poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 On 09/05/2022 at 00:21, life is music said: Ωραία σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω το καλώδιο..έτσι ώστε να έχω ίντερνετ στην σοφίτα μου είναι εύκολο? εφοσον το ρουτερ ειναι σε αλλο σημειο και λογικα θες ιντερνετ εκει που ειναι απλα θα πρεπει να ριξεις utp καλωδιο απο κατω μεχρι την σοφιτα. εκει ειτε θα το συνδεσεις στο pc σου αν θες internet κατευθειαν ή θα βαλεις ενα access point για να μπορεις να δωσεις ασυρματα.αν το pc σου παιρνει μονο ασυρματα τοτε θες και dual band stick.αν παιρνει καλωδιο τοτε οπως ειπα ή θα το συνδεσεις απευθειας ή θα βαλεις access point και ενα switch για να δωσεις ενσυρματα στο pc και ασυρματα σε ενα κινητο. η αλλη λυση ειναι οπως γραψαμε πιο πανω να παιξεις απο ακρη σε ακρη με 5ghz. ειτε θα βαλεις router και repeater στα 5ghz ειτε θα βαλεις mesh για μεγαλυτερη ευκολια που και αυτο θα ειναι στα 5ghz. προσωπικα για μικροτερο κοστος και καλυτερο αποτελεσμα θα εριχνα ενα Utp μεχρι πανω θα εβαζα ενα switch και ενα access point και τερμα. On 09/05/2022 at 08:05, vagelis2019 said: Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καλώδιο utp από το ρουτερ μέχρι το pc σου στην σοφίτα το ποιο οικονομικό.. Πρέπει να μιλήσεις με κάποιον ηλεκτρολόγο ίσως να στο περάσει με καρφάκια η καλύτερη μέσα σε πλαστικό κανάλι. Η άλλος τρόπος είναι να φτιάξεις mess wifi δίκτυο αλλά ανεβαίνει το κόστος αρκετά και θέλει τεχνικό που να γνωρίζει στο setup... Το καλώδιο είναι το καλύτερο παντως και είσαι σίγουρος όταν παίζεις και games π.χ το ping είναι χαμηλότερο από ότι είναι σε wifi σύνδεση. ισα που το Mesh πλεον εχει γινει πανευκολο.ολα ετοιμα out of the box με ενα app. τα εχουν κανει πολυ ευκολα.η πατας ενα κουμπακι και κανει pair με wps και ολα ετοιμα. On 09/05/2022 at 00:21, life is music said: Ωραία σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω το καλώδιο..έτσι ώστε να έχω ίντερνετ στην σοφίτα μου είναι εύκολο? τι εννοεις να αλλαξεις το καλωδιο? αν δεν θες ιντερνετ εκει που ειναι το ρουτερ τοτε μπορει το ρουτερ να μπει κατευθειαν στην σοφιτα αρκει το wifi του μετα να καλυπτει τους χωρους που θες. επισης η γραμμη σου ποσο συγχρονιζει? εχεις 100αρα αλλα συγχρονιζεις στα 100? μην εισαι τιποτα στα 10-20 και για αυτο δεν πας παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα