεν είναι απο τα καλα γιαυτο ζεσταίνεται κάποια στιγμή θα τα παίξει και η θα καει η θα πάρει μαζι του και το λαπιτοπι, ξερω οτι τα καλα είναι ακριβά μπορείς να παρεις ανοιχτού τυπου και να κάνεις πατέντα με up/down 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, lector είπε Απο τα specs της HP φαινεται οτι το λαπτοπ θελει 18,5V 65W και δε γραφει συγκεκριμενα αμπερ, λεει μονο οριο <11Α. https://support.hp.com/ro-en/document/c03406489#AbT6 Το τροφοδοτικο γραφει 18,5V 3.5A αλλα δε γραφει βατ στο ταμπελακι. Απο google βρισκω οτι δινει 65. https://archiwum.allegro.pl/oferta/zasilacz-fcy-18535-fothwin-do-notebooka-hp-i8497628248.html 18,5V X 3.5A=65W ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΑ Β ΡΟΥΜΕ ΤΑ WATT 19V x 4.7A= 90W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Παρε ενα σαν ΑΥΤΟ , μαζεψε αυτο που εχεις και δωστο μαζι με το λαπτοπ οταν το πουλησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Στις 29/4/2022 στις 10:47 ΜΜ, triplex1 είπε Παρε ενα σαν ΑΥΤΟ , μαζεψε αυτο που εχεις και δωστο μαζι με το λαπτοπ οταν το πουλησεις Ενδιαφερον. Αν τα βατ ειναι παραπανω υπαρχει προβλημα ομως; Γιατι πιο πανω εχουν γραφτει και οι δυο αποψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, lector είπε Ενδιαφερον. Αν τα βατ ειναι παραπανω υπαρχει προβλημα ομως; Γιατι πιο πανω εχουν γραφτει και οι δυο αποψεις. Οσο χρειαζεται , αυτο θα τραβηξει , δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα ισα-ισα θα εισαι πιο ανετος και ησυχος Το εχω παρει το συγκεκριμενο για να φτιαχνω λαπτοπ που πεφτουν κατα καιρους στα χερια μου , αξιζει με το παραπανω τα χρηματα του τα watt ειναι δευτερευων , τα αμπερ κανουν τη διαφορα και αν προσεξεις το βυσμα που βαζεις ειναι το καθενα για διαφορετικη καταναλωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα