Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 -με απλό download μου ζητάει activation key όποιος το χρησιμοποιεί ας δώσει τροφή
zanskou Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 τι Mac έχεις και από που το κατεβασες ; σε Μ1 που δουλεύω εγώ είναι free και υπάρχει είτε στο site της εταιρείας του είτε στο App Store 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) macbook pro '15 από την επίσημη ιστοσελίδα τους -δεν έκανα registration -κατέβασα την έκδοση studio Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από userino
1ns0mn1a Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, userino είπε -κατέβασα την έκδοση studio DaVinci Resolve OXI DaVinci Resolve Studio Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από 1ns0mn1a
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) de 10 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε DaVinci Resolve OXI DaVinci Resolve Studio -η studio που είναι στα διακόσια κάτι θες να πεις πως δεν είναι για τους φτωχούς σαν εμάς; -και πάραυτα λάθος κατεβασιά; με ενδιαφέρει πλείστα το audio part και είδει τα fx πόσο στεγνό είναι σε δυνατοτητες το περιβάλλον στην DaVinci Resolve; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από userino
CheOnWeb Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, userino είπε macbook pro '15 από την επίσημη ιστοσελίδα τους -δεν έκανα registration -κατέβασα την έκδοση studio https://www.blackmagicdesign.com/support/family/davinci-resolve-and-fusion Εδώ, στα Latest Downloads, κατεβάζεις "DaVinci Resolve 18 Public Beta" ή την τελευταία stable "DaVinci Resolve 17.4.6 Update" Αν θες Studio... $295.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε https://www.blackmagicdesign.com/support/family/davinci-resolve-and-fusion Εδώ, στα Latest Downloads, κατεβάζεις "DaVinci Resolve 18 Public Beta" ή την τελευταία stable "DaVinci Resolve 17.4.6 Update" Αν θες Studio... $295. έχεις feedback για το audio editing κομμάτι της εφαρμογής μιας και με ενδιαφέρει πλείστα; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από userino
CheOnWeb Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, userino είπε Εξαρτάται και τι είδους audio editing εννοείς. Στο Edit page κάνεις όλα τα βασικά που κάνουν όλα τα editing apps και στο Fairlight page κάνεις παπάδες αλλά θέλει δουλειά να το μάθεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) -δεν έχω θέμα με το διαδικαστικό της εκμάθησης -έχω δουλέψει σχεδόν όλες τις audio editing πλατφόρμες και για να είμαι ειλικρινής επειδή -περάσαν τα χρόνια και βαριέμαι με τους δήθεν Παπάδες θέλω πγια απλά πράματα και όσο το δυνατόν με λίαν καλή ποιότητα ήχου να χαίρομαι -αν και όλοι ακούμε σκουπιδοτενεκέδες- mpκάτι εν ολίγης φτιάχνω -podcast και audio poetry videos με ελάχιστη εικόνα και που και που απόλυτο συνδυασμό των δυο και κάτι μου λέει πως το davinci θα μου κάνει την δουλειά που επιζητώ -εξού και οι απορίες μου σε όσους το έχουν ξεκοκαλίσει Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από userino
CheOnWeb Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, userino είπε -γιατί μου ζητάει να κάνω registration ; Κάνε, δεν θα πάθεις τίποτα. Το πολύ-πολύ να σου στείλει κανένα mail. Εγώ έχω κάνει δεκάδες φορές, πολύ σπάνια μου έχουν στείλει κάτι. Γενικώς είναι καλά παιδιά, δεν ενοχλούν τον κόσμο! 😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα