Sudowoodo Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Έχω FTTH της Cosmote με το γνωστό σε όλους μας Speedport plus και το μαύρο Nokia ONT G-010G-Q, και ψάχνω ένα UPS και για τα δύο. Ξέρω ότι για χρήση με το Speedport plus πολλοί έχουν πάρει το Lamtech MINI DC UPS 15W, άλλα εγώ βλέπω ότι αυτό έχει μόνο μια έξοδο για 9V ή 12V oπότε δεν έχω ιδέα πως (ή και αν) θα μπορούσα να έχω και το ONT πάνω του. Το να πάρω δύο τέτοια το θεωρώ λίγο χαζό, και κάπως ακριβό (επίσης φαίνεται να έχει μικρο καλώδιο που θα με ταλαιπωρήσει να το βάλω στον χώρο του, πόσο μάλλον να βάλω δυο). Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιονδήποτε έχει κάποια πρόταση που μπορεί να λειτουργήσει με το Speedport και το ONT Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από Sudowoodo
Kiriakos-GR Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δεν μπορώ να καταλάβω την αξία του μίνι UPS όταν μένει όλο το σπίτι από διακοπή τάσεως. 1000 φορές προτιμότερη μια σοβαρή επένδυση σε ένα APC 750W
Sudowoodo Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Στις 1/5/2022 στις 12:31 ΠΜ, Kiriakos-GR είπε Δεν μπορώ να καταλάβω την αξία του μίνι UPS όταν μένει όλο το σπίτι από διακοπή τάσεως Κάποιος θα μπορούσε να σου πει για συναγερμό. Άλλα εγώ κυρίως το θέλω για να έχω σταθερό τηλέφωνο, και να έχουν internet τα τηλέφωνα (Η cosmote έχει και δεν έχει σήμα σπίτι μου) για μια ώρα ανάγκης. Αναφορά σε κείμενο 1000 φορές προτιμότερη μια σοβαρή επένδυση σε ένα APC 750W Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά δεν θα έδινα τόσα λεφτά μόνο για το router. Θα βόλευε αν έπαιρνα κάποιο σοβαρό UPS για να βάλω και το PC πάνω, άλλα μετά θέλω πατέντες για στείλω ρεύμα από εκεί που είναι το PC στο σημείο που είναι το router, θα δώ. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ.
Λύση kostakiss Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Λύση Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 On 27/04/2022 at 13:28, Sudowoodo said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Έχω FTTH της Cosmote με το γνωστό σε όλους μας Speedport plus και το μαύρο Nokia ONT G-010G-Q, και ψάχνω ένα UPS και για τα δύο. Ξέρω ότι για χρήση με το Speedport plus πολλοί έχουν πάρει το Lamtech MINI DC UPS 15W, άλλα εγώ βλέπω ότι αυτό έχει μόνο μια έξοδο για 9V ή 12V oπότε δεν έχω ιδέα πως (ή και αν) θα μπορούσα να έχω και το ONT πάνω του. Το να πάρω δύο τέτοια το θεωρώ λίγο χαζό, και κάπως ακριβό (επίσης φαίνεται να έχει μικρο καλώδιο που θα με ταλαιπωρήσει να το βάλω στον χώρο του, πόσο μάλλον να βάλω δυο). Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιονδήποτε έχει κάποια πρόταση που μπορεί να λειτουργήσει με το Speedport και το ONT Ήμουν στο αντίστοιχο δίλημμα και συμφορουμιτης με ενημέρωσε για το παρακάτω . το έχω κ δουλεύει απροβλημάτιστα https://www.skroutz.gr/s/25575105/Lamtech-UPS-30W.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios
Sudowoodo Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, kostakiss είπε Ήμουν στο αντίστοιχο δίλημμα και συμφορουμιτης με ενημέρωσε για το παρακάτω . το έχω κ δουλεύει απροβλημάτιστα https://www.skroutz.gr/s/25575105/Lamtech-UPS-30W.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios Το είχε πάρει το μάτι μου, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι μπορεί να σηκώσει και τα δυο, σε ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα