ChrisN.S. Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Επειδή με την Samsung ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι θα σου κληρώσει, έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα το συγκεκριμένο μοντέλο από γνωστά καταστήματα Public, MediaMarkt Κωτσόβολος κλπ να μας πει τι panel φοράει; Ευχαριστώ.
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Το τσέκαρα μόνος μου σε κατάστημα με τη μέθοδο του χτυπήματος, VA φοράει. Αν περίμενα από εσάς σώθηκα. 😛
aristidis540 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Στις 28/4/2022 στις 8:53 ΜΜ, ChrisN.S. είπε Το τσέκαρα μόνος μου σε κατάστημα με τη μέθοδο του χτυπήματος, VA φοράει. Αν περίμενα από εσάς σώθηκα. 😛 για ποιο λόγο να πας σε κατάστημα ? βάζεις το μοντέλο στο displayspecs... και βλέπεις. https://www.displayspecifications.com/en/model/c0d824b6
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, aristidis540 είπε για ποιο λόγο να πας σε κατάστημα ? βάζεις το μοντέλο στο displayspecs... και βλέπεις. https://www.displayspecifications.com/en/model/c0d824b6 Οι πληροφορίες αυτές είναι μόνο για την αμερικανική αγορά, η Samsung προμηθεύεται panels από διάφορους κατασκευαστές, εδώ στην Ευρώπη βάζει ό,τι βρει. Οι περισσότερες φοράνε ADS/IPS panels.
aristidis540 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Με ένα μικροσκόπιο τις πλάκας μπορείς να δεις τι πάνελ έχει,ότι μοντέλο samsung έχω δει.... σε όλα το displayspec, ήταν έγκυρο.
Shyn Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Οι πληροφορίες αυτές είναι μόνο για την αμερικανική αγορά, η Samsung προμηθεύεται panels από διάφορους κατασκευαστές, εδώ στην Ευρώπη βάζει ό,τι βρει. Οι περισσότερες φοράνε ADS/IPS panels. Που διάβασες ότι η Samsung χρησιμοποιήσει κατώτερα panels για την Ευρώπη ? Το πιο πιθανό ειναι να χρησιμοποιήσει διαφορετικά panels για τα μεγέθη 50-, 55+. Από την άλλη έχει χρησιμοποιήσει παρόμοια τακτική με τα κινητά της (Exynos) οπότε δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν συμβαίνει. Μάλιστα η συγκεκριμένη τηλεόραση ειναι προτεινόμενη από HDTVTest όπου έχει έδρα στην Αγγλία. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Shyn
Προτεινόμενες αναρτήσεις