Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσε να υπάρχει και μέση λύση ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

• Πχ να ηχογραφεί σε custom αρχεία τα οποία θα μπορεί να αναπαραχούν για 24 ώρες. Μετά θα κλειδώνει. Με αυτόν τον τρόπο, έχεις τη δυνατότητα όταν επιστρέψεις στο σπίτι/γραφείο, να περάσεις την πληροφορία που σου είπαν γραπτώς στο χαρτί αλλά δεν μπορείς να κρατήσεις την συνομιλία καθευατή.
  • Άλλη λύση, είναι να μετατρέπει on the fly τη συνομιλία σε text και να τη σώζει σαν αρχείο κειμένου. Αυτό πιστεύω άνετα γίνεται. Το google meets έχει επιλογή να το κάνει
Επεξ/σία από solution1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Δεν έχω καταλάβει ποιό το νόημα να ηχογραφήσεις μια συνομιλία εφόσον και να θες δεν μπορείς να αποδείξεις πουθενά τίποτα.... όπως παλιά

Χιλιες απαντήσεις υπάρχουν στην ερώτηση σου.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sndev είπε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder δουλεύει άψογα 2 χρόνια τώρα που το ανακάλυψα σε όσες συσκευές το δοκίμασα

Κανένα πρόγραμμα δεν δουλεύει φίλε. 2 way hardware level call recording αν δεν είναι στον kernel της συσκευής δεν λειτουργεί ότι και αν κάνεις εκτός από root την συσκευή με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Αυτό που έχεις δει εσύ είναι ηχογράφηση από το μικρόφωνο και η απομακρυσμένη πλευρά αν το ακουστικό δεν είναι ισχυρό ακούγεται ελάχιστα αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο η αδύναμη ηχογράφηση αλλά το ότι δεν ηχογραφεί από απλά ακουστικά η ακόμη καλύτερα από ακουστικά Bluetooth. Δοκίμασε και θα δεις δεν ηχογραφεί την άλλη πλευρά παρά μόνο την δική σου φωνή. 

Εκτός και αν οι συσκευές που δοκίμασες είναι κινεζικές ΜΟΝΟ. 

ΜΟΝΟ μια εταιρεία ήρθε Ευρώπη αν και όχι επίσημα που κάνει ηχογράφηση κλήσης σε επίπεδο υλισμικου. Οι συσκευές της Asus. Δεν ξέρω αν είναι σε όλα της τα μοντέλα αλλά σε rog3 και 5 που είχα είχε αυτή τη δυνατότητα. Καμία άλλη συσκευή και έχω δοκιμάσει πάρα πολλές.

6 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε

Πάντως σε custom ROMS τύπου LineageOS υπάρχει κανονικότατα η επιλογή για ηχογράφηση της κλήσης.

Ναι γιατί είναι ξεκλειδωτος ο κερνελ και υπάρχει πρόσβαση root.

5 ώρες πριν, Artman13 είπε

Εαν κατέβει απο άλλο app store πχ AppGallery, Aptoide σε περίπτωση που σβήσει τα app απο το google play λογικά δεν θα δουλέψουν; 

Όχι. 

5 ώρες πριν, nick_corobos είπε

Το poco F3 μου δεν εχει δυστυχώς ηχογράφηση κλήσης

Τα κινέζικα έχουν. Τα ευρωπαϊκά όχι. Τα κινέζικα δεν έχουν κιόλας τον google dialer αλλά της Xiaomi.

3 ώρες πριν, kormos είπε

Δεν έχω καταλάβει ποιό το νόημα να ηχογραφήσεις μια συνομιλία εφόσον και να θες δεν μπορείς να αποδείξεις πουθενά τίποτα.... όπως παλιά

Απλα θα πετάξει την ευθύνη από πάνω της :) 

Δεν χρειάζεται μόνο για αποδείξεις. Για αποδείξεις είναι παράνομο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η απομνημόνευση. Αυτοί που έχουν μεγάλο αρχείο contacts και που μιλάνε κάθε μέρα με πολύ κόσμο (κυρίως οι επαγγελματίες) είναι μοναδικό και απαραίτητο εργαλείο. Λύνει χέρια και πόδια. 

Προσωπικά αν το κινητό δεν ηχογραφεί (προσωπική μου άποψη) είναι άχρηστο. Η έστω στο ήμισυ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/4/2022 στις 10:17 ΜΜ, georgewww είπε

Γελοιότητες. Απο τη στιγμή που μπορεις να κανεις καταγαραφή πχ βάζεις ανοιχτή ακρόαση και ηχογραφείς με άλλη συσκευή την ομιλία, δε μπορείς να το περιορίσεις. Ως εκ τούτου θα έπρεπε να έχεις την τεχνική δυνατότητα να το κάνεις. Παράνομο ναι, αν δεν έχεις ενημερώσει και το δώσεις σε 3ο πρόσωπο οκ δεκτό. 

Πάντως ήταν ένας απο τους πιο σημαντικούς λόγους που έχω android. Ε αν το κόψουν, απλά θα παίρνουμε συσκευές οπως ΧΙΑΟΜΙ με ρομ που έχει mi  dialer.

Πάντος εμένα αν μου πει ιδιώτης η κλήση θα ηχογραφηθεί θα το κλείσω η αν έχω κάποια υποψία ότι έκανε καταγραφή θα φάει μήνυση η καταγγελία

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
Δημοσ.

Μα ακριβώς, αν στο πει, σημαίνει ότι αποδέχεσαι την ηχογράφηση οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο.. Στη διάρκεια του lockdown, είχαμε καθηγητές οι οποίοι δεν έδιναν την άδεια για την εγγραφή των μαθημάτων τους, οι οποίοι όμως συμπλήρωναν ότι, το τι θα κάνουμε από τη δική μας τη μεριά, είναι δικό μας θέμα 😉

Αυτό το κάνανε ώστε να είναι καλλυμένοι. Αν δίνανε το ok για την εγγραφή κι έκανε λάθος κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις ως αποδεικτικό του τι μλκιες διδάσκει. Όταν όμως δε δίνει την άδεια του, είναι παράνομη η δημοσιοποίηση του υλικού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για προσωπική χρήση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

Πάντος εμένα αν μου πει ιδιότης η κλήση θα ηχογραφηθεί θα το κλείσω η αν έχω κάποια υποψία ότι έκανε καταγραφή θα φάει μήνυση η καταγγελία

κι όμως υπάρχουν περιπτώσεις που είναι νόμιμη. (συμφωνα με τα αντίστοιχα άρθρα της νομοθεσίας), οπότε δε μπορεις να κάνει τίποτα εκεί, μόνο να το κλείσεις, αλλά και πάλι, δεν σημαίνει πάντα οτι αυτο ειναι προς το συμφέρον σου.

Το θέμα είναι πως θα ασκήσεις το δικαίωμά σου στην ηχογράφηση αν τεχνικά δε σε αφήνει ο δημιουργός της συσκευής/λογισμικού? Είναι σα να σου λένε απαγορεύεται η παραγωγή της τάδε ουσίας, εκτός αν έχεις την τάδε ασθένεια, και τυχαινει εσυ να έχεις την ασθένεια, οπότε ψάχνεις την ουσία, μα κανεις δεν την έχει διότι απαγορέυεται η παραγωγή της χαχα τραγικό, αντίφαση. Άλλο σου δίνω τη δυνατότητα και άλλο κάνεις χρήση. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αποφασίζουμε και διατασσουμε

Αυτοί να γράφουν ομως, ολα για πάρτη τους

Αυτο ακριβώς φίλε μου!!

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, sndev είπε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder δουλεύει άψογα 2 χρόνια τώρα που το ανακάλυψα σε όσες συσκευές το δοκίμασα

Καταγράφει και κλήσεις από εταιρίες/ τηλεφωνικά κέντρα προσφορών;

11 ώρες πριν, tsarouc είπε

Δεν χρειάζεται μόνο για αποδείξεις. Για αποδείξεις είναι παράνομο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η απομνημόνευση. Αυτοί που έχουν μεγάλο αρχείο contacts και που μιλάνε κάθε μέρα με πολύ κόσμο (κυρίως οι επαγγελματίες) είναι μοναδικό και απαραίτητο εργαλείο. Λύνει χέρια και πόδια. 

Προσωπικά αν το κινητό δεν ηχογραφεί (προσωπική μου άποψη) είναι άχρηστο. Η έστω στο ήμισυ. 

Προφανώς και το χρειαζόμαστε για απομνημόνευση είτε για τη δουλειά είτε όχι. Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα με ανταπτοράκι σε usb-c.

Δημοσ.

Το redmi note 7 μου εκανε εγγραφη , μαλλων λογο παλια εκδοση android. αρα η λυση  ειναι να βρεις παλιο κινητο  .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Καταγράφει και κλήσεις από εταιρίες/ τηλεφωνικά κέντρα προσφορών;

ναι γιατι να μη καταγραφει? τα παντα ολα. κ whats app κ viber, δεν εχω δοκιμάσει αυτο που λεει ο φιλος οτι δε παιζει με bt ακουστικα αλλα νομιζω δεν ισχυει. βρείτε το app απο το θειο δοκιμαστε το κ αν σας κανει καντε συνδρομή. εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος , μιλαω με παρα πολυ κοσμο καθε μερα και μπορώ να ακουω τι εχουμε συνεννοηθεί για να μη γινοντε λαθοι,  ημερομηνίες λεπτομεριες διαθεσιμότητες κτλ. στα στελνει αυτοματα κ back up στο cloud. επισης μπορεις να ορισεις για συγκεκριμενους αριθμους να μη γραφει. δε πατας καποιο κουμπι μολις ξεκιναει η κληση γραφει μονο του.

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.

Ως προς τη google:

Βρέθηκα εγγεγραμμενος να διαφημιζομαι στα ads από 19/4 και μέσα σε μια βδομάδα χρεώθηκε ο λογαριασμός μου 1100€. Δεν είμαι άσχετος να το έκανα εγώ. Είχα πληρώσει 25$ για ανέβασμα εφαρμογής το 2019, είχαν στοιχεια της κάρτας και ενεργοποίησαν τα ads. Έγιναν πληρωμές, ευτυχώς μικρές, προς την Google. Ακύρωσα την κάρτα και τώρα χρωστάω. 

Διαφημιζα ένα άσχετο βίντεο. 

Το θέμα είναι πως; Διάβασα σήμερα για χακαρισμα του chrome και έλεγχο εξ αποστάσεως συστημάτων. Ψάχνουν τις συνέπειες στους χρήστες... Εγώ μάλλον τις είδα. 

Κατά τη γνώμη μου, προσέξτε συνδεδεμένες κάρτες με τη google! 

• Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, georgewww είπε

κι όμως υπάρχουν περιπτώσεις που είναι νόμιμη. (συμφωνα με τα αντίστοιχα άρθρα της νομοθεσίας), οπότε δε μπορεις να κάνει τίποτα εκεί, μόνο να το κλείσεις, αλλά και πάλι, δεν σημαίνει πάντα οτι αυτο ειναι προς το συμφέρον σου.

Το θέμα είναι πως θα ασκήσεις το δικαίωμά σου στην ηχογράφηση αν τεχνικά δε σε αφήνει ο δημιουργός της συσκευής/λογισμικού? Είναι σα να σου λένε απαγορεύεται η παραγωγή της τάδε ουσίας, εκτός αν έχεις την τάδε ασθένεια, και τυχαινει εσυ να έχεις την ασθένεια, οπότε ψάχνεις την ουσία, μα κανεις δεν την έχει διότι απαγορέυεται η παραγωγή της χαχα τραγικό, αντίφαση. Άλλο σου δίνω τη δυνατότητα και άλλο κάνεις χρήση. 

Τι παν είναι να σε ενημερώνει και αν θέλεις κλείνεις (που πάντα το κάνω εκτός και αν μηλαω με εταιρεία)

Δημοσ.
Στις 27/4/2022 στις 4:33 ΜΜ, polaki είπε

Πριν 4 χρόνια φεύγοντας από τη Wind με είχαν πάρει τηλέφωνο για τα κλασικά να σας κάνουμε αντιπροσφορά κλπ, και μου λένε η κλήση θα καταγραφεί. Τους λέω λοιπόν και εγώ ότι θα καταγράψω και εγώ την κλήση για να θυμάμαι (και καλά) τί είπαμε και τί αντιπροσφορά μου κάνανε. Η κοπέλα σάστισε και είπε αυτό δεν επιτρέπεται και κάτι άλλα αστεία. Τελικά δε μιλήσαμε, της είπα ότι αν δεν συμφωνεί να καταγραφεί η κλήση να μου στείλει την προσφορά σε email. Δεν έστειλε τίποτα. 

Ξέρω ότι απλά μια εργαζόμενη είναι, και δεν μου φταίει προφανώς σε τίποτα. Αλλά το γιατί δεν δέχονται να ηχογραφούνται αυτοί, είναι άξιο απορίας, αν κάποιος ξέρει ας μας πει εδώ, κουβέντα να κάνουμε δηλαδή όχι ότι έχει σημασία...

H πιο σωστη και λογική αντιμετώπιση. 

Ετσι θα σταματησουν και τις καταγραφές οι εταιρίες

Δημοσ.
Στις 27/4/2022 στις 7:14 ΜΜ, sndev είπε

Σε αυτή και σε άλλες που δοκίμασα ηχογραφείται μόνο η δική μου φωνή και όχι ο συνομιλητής. Redmi 10 note s (global)

Για να βάλω Mi dialer πρέπει να ξεκλειδώσει ο bootloader όπως διάβασα κάπου;
Αυτό ισοδυναμεί με root? Θα έχω πρόβλημα με εφαρμογές τραπεζών, revolut κλπ κλπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...