anonymGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Καλησπερίζω την κοινότητα και χρόνια πολλά , Έχω προβεί σε αγορά από το e-mac.eu ενα Mac mini m1 CTO με τιμολόγιο και εκανα κανονικά την πληρωμή μέσω κάρτας στο ποσό που αναλογεί για την αγορά. Με κάλεσαν από το κατάστημα και μου είπαν ότι δεν έχει προχωρήσει η συναλλαγή , ότι έχει γίνει black flag και ότι θα μου επιστρεψουν το ποσό πίσω. Η παραγγελία θα συνεχιστεί αλλά θα πρέπει να καταθέσω στην τράπεζα τους, 200 ευρώ ως προκατβολη μόλις αντιλογιστούν τα χρήματα και στην συνέχεια όταν σταλεί το μηχάνημα προς εμένα , να καταθέσω το υπόλοιπο ποσό για εξόφληση. 45 μέρες περίπου κάνει. Μου φαίνεται περίεργο που ακυρώθηκε η κάρτα γιατί έχω κάνει άπειρες συναλλαγές και είναι business ο λογαριασμό. Συν της άλλης, με ολα αυτά που γίνονται και ακούγονται είμαι λίγο επιφυλακτικός , διότι με κατάθεση δεν υπάρχει κάποια προστασία αγορών. Έχει ψωνίσει κάποιος κάτι από το εν λόγω κατάστημα? το έχει κάνει με κάρτα η με κατάθεση ? είναι έμπιστο ? Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Στις 27/4/2022 στις 2:57 ΜΜ, anonymGR είπε Καλησπερίζω την κοινότητα και χρόνια πολλά , Έχω προβεί σε αγορά από το e-mac.eu ενα Mac mini m1 CTO με τιμολόγιο και εκανα κανονικά την πληρωμή μέσω κάρτας στο ποσό που αναλογεί για την αγορά. Με κάλεσαν από το κατάστημα και μου είπαν ότι δεν έχει προχωρήσει η συναλλαγή , ότι έχει γίνει black flag και ότι θα μου επιστρεψουν το ποσό πίσω. Η παραγγελία θα συνεχιστεί αλλά θα πρέπει να καταθέσω στην τράπεζα τους, 200 ευρώ ως προκατβολη μόλις αντιλογιστούν τα χρήματα και στην συνέχεια όταν σταλεί το μηχάνημα προς εμένα , να καταθέσω το υπόλοιπο ποσό για εξόφληση. 45 μέρες περίπου κάνει. Μου φαίνεται περίεργο που ακυρώθηκε η κάρτα γιατί έχω κάνει άπειρες συναλλαγές και είναι business ο λογαριασμό. Συν της άλλης, με ολα αυτά που γίνονται και ακούγονται είμαι λίγο επιφυλακτικός , διότι με κατάθεση δεν υπάρχει κάποια προστασία αγορών. Έχει ψωνίσει κάποιος κάτι από το εν λόγω κατάστημα? το έχει κάνει με κάρτα η με κατάθεση ? είναι έμπιστο ? Σας ευχαριστώ. τιμολογιο εννωεις εκωψες για να γλυτωσεις τον ΦΠΑ? αυτο δεν ειναι μονο για λαπτοπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 27/4/2022 στις 2:57 ΜΜ, anonymGR είπε Καλησπερίζω την κοινότητα και χρόνια πολλά , Έχω προβεί σε αγορά από το e-mac.eu ενα Mac mini m1 CTO με τιμολόγιο και εκανα κανονικά την πληρωμή μέσω κάρτας στο ποσό που αναλογεί για την αγορά. Με κάλεσαν από το κατάστημα και μου είπαν ότι δεν έχει προχωρήσει η συναλλαγή , ότι έχει γίνει black flag και ότι θα μου επιστρεψουν το ποσό πίσω. Η παραγγελία θα συνεχιστεί αλλά θα πρέπει να καταθέσω στην τράπεζα τους, 200 ευρώ ως προκατβολη μόλις αντιλογιστούν τα χρήματα και στην συνέχεια όταν σταλεί το μηχάνημα προς εμένα , να καταθέσω το υπόλοιπο ποσό για εξόφληση. 45 μέρες περίπου κάνει. Μου φαίνεται περίεργο που ακυρώθηκε η κάρτα γιατί έχω κάνει άπειρες συναλλαγές και είναι business ο λογαριασμό. Συν της άλλης, με ολα αυτά που γίνονται και ακούγονται είμαι λίγο επιφυλακτικός , διότι με κατάθεση δεν υπάρχει κάποια προστασία αγορών. Έχει ψωνίσει κάποιος κάτι από το εν λόγω κατάστημα? το έχει κάνει με κάρτα η με κατάθεση ? είναι έμπιστο ? Σας ευχαριστώ. Καλημέρα και εδώ. Το κατάστημα είναι μια χαρά έμπιστο, μπορείς να βρεις και περισσότερες πληροφορίες online. Η συναλλαγή γιατί ακυρώθηκε έμαθες; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από M A T R I X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymGR Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Καλημέρα και εδώ. Το κατάστημα είναι μια χαρά έμπιστο, μπορείς να βρεις και περισσότερες πληροφορίες online. Η συναλλαγή γιατί ακυρώθηκε έμαθες; Δεν έμαθα ποτέ , τελικά ακύρωσα την συναλλαγή διότι μου φάνηκε ύποπτο όλο αυτό. Τώρα οι πληροφορίες online, όπως έχουν δείξει και αρκετά περιστατικά , θέλουν προσοχή. Προχώρησα σε αγορά από document που το ειχαν ετοιμοπαράδοτο κατα τυχη. Εκοψα τιμολογιο που θα το περασω στο τριμηνο. Θα ξανα προσπαθήσω στο μέλλον με το emac γιατι ειναι καλη περιπτωση η αποφορολογηση απευθειας σε προιοντα desktop κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, anonymGR είπε Δεν έμαθα ποτέ , τελικά ακύρωσα την συναλλαγή διότι μου φάνηκε ύποπτο όλο αυτό. Τώρα οι πληροφορίες online, όπως έχουν δείξει και αρκετά περιστατικά , θέλουν προσοχή. Προχώρησα σε αγορά από document που το ειχαν ετοιμοπαράδοτο κατα τυχη. Εκοψα τιμολογιο που θα το περασω στο τριμηνο. Θα ξανα προσπαθήσω στο μέλλον με το emac γιατι ειναι καλη περιπτωση η αποφορολογηση απευθειας σε προιοντα desktop κτλ αφου το εψαξες τελικά ειναι οκ το μαγαζακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymGR Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, lasithi12 είπε αφου το εψαξες τελικά ειναι οκ το μαγαζακι; Δεν το έψαξα παραπάνω , όπως γράφω κιόλας. το πήρα από άλλου. θα ξανά δοκιμάσω στο μέλλον. Αν μπορέσεις να πάρεις με κάρτα κάνε το.αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos-ton Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα, Εκανα μια παραγγελια απο το καταστημα που αποτελουταν απο 3 αντικειμενα. Tα 2 εφτασαν κανονικα εντος των 20 ημερων που αναγραφοταν και το τριτο δεν υπηρχε σε στοκ οποτε προχωρησαμε σε ακυρωση. Ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από thanos-ton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οπως καταλαβα, συμφερει να αγορασεις απο αυτους, μονο αν μπορεις να γλυτωσεις το φπα, δηλαδη αν ψωνισεις ως επαγγελματιας. Αν ψωνισεις ως ιδιωτης, δηλαδη θα πληρωσεις κανονικα και το φπα, οι τιμες δεν εχουν σοβαρη διαφορα, δεν ξερω αν αξιζεις να ψωνισεις απο εκει (Κυπρο). Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 κοίταζα το Mac mini M2 πριν φύγω στο Apple store το απλο base model 600 ευρω.... το αναφερω για συγκριση αυτος το εχει χωρις φπα 646 ευρω + 120 το φπα, η ιστορμ 740 με ΦΠΑ ,αν το παρει καποιος με τιμολογιο στα ιδια χρηματα βγαινει η κανω λαθος ?? αξίζει να μπεις στη διαδικασία να πάρεις από Κύπρο αφού μπορείς να το πάρεις εδώ το προϊόν που θέλεις εκτός και αν δεν υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου με αποφορολόγηση απευθείας ως επαγγελματίας συμφέρει και το amazon business πάντως που έχει και εγγυησάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα