Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!

Θα ήθελα να με βοηθήσετε, εάν κάποιος γνωριζει είναι πιο ειδικός από εμένα που είμαι γυναίκα και δε σκαμπαζω, πως θα μπορούσα να τρίψω κάγκελα που έχουν σκουριασει και μετά να τα βάψω?

Δημοσ.

Εξαρτάται τη σκουριά και το "βάθος" της.

Γυαλόχαρτο (100αρι ίσως και πιο λεπτόκοκκο), συρματόβουρτσα ίσως και η σπάτουλα μπορεί να αφαιρέσει χοντρές φλύδες.

Αστάρωμα και μετά βάψιμο. Απέφυγε χρώματα 2-1 που είναι και αστάρι και βάψιμο, ειδικά όσα λένε απευθείας στη σκουριά.

Ίσως βρεις ενδιαφέροντα άρθρα και βίντεο με μια πολύ εύκολη αναζήτηση

• Like 2
Δημοσ.

Αν τα κάγκελα ειναι μασιφ, με κάποιο δράπανο και συρματοβουρτσα, αλλα η δουλειά θέλει μπράτσα.

Μετα ειναι ευκολο μπογια, σκαφακι, ρολακι, πινελακι και υπομονή.

Η μπογια πρέπει να ειναι λαδομπογια καλής ποιότητας εξωτερικού χώρου και με πολυ μικρή αραίωση

Αν τωρα τα κάγκελα ειναι στρατζαριστα, απλα θελουν πέταμα

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Χωρίς παρεξήγηση, θα ήθελες να πεις με πιο σκεπτικό καταλήγεις σε τέτοιο συμπέρασμα, χωρίς να έχεις δει/εκτιμήσει το μέγεθος της "ζημιάς";

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Χωρίς παρεξήγηση, θα ήθελες να πεις με πιο σκεπτικό καταλήγεις σε τέτοιο συμπέρασμα, χωρίς να έχεις δει/εκτιμήσει το μέγεθος της "ζημιάς";

Τα στραντζαριστα οταν φτάσουν να σκουριασουν απο κακή συντήρηση τότε ειναι το πιθανότερο αυτο που ανέφερα.

Αλλιως εφαρμόζεις οτι ειπα και για τα μασιφ

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αν τα κάγκελα ειναι μασιφ, με κάποιο δράπανο και συρματοβουρτσα, αλλα η δουλειά θέλει μπράτσα.

Μετα ειναι ευκολο μπογια, σκαφακι, ρολακι, πινελακι και υπομονή.

Η μπογια πρέπει να ειναι λαδομπογια καλής ποιότητας εξωτερικού χώρου και με πολυ μικρή αραίωση

Φαντάσου τι "κάλους άντρες" σπιτιού έχω που κάθομαι και αναζητω τρόπους να τα κάνω μόνη μου! Δεν μπορώ να τα βλέπω είναι χάλια..

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Τα στραντζαριστα οταν φτάσουν να σκουριασουν απο κακή συντήρηση τότε ειναι το πιθανότερο αυτο που ανέφερα.

Αλλιως εφαρμόζεις οτι ειπα και για τα μασιφ

Το μόνο που αναγνωρίζω όπως τα βλέπω είναι ότι είναι σιδερένια καλής κατασκευής φαίνονται αλλά έχουν γίνει χάλια μηδέν συντήρηση από τους "άντρες του σπιτιού" και έχουν και σκουριά αλίμονο.. δεν ξέρω αν υπάρχει σωτηρία γενικά....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...