4saken Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Υπαρχει περιπτωση ενω το pos βγαλει την αποδειξη κανονικα και στειλεις και το πακετο, για οποιαδηποτε λογο να μην πιστωθουν τα χρηματα? Αν συμβει αυτο ενημερωνεσαι απο την τραπεζα?Ρωταω γιατι εχουμε δεκαδες μικροπληρωμες με καρτα και ενω μου ερχονται ειδοποιησεις στο ebanking δεν τσεκαρω οτι καθε πληρωμη εχει οντως πιστωθει..
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, 4saken είπε Υπαρχει περιπτωση ενω το pos βγαλει την αποδειξη κανονικα και στειλεις και το πακετο, για οποιαδηποτε λογο να μην πιστωθουν τα χρηματα? Αν συμβει αυτο ενημερωνεσαι απο την τραπεζα?Ρωταω γιατι εχουμε δεκαδες μικροπληρωμες με καρτα και ενω μου ερχονται ειδοποιησεις στο ebanking δεν τσεκαρω οτι καθε πληρωμη εχει οντως πιστωθει.. Δεν έχεις τις αποδείξεις;Δεν ελέγχεις το πακέτο με το τι βγάζει η ταμειακή ως πληρωμή με κάρτα; Δεν ελέγχεις τα πακέτα αν αντιστοιχούν στα λεφτά που σου βάζει η τράπεζα; 1
4saken Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Τις αποδειξεις τις εχω, ακομα και αν ελεγχω το πακετο και συμβαδιζει με την ταμειακη υπαρχει περιπτωση για ΧΥΖ λογω να μην μπουν τα λεφτα?Πχ αμφισβητηση απο πελατη κτλ κτλ.Σε τετοια περιπτωση θα με ενημερωσει η τραπεζα?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, 4saken είπε Τις αποδειξεις τις εχω, ακομα και αν ελεγχω το πακετο και συμβαδιζει με την ταμειακη υπαρχει περιπτωση για ΧΥΖ λογω να μην μπουν τα λεφτα?Πχ αμφισβητηση απο πελατη κτλ κτλ.Σε τετοια περιπτωση θα με ενημερωσει η τραπεζα? Ναι θα σε ενημερωσει για να δωσεις και εσύ την αποψη σου στην αμφισβήτηση. 2
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Εννοείται ότι εφοσον ήρθε ειδοποίηση το ποσό πιστώθηκε. Εγω τα ελέγχω αλλα να έχεις πχ καφέ ειναι η αλήθεια λιγο δύσκολο εως αδύνατον να βγάλεις ακρη. Παντως μεχρι σημερα δεν εγω δει ποτε περιπτωση που να μην εμφανιστούν τα χρήματα μετα απο ειδοποίηση οτι κατεβλήθησαν.
4saken Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εννοείται ότι εφοσον ήρθε ειδοποίηση το ποσό πιστώθηκε. Εγω τα ελέγχω αλλα να έχεις πχ καφέ ειναι η αλήθεια λιγο δύσκολο εως αδύνατον να βγάλεις ακρη. Παντως μεχρι σημερα δεν εγω δει ποτε περιπτωση που να μην εμφανιστούν τα χρήματα μετα απο ειδοποίηση οτι κατεβλήθησαν. Ευχαριστώ, εννοούσα απο την στιγμη που τα τραβηξα απο καρτα και εστειλα το πακετο.αν ερθει ειδοποίηση τοτε σιγουρα εχουν μπει
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει ειδοποιηση απο την στιγμη που θα εχει κανει αμφισβητηση ο πελατης. Μου ειχε συμβει στο παρελθον κατι αντιστοιχο, με καλεσε η τραπεζα, μου ζητησε το στελεχος του εμπορου, το εστειλα και δεν ασχοληθηκε ξανα κανεις. Θελω να πω, απο την στιγμη που η συναλλαγη εχει γινει, δεν γινεται να μην μπουν τα χρηματα, ειδικα μετα την αποστολη και του πακετου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα