Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα κινητό android με 8Gb/128G με κύρια δραστηριότητα

1) τις πολλές βαριές ανοιχτές εφαρμογές (όχι παιχνίδια) ταυτόχρονα...

2) και τις ακαριαίες ειδοποιήσεις...

Φωτογραφίες με ενδιαφέρουν στο επίπεδο του μέσου χρήστη (συνήθως τη μέρα όλα καλές βγάζουν), με λιγοστό φως είναι τα ζόρια.

Έχω δει τα Realme GT Neo2 5G 8/128 και GT Master Edition (για το οποίο διαβάζω καλά λόγια), το τελευταίο έχει μικρότερη μπαταρία.

Επίσης το Samsung A52s αν και έχει 6Gb (θα προτιμούσα 8Gb).

Xiaomi απορρίπτονται όλα.

Το RealmeGT με τον 888 διάβασα είναι overkill ζεστένεται πολύ η cpu, δεν θέλουμε να πατώνει λόγω πολύ δυνατού επεξεργαστή.

Θα με ενδιέφερε να μην φορτίζω κάθε μέρα δλδ να κρατάει 1.5 -2 μέρες η μπαταρία ανάλογα και τη χρήση βέβαια.

Αν έχετε να προτείνετε και κάτι αντίστοιχο, το budget είναι πάνω κάτω αυτό που υποδηλώνουν τα παραπάνω κινητά.

Δημοσ.

Εγώ επειδή έχω δουλέψει τον 888 δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ζεσταίνεται.

Μόνο σε παιχνίδια που παίζεις αρκετή ώρα .

Και νομίζω ότι δεν φταίει ο επεξεργαστής αλλά το σύστημα ψύξης.

Εγώ πάντως θα πήγαινα στο Realme GT σαν πρώτη επιλογή μετά πάει το Neo 2.

Εδώ είναι και οι διαφορές των δύο επεξεργαστών (GT VS NEO2) https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-875-vs-qualcomm-snapdragon-870

Δημοσ.

Realme Gt2, σαν το neo 2 με καλύτερο επεξεργαστή (888),που δεν ζεσταίνεται ομως όσο το GT 5g, 3 χρόνια ενημερώσεις android, 4 security updates και 50mp sony κάμερα με ois. Αν το σηκώνει η τσέπη σου και το βρεις στα 400-450, κατά προτίμηση τη μαύρη έκδοση με το τζάμι πίσω, είναι η καλύτερη επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, giorgosmcg είπε

Realme Gt2, σαν το neo 2 με καλύτερο επεξεργαστή (888),που δεν ζεσταίνεται ομως όσο το GT 5g, 3 χρόνια ενημερώσεις android, 4 security updates και 50mp sony κάμερα με ois. Αν το σηκώνει η τσέπη σου και το βρεις στα 400-450, κατά προτίμηση τη μαύρη έκδοση με το τζάμι πίσω, είναι η καλύτερη επιλογή.

Το GT 2 αυτή την στιγμή το 8/128 ξεκινάει από 387€

Επίσης οι διαφορές με το GT είναι ελάχιστες.

Μπαταρία,OIS και έρχεται με Android 12(GT 2).

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Το GT 2 αυτή την στιγμή το 8/128 ξεκινάει από 387€

Επίσης οι διαφορές με το GT είναι ελάχιστες.

Μπαταρία,OIS και έρχεται με Android 12(GT 2).

Ναι, σίγουρα, απλως προσωπικά είναι και το θέμα τον ενημερώσεων, που βέβαια το εχουν πιάσει όλοι οι κατασκευαστές για να αυξήσουν τις τιμές ( βλέπε samsung), όπου στο gt 2 υποσχέθηκαν οτι θα φτάσει μεχρι android 15, ενώ το άλλο που θα ακολουθήσει την παλιά πολιτική άντε να πάρει άλλη μία ενημέρωση, βαριά 2, και με το ζορι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...