Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας πάνω σε ένα ταφ έχω αυτήν την στιγμή ένα ψυγείο και έναν ξεχωριστό μικρό καταψύκτη....χωρίς να γνωρίζω τα watt το ψυγείο δεν γράφει μοντέλο να δω....θέλω πάνω στο ταφ να βάλω και έναν προβολέα 20 watt με ξεχωριστό διακόπτη για φως στην αυλή.....πιστεύετε θα υπάρξει προβλημα υπερφόρτοσης....τα ταφ νομίζω είναι μέχρι 3200 wat peripou.....

16a είναι το ταφ

Δημοσ.

Τα ψυγεία έστω ότι είναι βαριά 1.000W το καθένα (εμάς General Electric του '98 είναι 800W), οπότε είστε εντάξη για τον προβολέα.

Το ταφ όμως είναι ποιοτικό ή είναι από αυτά του 1ε;

Δημοσ.

Λογικα δεν εχεις προβλημα , απο κει και περα αν ειναι κανα Τουρκικο ή Κινεζος μολις θ'αρχισει να τσιρτσιριζει το πετας πριν ανατιναχθει

Κουμπωσε και εναν τετοιο μετρητη να ξερεις τι καις

https://www.e-shop.gr/logilink-em0002a-energy-cost-meter-p-PER.587244?gclid=Cj0KCQjw06OTBhC_ARIsAAU1yOWR4v9wgDOktd3wzwdGz669DFDLf7dc3yI0qSlTRTCPmQVZ3xSbjdYaAuA0EALw_wcB

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ειναι αλλα γενικα να αποφευγεις τετοια Τ σε βαρια φορτια και συσκευες που δουλευουν επι 24ωρου βασεως , η τουλαχιστον μη παραφορτωνεις.

Η καλυτερη λυση ειναι φτιαχτο  πολυμπριζο με καλωδιο ή μια εξωτερικη πριζα συνδεδεμενη απο την γραμμη του μπουατ , στο συσγκεκριμενο σημειο που θες να βαλεις μια 2η συσκευη

Δημοσ.

Υπάρχει έξω ήδη προβολέας αλλά ένα μεγάλο αλλά....τα καλώδια τα άσπρα τα μονοκλονα είναι μπετονένα μέσα στον τοίχο μου φενετε αρκετά κακό.....επίσης πάνω έχουν μονότικη και θερμοκολα έχει κατακτήσει μούχλα και φενετε μια αηδια

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, e1995kati είπε

Υπάρχει έξω ήδη προβολέας αλλά ένα μεγάλο αλλά....τα καλώδια τα άσπρα τα μονοκλονα είναι μπετονένα μέσα στον τοίχο μου φενετε αρκετά κακό.....επίσης πάνω έχουν μονότικη και θερμοκολα έχει κατακτήσει μούχλα και φενετε μια αηδια

Στα μπουατ κοιτας για να τραβηξεις γραμμη αν δε το'χεις κανει απευθυνεσαι σε καποιον ηλεκτρολογο , μην παιξεις με ρευματα.

Οπου εχεις προσβασιμα μπουατ με δυνατη γραμμη μπορεις να βαλεις 1-2 εξτρα εξωτερικες πριζες

Σε κατι τετοιο αναφερομαι   https://www.skroutz.gr/s/21809993/Μονή-Εξωτερική-Πρίζα-Ρεύματος-Στεγανή-με-Καπάκι-Λευκή-30119.html

• Like 1
Δημοσ.

η γραμμη που περνουν ρευμα τα ψυγεια καταψυκτης δινουν και αλλου;;γτ αν ειναι 10A ασφαλεις με τα δυο που εχει τωρα εισα ιστο οριο η πανω απο τα 1500watt που αντεχη η γραμμη για συνεχη λειτουργια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...