Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν εταιρίες που μπορείς να επιλέξεις αριθμό σταθερού(επί πληρωμή)ένα εύκολο νούμερο για επιχείρηση και μετά να το μεταφέρεις σε wind ote ktlp?Για αριθμούς Θεσσαλονίκης 231....

Δημοσ.

Τις προάλλες, κάποιος πούλαγε εδώ εύκολο αριθμό κινητού για 10.000€. Ναι. Πενταψήφιο. Αφήνω το σχόλιο εδώ, για να δω αν όντως παίζουν τέτοιες τιμές και στην αγορά

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, e1995kati είπε

Καλησπέρα σας θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν εταιρίες που μπορείς να επιλέξεις αριθμό σταθερού(επί πληρωμή)ένα εύκολο νούμερο για επιχείρηση και μετά να το μεταφέρεις σε wind ote ktlp?Για αριθμούς Θεσσαλονίκης 231....

Τα νουμερα ανήκουν στο αριθμοδοτικό φασμα του καθε παρόχου, για να πάρεις ενα νούμερο εύκολο δύσκολο θα πρέπει να απευθυνθείς σε αυτούς και να υπογράψεις συμβόλαιο οπως όλοι οταν κάνουν νεα σύνδεση.

Δημοσ.

Το εύκολο νούμερο μπορεί να γίνει και αιτία να σου σπάσουν τα νεύρα.

Τεχνικός με γραφείο ανελκυστήρων, έχει όμοιο νούμερο με γνωστή κλινική, αλλάζει μόνο το τελευταίο ψηφίο. Το τηλέφωνο του δέχεται 10~20 λάθος κλήσεις την ημέρα.  

Δημοσ.

Εξαρτάται τι εννοείς εύκολο. Αν εννοείς νούμερο τύπου 2310999999 όχι δεν θα βρεις κάποιο διαθέσιμο γιατί α) είναι πιασμένα, χρησιμοποιούνται ήδη ή β) είναι κρατημένα απο τον κάθε πάροχο για μεγάλους πελάτες. Είναι πιθανό να βρεις κάποιο σε αγγελία αλλά θα δώσεις σίγουρα 5ψήφιο και πάνω. 

Αν εννοείς εύκολο τύπου 2310450451 είναι πιο πιθανό να υπάρχει διαθέσιμο και να το πάρεις και δωρεάν σχεδόν (νομίζω ο ΟΤΕ χρεώνει ενα μικρό ποσό εφάπαξ για εύκολο νούμερο)

• Confused 1
Δημοσ.

Πηγαινε σε ενα καταστημα τηλεφωνιας το τελευταιο δεκαημερο ή πενθημερο του μηνα, ζητα νεα συνδεση σταθερης και πεστους οτι θετεις προϋποθεση να εχει ευκολο νουμερο. Θα ζητησουν διαθεσιμα ευκολα νουμερα απο τα κεντρικα τους, και μολις τα λαβουν θα στα προτεινουν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...