Προς το περιεχόμενο

TCL AIR CONDITION // TCL HOME APP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, gx2 είπε

Αν έχεις Android, βρίσκεις την εφαρμογή στο Google Play, πατάς επάνω δεξιά στις τρεις τελείες και αποεπιλέγεις το τικ στο 'ενεργοποίηση αυτόματης ενημέρωσης'. 

Τέλος οι ενημερώσεις για την συγκεκριμένη εφαρμογή!

ευχαριστωωω!

12 ώρες πριν, mmike2503 είπε

Ναι, και την home και την παλιά intelligent ac. Καμία από τις 2 δεν δουλεύει. 

δεν ξερω κατι αλλο να βοηθησω 

Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 11:02 ΜΜ, lyda94 είπε

Γίνεται να κόψω το update από το store για τη συγκεκριμένη εφαρμογή μόνο? Πώς?

Πας στην εφαρμογη στο Playstore -> 3 τελιτσες πανω δεξια -> "enable auto update"

Edit: Α απαντηθηκε ηδη

Δημοσ.

Γενικότερο σχόλιο από πλευράς μου.

Ολο και περισσότεροι κατασκευαστές σταματούν και θα συνεχίσουν να σταματούν την υποστήριξη προς τους servers τους και τις εφαρμογές τους και οι συσκευές θα μείνουν στα κρύα του λουτρού όσον αφορά το θέμα του WiFi τους και της συνδεσιμότητάς τους.

Είτε μεγάλοι κατασκευαστές, είτε μικροι ή κινέζοι, αργά η γρήγορα θα κοπεί το feature και η υποστήριξη για να σε ωθήσουν να πάρεις το νεότερο μοντέλο.

Προσωπικά στις IoT συσκευές εγώ δίνω 10 χρόνια ζωής ως προς το online κομμάτι τους. Καταλαβαίνω ότι τα (έξυπνα) κλιματιστικά μπορούν να βγάλουν παραπάνω, αλλά προετοιμάσου ψυχολογικά μετά την 10ετία να παίζει μόνο με το τηλεκοντρολ σαν απλό κλιματιστικό.

Προσωπικά:

• Το mydlink Access app που διαχειρίζεται το NAS μου σταμάτησε να υποστηρίζει το μοντέλο μου
  • Το TP-Link Tether app σταμάτησε την υποστήριξη για το TP-LINK RE350 μου

και έρχονται και τα υπόλοιπα.

Δημοσ.
Στις 13/7/2022 στις 3:13 ΜΜ, GeorgeKatz είπε

Ολο και περισσότεροι κατασκευαστές σταματούν και θα συνεχίσουν να σταματούν την υποστήριξη προς τους servers τους και τις εφαρμογές τους και οι συσκευές θα μείνουν στα κρύα του λουτρού όσον αφορά το θέμα του WiFi τους και της συνδεσιμότητάς τους.

Γι' αυτό και κοιτάμε οι smart συσκευές μας να'ναι συμβατές με κάτι στάνταρ (HomeKit, Google, κ.λπ) με hub, και αγνοούμε τις "δικές τους" εφαρμογές. Προσωπικά, έτσι κάνω. Ακόμα και αν η Apple π.χ. παραγκωνίσει το HomeKit, αυτό θα πεθάνει πολύ αργότερα, μιας και σαν οικοσύστημα είναι τεράστιο & με τρομερή βάση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...