lyda94 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Παιδιά καλησπέρα! Έχουμε στο σπίτι ένα aircondition TCL με wifi. Για την ακρίβεια, ήταν wifi ready και μπήκε εξαρχής η πλακέτα και έγινε η εγκατάσταση. Η αγορά & η εγκατάσταση από πιστοποιημένους τεχνικούς και η 10ετης από όμιλο Τουρνικιώτη ενεργή κανονικά. Το θέμα είναι ο απομακρυσμένος έλεγχος. Μέχρι πριν λίγους μήνες χρησιμοποιούσαμε την εφαρμογή intelligent ac χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάποια στιγμή η εφαρμογή έκανε update και πλέον για να μπεις στο κλιματιστικό πρέπει να προσπαθήσεις 5-6 φορές και να έχει και τα κέφια της η εφαρμογή. Αφήστε που δουλεύει μόνο με το wifi του σπιτιού. Αν είμαι με δεδομένα στο κινητό ή σε άλλο wifi, δεν θα δουλέψει ποτέ! Λέει συνέχεια device offline. Μίλησα με τον τεχνικό και μας είπε να κατεβάσουμε την εφαρμογή tcl home. Στην tcl home είναι χειρότερα γιατί δεν βρίσκει καν το κλιματιστικό για να κάνει το αρχικό configuration! Μένει στην αναζήτηση και δεν το βρίσκει καν. Και έτσι, έχουμε μείνει με το απαρχαιωμένο τηλεκοντρολ της μαμάς που δεν κάνει για τίποτα! Αν ήθελα να χρησιμοποιώ το κομπιουτερακι, δεν θα παίρναμε κλιματιστικό με wifi. Ειδικά, τώρα που θα μπει το καλοκαίρι, είχε βολέψει πολύ να το ανοίγω από το δρόμο και όταν φτάνουμε σπίτι να έχει ήδη δροσίσει. Έχει κανείς καμία λύση??
Fotis_Greece Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Τηλεχειριστήριο δεν εχει το κλιματιστικό? Ελεος με το WiFi παντου
lyda94 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Αν ήθελα να έχω μόνο το τηλεχειριστήριο, δεν θα πλήρωνα για κλιματιστικό με wifi. 1
xsaviola28 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 δοκίμασε να κατεβάσεις παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής πχ την 1,07 από apkpure
lyda94 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, xsaviola28 είπε δοκίμασε να κατεβάσεις παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής πχ την 1,07 από apkpure Το είχα κάνει, αλλά μετά πάλι κάνει update και πάλι χαλάει.
korakios Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, lyda94 είπε Το είχα κάνει, αλλά μετά πάλι κάνει update και πάλι χαλάει. κόψε το update
lyda94 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, xsaviola28 είπε δοκίμασε να κατεβάσεις παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής πχ την 1,07 από apkpure Γίνεται να κόψω το update από το store για τη συγκεκριμένη εφαρμογή μόνο? Πώς?
xsaviola28 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Εγώ έχω βάλει να μη γίνεται αυτόματο update σε όλες τις εφαρμογές δε ξέρω αν μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο
lyda94 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, xsaviola28 είπε Εγώ έχω βάλει να μη γίνεται αυτόματο update σε όλες τις εφαρμογές δε ξέρω αν μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο Αυτό για όλες τις εφαρμογές το ξέρω. Γίνεται για μια συγκεκριμένη μόνο? Μην τα μπλοκάρω όλα για αυτήν τη μια μόνο..
mmike2503 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Σε miracle 2 φίλου σήμερα έχασε το wifi όταν βγήκε το repeater από την πρίζα... Τώρα προσπαθεί να το ξανασεταρει στην εφαρμογή αλλά όταν πατάει 6 φορές το κουμπί display/eco στο τηλεχειριστήριο, ενώ κάνει 2 μπιπ, δεν βγάζει την ένδειξη CF στο κλιματιστικό και δεν μπορεί να το συνδέσει στην εφαρμογή...
lyda94 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 3:27 ΜΜ, mmike2503 είπε Σε miracle 2 φίλου σήμερα έχασε το wifi όταν βγήκε το repeater από την πρίζα... Τώρα προσπαθεί να το ξανασεταρει στην εφαρμογή αλλά όταν πατάει 6 φορές το κουμπί display/eco στο τηλεχειριστήριο, ενώ κάνει 2 μπιπ, δεν βγάζει την ένδειξη CF στο κλιματιστικό και δεν μπορεί να το συνδέσει στην εφαρμογή... εγω εστειλα κατευθειαν μειλ στους τεχνικους της εφαρμογης...τελικα εκαναν καποια updates στην εφαρμογη και δουλευει κανονικα παλι. και εμας το εκανε αυτο με το cf...να το βαλει στο κρυο και να ξαναπροσπαθησει, θελει καποιες προσπαθειες, αλλα τελικα συνδεεται.
mmike2503 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Στις 11/7/2022 στις 12:17 ΜΜ, lyda94 είπε και εμας το εκανε αυτο με το cf...να το βαλει στο κρυο και να ξαναπροσπαθησει, θελει καποιες προσπαθειες, αλλα τελικα συνδεεται. Το έχουμε προσπαθήσει 100 φορές. Δεν κάνει τίποτα...
lyda94 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, mmike2503 είπε Το έχουμε προσπαθήσει 100 φορές. Δεν κάνει τίποτα... δεν ξερω τοτε...εμας μετα απο καποιες φορες το εβγαλε και συνδεθηκε. δοκιμασατε την tcl home, μηπως δουλεψει αυτη?
gx2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Στις 28/4/2022 στις 11:20 ΜΜ, lyda94 είπε Αυτό για όλες τις εφαρμογές το ξέρω. Γίνεται για μια συγκεκριμένη μόνο? Μην τα μπλοκάρω όλα για αυτήν τη μια μόνο.. Αν έχεις Android, βρίσκεις την εφαρμογή στο Google Play, πατάς επάνω δεξιά στις τρεις τελείες και αποεπιλέγεις το τικ στο 'ενεργοποίηση αυτόματης ενημέρωσης'. Τέλος οι ενημερώσεις για την συγκεκριμένη εφαρμογή! 1
mmike2503 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, lyda94 είπε δεν ξερω τοτε...εμας μετα απο καποιες φορες το εβγαλε και συνδεθηκε. δοκιμασατε την tcl home, μηπως δουλεψει αυτη? Ναι, και την home και την παλιά intelligent ac. Καμία από τις 2 δεν δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα