Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, ProfessorX είπε

Φίλε να θου κάνω μια ερώτηθη;

γαμάθ;;

Αν θου απαντηθω ποια θα με διαγραψθουν οποτε καλo βραδυ.

5 λεπτά πριν, floba είπε

Η φθηνοτερη και ουτε καν η ti εχει 530 ευρω.Η ti ειναι στα 700 δεν θα ξαναρωτησω αν εισαι Ελλαδα γτ εχεις μπαιρδευτει μαλλον.Αν μιλας για καμια 1660ti τοτε συμφωνω.

Εγω δεν εγραψα για Ti ειπα 3060 και η φθηνοτερη που βλεπω αυτη τη στιγμη εχει 440ε.

Screenshot_19.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αν θου απαντηθω ποια θα με διαγραψθουν οποτε καλo βραδυ.

Εγω δεν εγραψα για Ti ειπα 3060 και η φθηνοτερη που βλεπω αυτη τη στιγμη εχει 440ε.

Screenshot_19.jpg

Manli χαχαχαχα!!Ενα κιλο πατατες δλδ απο τις πιο φθηνες.Παω για υπνο με εκανες και γελασα.Μανλι χαχαχαχαχα.Και σε προσφορα απο 530 αλλα κατεβηκαν στα 400.Εχεις μπαιρδευτει πααααρααα πολυ.Σαν να μου λες δωσε μου ενα καρπουζι το πιο φθηνο και ας ειναι κουφιο μεσα.Αυτο ακριβως περνεις.Και σου κανουν και like κιολας.αχααχχα κλαιω.

Επεξ/σία από floba
  • Like 3
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, floba είπε

Manli χαχαχαχα!!Ενα κιλο πατατες δλδ απο τις πιο φθηνες.Παω για υπνο με εκανες και γελασα.Μανλι χαχαχαχαχα.Και σε προσφορα απο 530 αλλα κατεβηκαν στα 400.Εχεις μπαιρδευτει πααααρααα πολυ.Σαν να μου λες δωσε μου ενα καρπουζι το πιο φθηνο και ας ειναι κουφιο μεσα.Αυτο ακριβως περνεις.Και σου κανουν και like κιολας.αχααχχα κλαιω.

Eγω φιλε εχω Asus Strix 3090 OC White,αν καποιος πρεπει να γελαει ειμαι εγω και οχι εσυ αλλα εφοσον κλαιγεσαι για τις τιμες δεν θα επρεπε να σου ξινιζει η Manli.
Oταν πεινας και το κουφιο καρπουζι ειναι καλυτερο απο το τιποτα.
Η γιαγια μου ελεγε φθηνος στα λαχανα και ακριβος στα παραπουλια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Καθε φορα τα ιδια σχολια, "δεν θα δουμε ποτε καρτες" "οι καρτες κοστιζουν 5000ε" "θελουν 10000w" "ΔΕΗ" εχει κουρασει.
Οι τιμες πλησιασαν σε λογικα επιπεδα,η καταναλωση δικαιολογειται απο τις επιδοσεις εκτος βεβαια αν θελετε να σας βγαζουν νεες γενιες με 2% καλυτερες επιδοσεις στα ιδια watt....
Στη τελικη κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να αγορασει ,σε οποιον αρεσουν και οποιος μπορει.

Το κόστος και το perf/watt είναι όλη η ουσία. Αλλιώς θα μέναμε στο 1μm και θα φτιάχναμε υπολογιστές σε μέγεθος ουρανοξύστη. 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Ναι για την ακρίβεια εχει 448.35ε, χωρις μεταφορικά απο το Καρπενήσι. Επιπλέον το μαγαζι αυτό δεν έχει στοκ ΚΑΜΙΑ κάρτα εκτός απο την 2060 που την πουλάει 473ε. Ολες οι υπόλοιπες, ακόμα και αυτές των 60ε για κανένα καβουρδιστήρι, τις έχει με παραγγελία 4-10 μέρες.

Υπάρχει τρύπα που συνδέει το Καρπενήσι με την Κίνα για να παίρνει φτηνές GPU; Δεν νομιζω. Επομένως, αν παραγγέλνει από χονδρέμπορο, θα έπρεπε να βγει στην ιδια τιμή πάνω/κάτω και σε άλλα μαγαζια, θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Αν παραγγέλνει μόνος του, από ΠΟΥ ακριβώς θα την πάρει τόσο ώστε να βάλει πάνω ταχυδρομικά και κέρδος για να βγει 100ε λιγότερα από την επόμενη 3060 ; Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν υπάρχει αυτή η τιμή λιανικής σε όλη την Ευρώπη.

Οποιος έχει όρεξη και 448,35ε για να δοκιμάσει και ποντάρω ότι θα πάρει την γνωστή απάντηση "μας συγχωρείτε λάθος".

• Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, michael92 είπε

Το κόστος και το perf/watt είναι όλη η ουσία. Αλλιώς θα μέναμε στο 1μm και θα φτιάχναμε υπολογιστές σε μέγεθος ουρανοξύστη. 

Οποτε αν βγαλουν μια 3010 που εχει 40ε και εχει καταναλωση 10w και αποδοση 1030 θα ησουν ευτυχισμενος;

10 λεπτά πριν, pigeon είπε

Ναι για την ακρίβεια εχει 448.35ε, χωρις μεταφορικά απο το Καρπενήσι. Επιπλέον το μαγαζι αυτό δεν έχει στοκ ΚΑΜΙΑ κάρτα εκτός απο την 2060 που την πουλάει 473ε. Ολες οι υπόλοιπες, ακόμα και αυτές των 60ε για κανένα καβουρδιστήρι, τις έχει με παραγγελία 4-10 μέρες.

Υπάρχει τρύπα που συνδέει το Καρπενήσι με την Κίνα για να παίρνει φτηνές GPU; Δεν νομιζω. Επομένως, αν παραγγέλνει από χονδρέμπορο, θα έπρεπε να βγει στην ιδια τιμή πάνω/κάτω και σε άλλα μαγαζια, θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Αν παραγγέλνει μόνος του, από ΠΟΥ ακριβώς θα την πάρει τόσο ώστε να βάλει πάνω ταχυδρομικά και κέρδος για να βγει 100ε λιγότερα από την επόμενη 3060 ; Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν υπάρχει αυτή η τιμή λιανικής σε όλη την Ευρώπη.

Οποιος έχει όρεξη και 448,35ε για να δοκιμάσει και ποντάρω ότι θα πάρει την γνωστή απάντηση "μας συγχωρείτε λάθος".

Φιλε μου με τετοιες αλλαγες στις τιμες ειτε πανω ειτε κατω απο μερα σε μερα,πρεπει να εισαι μεγαλη αλυσιδα η ποντιος για να στοκαρεις.
Αν θες να τη παρεις αμεσα θα τη πληρωσεις πιο ακριβα γιατι αυτ που στοκαρε δεν θα πληρωσει τα σπασμενα, αν θες να τη παρεις στη καλυτερη τιμη απο ολα τα καταστηματα θα περιμενεις.
Και εγω το build 1 μηνα το περιμενα αλλα κερδισα 300ε σε σχεση με τα ετοιμοπαραδοτα.
Εσυ αν ειχες μαγαζι θα στοκαρες καμια 30αρια GPU για να φενονται διαθεσιμες;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Φιλε μου με τετοιες αλλαγες στις τιμες ειτε πανω ειτε κατω απο μερα σε μερα,πρεπει να εισαι μεγαλη αλυσιδα η ποντιος για να στοκαρεις.
Αν θες να τη παρεις αμεσα θα τη πληρωσεις αν θες να τη παρεις στη καλυτερη τιμη απο ολα τα καταστηματα θα περιμενεις.
Και εγω το build 1 μηνα το περιμενα αλλα κερδισα 300ε σε σχεση με τα ετοιμοπαραδοτα.
Εσυ αν ειχες μαγαζι θα στοκαρες καμια 30αρια GPU για να φενονται διαθεσιμες;

Ναι τα είπαμε αυτά σε άλλο θέμα. Μαγαζί χωρίς στοκ είναι μουσακάς χωρις μπεσαμελ.
Οταν έχεις 100ε κάτω λιανική στο Καρπενήσι με 0 στοκ, πρέπει να μπορεις να το δικαιολογήσεις. Δεν μπορεις, οκ, καλη καρδια..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Οποτε αν βγαλουν μια 3010 που εχει 40ε και εχει καταναλωση 10w και αποδοση 1030 θα ησουν ευτυχισμενος;

Αν η τεχνολογία έχει κολλήσει, πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να βγει νέα σειρά. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, pigeon είπε

Ναι τα είπαμε αυτά σε άλλο θέμα. Μαγαζί χωρίς στοκ είναι μουσακάς χωρις μπεσαμελ.
Οταν έχεις 100ε κάτω λιανική στο Καρπενήσι με 0 στοκ, πρέπει να μπορεις να το δικαιολογήσεις. Δεν μπορεις, οκ, καλη καρδια..

Παλι καλα που υπαρχουν και αυτα τα καταστηματα και μπορεις να αγοραζεις σε ανταγωνιστικες τιμες γιατι αν δεν υπηρχαν αυτα θα αγοραζαμε απο plaisio ,eshop κτλ 200-300ε πανω .

5 λεπτά πριν, michael92 είπε

Αν η τεχνολογία έχει κολλήσει, πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να βγει νέα σειρά. 

Δεν μου απαντησες ομως, θα την αγοραζες τη 3010 με τοσο καλη τιμη και καταναλωση η θα τη προσπερνουσες γιατι δεν εχει επιδοσεις;
Eγω παντως οπως και πολλοι αλλοι κοιταμε τις επιδοσεις και αγοραζουμε οσο αντεχει η τσεπη μας.
Τι να το κανω το VFM και το super efficient αν ειναι μονο για pacman.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε

Παλι καλα που υπαρχουν και αυτα τα καταστηματα και μπορεις να αγοραζεις σε ανταγωνιστηκες τιμες γιατι αν δεν υπηρχαν αυτα θα αγοραζαμε απο plaisio ,eshop κτλ 200-300ε πανω .

Τι "να αγοράζεις", κατάλογο; Απο κατάλογο αγοράζω κι εγώ ferrari με 12χιλ ευρώ ατρακάριστη και στικερ "μπαμπα μη τρέχεις".

Εκανα δυο ερωτήσεις παραπάνω, νομιζω εύλογες. Αγοράζει απο χονδρέμπορο ή μόνος του; Πως βρίσκει τιμή που δεν βρήκε κανεις άλλος είτε από χονδρέμπορο είτε μόνος του; Σουπερ μαγαζί οκ δεν αμφιβάλλω αλλα δεν μπορει να στοκάρει μια κάρτα 60ε για καβουρδιστήρια όμως μπορεί να πετύχει διαπραγμάτευση για -100ε καλύτερη τιμή που δεν την έχουν ούτε ευρωπαικά μαγαζιά.

Οσο για τις "ανταγωνιστικές τιμές", επιφυλάσσομαι, μη μας αρχίσουν στις ντομάτες οι πελάτες του 365σοπ και οι περσινοί πελάτες των κινητομάγαζων του Μένιου.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Δεν μου απαντησες ομως, θα την αγοραζες τη 3010 με τοσο καλη τιμη και καταναλωση η θα τη προσπερνουσες γιατι δεν εχει επιδοσεις;
Eγω παντως οπως και πολλοι αλλοι κοιταμε τις επιδοσεις και αγοραζουμε οσο αντεχει η τσεπη μας.
Τι να το κανω το VFM και το super efficient αν ειναι μονο για pacman.

Η διαφορά μεταξύ 10W, 100W και 1000W μπορεί να φαντάζει η ίδια αλλά δεν είναι. Στις αρχές της δεκαετίας του 90 τα chip δεν είχαν καν αερόψυκτρα επάνω τους, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στο άλλο άκρο και να τα κάνουμε πυρηνικούς αντιδραστήρες.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, pigeon είπε

Τι "να αγοράζεις", κατάλογο; Απο κατάλογο αγοράζω κι εγώ ferrari με 12χιλ ευρώ ατρακάριστη και στικερ "μπαμπα μη τρέχεις".

Εκανα δυο ερωτήσεις παραπάνω, νομιζω εύλογες. Αγοράζει απο χονδρέμπορο ή μόνος του; Πως βρίσκει τιμή που δεν βρήκε κανεις άλλος είτε από χονδρέμπορο είτε μόνος του; Σουπερ μαγαζί οκ δεν αμφιβάλλω αλλα δεν μπορει να στοκάρει μια κάρτα 60ε για καβουρδιστήρια όμως μπορεί να πετύχει διαπραγμάτευση για -100ε καλύτερη τιμή που δεν την έχουν ούτε ευρωπαικά μαγαζιά.

Οσο για τις "ανταγωνιστικές τιμές", επιφυλάσσομαι, μη μας αρχίσουν στις ντομάτες οι πελάτες του 365σοπ και οι περσινοί πελάτες των κινητομάγαζων του Μένιου.

Αυτοι που τους βλεπεις πολυ χαμηλα στο skroutz αγοραζουν απο εξωτερικο για αυτο και λενε 4-10 μερες  που μπορουν να γινουν 15-30 ή λενε εως 30 μερες.
Αυτοι που αγοραζουν απο χονδρεμπορο Ελλαδας και τα εχουν 1-3 μερες τα αγοραζουν σε τιμη χονδρικης που ειναι σχεδον η λιανικη του φθηνου που στα φερνει σε 15-30 μερες.
Αυτους θα τους βρεις καπου στη μεση και πιο πανω με λιανικες περιπου σαν το you.
To ξερω γιατι εχω κολλητο με καταστημα και οι τιμες χονδρικης που αγοραζε σε καποια προιοντα που ηθελα, ηταν πιο ακριβα ή το ιδιο με οσο τα αγορασα/παρελαβα απο lowest price skroutzομαγαζο με παραδοση μετα απο ενα μηνα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αυτοι που τους βλεπεις πολυ χαμηλα στο skroutz αγοραζουν απο εξωτερικο για αυτο και λενε 4-10 μερες που μπορουν να γινουν 15-30.
Αυτοι που αγοραζουν απο χονδρεμπορο Ελλαδας και τα εχουν 1-3 μερες τα αγοραζουν σε τιμη χονδρικης που ειναι σχεδον η λιανικη του φθηνου που τα εισαγει απο εξω.

Ακριβώς έτσι όπως τα λες. Αρα καταλήγουμε ότι αυτό το μαγαζί στο Καρπενήσι με 0 στοκ κατάφερε να βρει τιμή διαμάντι -100ε κάτω απο τις ευρωπαικές λιανικές αυτή τη στιγμή; Δλδ αν υποθέσουμε οτι αύριο το πρωι βρω 450ε για παραγγελία, σε 10 μερες θα εχω στα χέρια μου λειτουργική καινουργια gpu (οχι refurbished, restocked κτλ); 

Πιο πιθανό το βλέπω να τελειώσει ξαφνικά ο πόλεμος στην Ουκρανία γιατί βαρέθηκε ο Πουτιν να ακούει βρισίδια από όλους.  :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...