honeyed_bee Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εγώ κατάλαβα ότι δεν θες να φύγεις από την Samsung οπότε εσύ ξέρεις τι σε βολεύει. Το A53 στα 300 ευρώ καλά είναι? Skroutz.gr -> Arena77 , Λέω να το μπουμπουνίσω...YOLO... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από honeyed_bee
GATE123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Για εμένα καλύτερο είναι το Samsung galaxy A52S https://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3703&ref=bestprice.gr 1
honeyed_bee Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, GATE123 είπε Για εμένα καλύτερο είναι το Samsung galaxy A52S https://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3703&ref=bestprice.gr Στα ίδια χρήματα και σε άλλη μάρκα τι θα πρότεινες?
GATE123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Στα 300€(-/+) αυτά https://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=4312&ref=bestprice.gr https://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=4173&ref=bestprice.gr
honeyed_bee Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Στα 300€(-/+) αυτά https://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=4312&ref=bestprice.gr https://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=4173&ref=bestprice.gr καλο φαίνεται αλλά ενσύρματα ακουστικά δεν νομίζω να παίρνει...
eko13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Και να μην εχει θυρα ακουστικών, υπάρχει αντάπτορας που μπαίνει στην θύρα του φορτιστή και μπαίνουν τα ακουστικά. Μέχρι και ράδιο υπάρχει σε μοντέλο χωρίς 3,5ρι Jack (Samsung S10 lite). Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχει θύρα ακουστικών δεν θα παίρνει ενσηρματα ακουστικά.
GATE123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, honeyed_bee είπε καλο φαίνεται αλλά ενσύρματα ακουστικά δεν νομίζω να παίρνει... Ότι είπε ο @eko13 Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ξεκινήσαμε από 150€ και φτάσαμε στα 300€. 😁 Είναι το οικονομικό κινητό κατά τα άλλα .... 😂 Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από GATE123
eko13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Πρεπει να γινει αντιληπτο οτι στην ευρεση κινητου, με καθε αυξηση 50 ευρω αλλαζει το επιπεδο ποιοτητας των κινητων. πχ μεχρι 100 δεν υπαρχει τιποτα ουτε για τα βασικα (καλυτερα μεταχειρισμενο) μεχρι 150 υπαρχουν κινητα που κανουν απλα την δουλεια μεχρι 200 που κανουν καλα την δουλεια και θα καλυψουν το μεγαλο μερος των χρηστων. μεχρι 250 πολυ καλα ακομα και με καλη καμερα 300 τουμπανο για τον απλο-μεσο χρηστη Ειναι τεραστια η διαφορα μεταξυ 150-250. Αν μπορεις να πας 250 δεν ασχολεισαι καν με κινητα τυπου Α22, Α13...
honeyed_bee Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Ότι είπε ο @eko13 Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ξεκινήσαμε από 150€ και φτάσαμε στα 300€. 😁 Είναι το οικονομικό κινητό κατά τα άλλα .... 😂 ...να δώσω 150 και να σέρνετε...Χμμμμ...Γλυκαίνεσαι κιόλας,είμαι και σταθερός στις απόψεις μου προφανώς...😁 Θα πάρω αυτό, νομίζω θα το ευχαριστηθώ: Realme Realme GT Neo 2 5G Dual Sim 8GB/128GB Black EU | Gadgetlab.gr, μέχρι αύριο μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη πάλι...🤣 Σε τι υστερεί από το ελάχιστα ακριβότερο Realme GT 5G Dual Sim 8GB/128GB Blue EU που επίσης μου πρότεινες? Το μαγαζί αυτό το Gadgetlab.gr είναι εγγύηση και σωστοί εκεί πέρα? Μου το συστήνεις? Έχεις αγοράσει από εκεί? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από honeyed_bee
GATE123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει από εκεί. Απλά πάνω από 50€ ζητά προκαταβολή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Εάν θες μπορείς να το βρεις άλλου. Το GT είναι πιο μικρό(6.43) το Neo 2 (6.62). Έχει επεξεργαστή τον 888 το NEO 2 τον 870. Έχει βέβαια μικροτερη μπαταρία (4500) το Neo 2 (5000). Η φωτογραφία του έτσι και έτσι (το Neo 2 έχει λίγο καλύτερη). Έχει 3.5 jack το NEO 2 δεν έχει . Μάριος του 2021 το NEO 2 Σεπτεμβρίο 2021 Πιο ελαφρύ το GT λογο πλαστικό το NEO 2 ποιο βαρύ και πιο ανθεκτικό. Νομίζω αυτά. Και από εδώ έχω πάρει https://www.arena777.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13616&ref=bestprice.gr https://www.mi.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13547&ref=bestprice.gr Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από GATE123
honeyed_bee Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/4/2022 στις 11:24 ΜΜ, GATE123 είπε Έχω πάρει από εκεί. Απλά πάνω από 50€ ζητά προκαταβολή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Εάν θες μπορείς να το βρεις άλλου. Το GT είναι πιο μικρό(6.43) το Neo 2 (6.62). Έχει επεξεργαστή τον 888 το NEO 2 τον 870. Έχει βέβαια μικροτερη μπαταρία (4500) το Neo 2 (5000). Η φωτογραφία του έτσι και έτσι (το Neo 2 έχει λίγο καλύτερη). Έχει 3.5 jack το NEO 2 δεν έχει . Μάριος του 2021 το NEO 2 Σεπτεμβρίο 2021 Πιο ελαφρύ το GT λογο πλαστικό το NEO 2 ποιο βαρύ και πιο ανθεκτικό. Νομίζω αυτά. Και από εδώ έχω πάρει https://www.arena777.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13616&ref=bestprice.gr https://www.mi.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13547&ref=bestprice.gr ...ευχαριστώ φίλε που που διέθεσες χρόνο για να μου εξηγήσεις. Σειρά μου τώρα να σου καταγράψω τις εμπειρίες μου με τις επικοινωνίες μου και το τι τελικά επέλεξα: Κάλεσα την Επικοινωνία - Smart4all που είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της Realme στην Ελλάδα, και δεν ήξερε να μου απαντήσει αν θα καλύψουν την εγγύηση σε περίπτωση που το κινητό μου χαλάσει(στην περίπτωση που το αγόραζα πάντα) παρόλο που τους ανέφερα τα συγκεκριμένα καταστήματα...Δεν τα γνωρίζει μου είπε και πως το safest bet είναι να απευθύνομαι στις μεγάλες αλυσίδες πχ ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και πως ούτε και εκεί δεν μπορώ να είμαι 100/100 σίγουρος πως αυτοί(η smart4all δηλαδή) είναι οι προμηθευτές του κινητού και κατα συνέπεια πως θα με καλύψουν σε περίπτωση βλάβης στα πλαίσια της εγγύησης... Τζόγος δηλαδή η Realme του απάντησα εγώ... Το δε κατάστημα στο Ηράκλειο,https://www.gadgetlab.gr/, μου ανέφερε ευγενέστατα(αντιδιαμετρικά με το κατάστημα παρακάτω) πως αν το κινητό μου χαλάσει, πως τους το στέλνω πίσω και αυτοί το προωθούν με την σειρά τους σε σχετικό service στο εξωτερικό! Για αγορά με paypal, το συγκεκριμένο κατάστημα χρεώνει προμήθεια ενώ δεν υποστηρίζει την αγορά με κάρτες. Οπότε ή αγοράζεις με paypal και την σχετική προσαύξηση ή κάνεις τον σταυρό σου και κάνεις κατάθεση(με τραπεζικό έμβασμα κυρίως). Αν δε το κινητό σου χαλάσει δεν θέλω ούτε να το σκεύτομαι το τι μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει δυνητικά. Επίσης, χέρι με χέρι αγορές το συγκεκριμένο κατάστημα δεν κάνει στο Ηράκλειο,δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα δηλαδή αλλά μόνο ηλεκτρονικό όπως και με ενημέρωσε. Στο arena777 απαντάνε κάτι Κυρίες στο τηλέφωνο και με επιθετικό και αγενές ύφος προσπαθούν να ψαρώσουν κανένα παιδάκι μπας και πουλήσουν κινητό... Γνωστές οι τακτικές, έλα όμως που δεν έπεσαν σε παιδάκι... Συγκεκριμένα, όταν τους είπα πως η Smart4all δεν τους γνωρίζει, μου είπαν πως πολύ σωστά σας απάντησαν διότι αν χαλάσει το κινητό θα πρέπει να απευθυνθείτε στο κατάστημα αγοράς με την απόδειξη. Την ίδια στιγμή αναγράφεται στο σχετικό site τους πως "...ανάλογα με την συσκευή που έχετε πέραν του 7 ήμερου, απευθύνεστε απευθείας στην εκάστοτε αντιπροσωπεία",(DOA - Service (arena777.gr)). Στην ερώτηση μου βέβαια "εφόσον αγοράζετε απο εκεί, ποιο το πρόβλημα να τους καλέσω κατευθείαν σε περίπτωση βλάβης εντός εγγύησης;" πήρα την αποστομωτική απάντηση πως "δεν σας είπαμε πως αγοράζουμε από εκεί, αγοράζουμε από τον προμηθευτή μας. Στην Smart4all απευθυνόμαστε όταν χαλάσει το κινητό"... Αντιφατικά πράγματα δηλαδή, και καθόλου σοβαρά... Εφόσον λοιπόν δεν αγοράζετε από εκεί Κυρίες μου, υπό ποια λογική θα καλύψει ο εισαγωγέας την εγγύηση της συγκεκριμένης μάρκας? Ακόμα δεν μπορώ να το αντιληφθώ...Επίσης, με μάλωσαν πως κακώς επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο και πως δεν θέλω να καταλάβω ενώ οι ίδιοι αναγράφουν τα σχετικά τηλέφωνα στο site και προτρέπουν τον πελάτη να επικοινωνήσει με τους αντιπροσώπους σε περίπτωση βλάβης(DOA - Service (arena777.gr)).Με μάλωσαν επίσης όταν τους ρώτησα αν μπορώ να πληρώσω με Paypal,κάτι που προφανώς δεν μπορούν να υποστηρίξουν..."Μπορείτε να πληρώσετε με πέντε διαφορετικούς τρόπους το κινητό εκτός από Paypal!!!"🤣 Καλά να είναι η άνθρωποι, με βοήθησαν στο να πάρω την απόφαση μου να μην φύγω από Samsung και να πάρω ένα φθηνό κινητό για να βολευτώ για την ώρα, και αργότερα το πετάω και στα σκουπίδια που λέει ο λόγος. Παράγγειλα αυτό Samsung Galaxy A13 (4GB/64GB) Black - Skroutz.gr μέσα από το κανάλι-καλάθι του Skroutz, και έτσι έχω όλα τα δικαιώματα υπαναχώρησης καθώς και την απρόσκοπτη άσκηση τους αν χρειαστεί, την προστασία του Skroutz, και τις πιστωτικής Visa με την οποία έκανα την αγορά. Επίσης, έχω την προστασία του Service της Samsung και θα ελαχιστοποιήσω της πιθανότητες να συνδιαλέγομαι με πωλητές που δεν σέβονται τους τύπους ευγενίας και που μιλάνε με τοξικότητα... Όλα αυτά με μεταφορικά πληρωμένα 151ευρώ. Τελικά αγαπητέ, οικονομικό κινητό αγόρασα 🤣 και μάλιστα από σοβαρή εταιρεία,OVER AND OUT. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από honeyed_bee 1
eko13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Ενδιαφεροντα τα οσα εγραψες για τα μαγαζια, τουλαχιστον το Α13 ειναι καλυτερο απο την σαβουρα της κατηγοριας... Βεβαια με 200 θα πηγαινες σε αρκετα καλυτερο, αλλα φαινεται ΟΚ και εισαι Σαμσουνγκ... 1
honeyed_bee Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φίλε eko13, ...ένα φθηνό κινητό-εργαλείο είναι πάντα χρήσιμο...Δεν σε νοιάζει αν σπάσει,αν γδαρθεί, αν στο κλέψουν κλπ... Και όταν δούλευε το Note 8 που έχω δίχως τεχνικά θέματα, πάντα είχα στο μυαλό μου να αγοράσω και ένα μοντέλο no frills... Μελλοντικά, ίσως αποφασίσω να αλλάξω την μπαταρία στο Note 8-Samsung ή να αγοράσω και ένα κινητό πιο μπόμπα(πουλώντας βέβαια το Note 8)... Σε κάθε περίπτωση όμως, το φθηνό κινητό που παράγγειλα θα το κρατήσω μιας και έχει την πρακτικότητα του και επιπλέον, οι πιθανότητες να μείνω δίχως smartphone σχεδόν μηδενίζονται... Με την κίνηση μου αυτή, της συγκεκριμένης πρόσφατης αγοράς δηλαδή, κέρδισα επίσης λίγο χρόνο πριν επενδύσω σε "ναυαρχίδα" ή τέλοςπαντων σε μια πιο κοστοβόρα συσκευή... Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας,και τις συμβουλές σας, μου ήταν πολύτιμες...Χαίρομαι που βρήκες τα παραπάνω σχόλια μου ενδιαφέροντα... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από honeyed_bee
GATE123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, honeyed_bee είπε ...ευχαριστώ φίλε που που διέθεσες χρόνο για να μου εξηγήσεις. Σειρά μου τώρα να σου καταγράψω τις εμπειρίες μου με τις επικοινωνίες μου και το τι τελικά επέλεξα: Κάλεσα την Επικοινωνία - Smart4all που είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της Realme στην Ελλάδα, και δεν ήξερε να μου απαντήσει αν θα καλύψουν την εγγύηση σε περίπτωση που το κινητό μου χαλάσει(στην περίπτωση που το αγόραζα πάντα) παρόλο που τους ανέφερα τα συγκεκριμένα καταστήματα...Δεν τα γνωρίζει μου είπε και πως το safest bet είναι να απευθύνομαι στις μεγάλες αλυσίδες πχ ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και πως ούτε και εκεί δεν μπορώ να είμαι 100/100 σίγουρος πως αυτοί(η smart4all δηλαδή) είναι οι προμηθευτές του κινητού και κατα συνέπεια πως θα με καλύψουν σε περίπτωση βλάβης στα πλαίσια της εγγύησης... Τζόγος δηλαδή η Realme του απάντησα εγώ... Το δε κατάστημα στο Ηράκλειο,https://www.gadgetlab.gr/, μου ανέφερε ευγενέστατα(αντιδιαμετρικά με το κατάστημα παρακάτω) πως αν το κινητό μου χαλάσει, πως τους το στέλνω πίσω και αυτοί το προωθούν με την σειρά τους σε σχετικό service στο εξωτερικό! Για αγορά με paypal, το συγκεκριμένο κατάστημα χρεώνει προμήθεια ενώ δεν υποστηρίζει την αγορά με κάρτες. Οπότε ή αγοράζεις με paypal και την σχετική προσαύξηση ή κάνεις τον σταυρό σου και κάνεις κατάθεση(με τραπεζικό έμβασμα κυρίως). Αν δε το κινητό σου χαλάσει δεν θέλω ούτε να το σκεύτομαι το τι μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει δυνητικά. Επίσης, χέρι με χέρι αγορές το συγκεκριμένο κατάστημα δεν κάνει στο Ηράκλειο,δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα δηλαδή αλλά μόνο ηλεκτρονικό όπως και με ενημέρωσε. Στο arena777 απαντάνε κάτι Κυρίες στο τηλέφωνο και με επιθετικό και αγενές ύφος προσπαθούν να ψαρώσουν κανένα παιδάκι μπας και πουλήσουν κινητό... Γνωστές οι τακτικές, έλα όμως που δεν έπεσαν σε παιδάκι... Συγκεκριμένα, όταν τους είπα πως η Smart4all δεν τους γνωρίζει, μου είπαν πως πολύ σωστά σας απάντησαν διότι αν χαλάσει το κινητό θα πρέπει να απευθυνθείτε στο κατάστημα με την απόδειξη. Την ίδια στιγμή αναγράφεται στο σχετικό site τους πως "...ανάλογα με την συσκευή που έχετε πέραν του 7 ήμερου, απευθύνεστε απευθείας στην εκάστοτε αντιπροσωπεία",(DOA - Service (arena777.gr)). Επίσης, με μάλωσαν πως κακώς επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο και πως δεν θέλω να καταλάβω ενώ οι ίδιοι αναγράφουν τα σχετικά τηλέφωνα στο site και προτρέπουν τον πελάτη να επικοινωνήσει με τους αντιπροσώπους σε περίπτωση βλάβης(DOA - Service (arena777.gr)).Με μάλωσαν επίσης όταν τους ρώτησα αν μπορώ να πληρώσω με Paypal,κάτι που προφανώς δεν μπορούν να υποστηρίξουν..."Μπορείτε να πληρώσετε με πέντε διαφορετικούς τρόπους το κινητό εκτός από Paypal!!!"🤣 Καλά να είναι η άνθρωποι, με βοήθησαν στο να πάρω την απόφαση μου να μην φύγω από Samsung και να πάρω ένα φθηνό κινητό για να βολευτώ για την ώρα, και αργότερα το πετάω και στα σκουπίδια που λέει ο λόγος. Παράγγειλα αυτό Samsung Galaxy A13 (4GB/64GB) Black - Skroutz.gr μέσα από το κανάλι-καλάθι του Skroutz, και έτσι έχω όλα τα δικαιώματα υπαναχώρησης καθώς και την απρόσκοπτη άσκηση τους αν χρειαστεί, την προστασία του Skroutz, και τις πιστωτικής Visa με την οποία έκανα την αγορά. Επίσης, έχω την προστασία του Service της Samsung και θα ελαχιστοποιήσω της πιθανότητες να συνδιαλέγομαι με πωλητές που δεν σέβονται τους τύπους ευγενίας και μιλάνε με τοξικότητα... Όλα αυτά με μεταφορικά πληρωμένα 151ευρώ. Τελικά αγαπητέ, οικονομικό κινητό αγόρασα 🤣 και μάλιστα από σοβαρή εταιρεία,OVER AND OUT. Πολύ καλά έκανες και το έψαξες. Δεν περίμενα βέβαια να σου πουν τέτοια πράγματα από την Realme γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που έχει τύχει να παρουσιαστεί πρόβλημα και να το αντικαταστήσουν αμέσως. Βέβαια δεν γνωρίζω από που το πήρε ο καθένας. Το κάθε κατάστημα έχει την δική του πολιτική. Η επίσημη ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία τις Realme λέει ξεκάθαρα ότι δίνει 2 χρόνια με αναγραφή βέβαια το κουτί να γράφει EUR από έξω από όπου και να το πάρεις. Εν πάση περιπτώσει πήρες κάτι φτηνό από την αρχή που ήξερες εσύ ότι είναι σίγουρο και τελείωσε η υπόθεση.
honeyed_bee Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, GATE123 είπε Πολύ καλά έκανες και το έψαξες. Δεν περίμενα βέβαια να σου πουν τέτοια πράγματα από την Realme γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που έχει τύχει να παρουσιαστεί πρόβλημα και να το αντικαταστήσουν αμέσως. Βέβαια δεν γνωρίζω από που το πήρε ο καθένας. Το κάθε κατάστημα έχει την δική του πολιτική. Η επίσημη ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία τις Realme λέει ξεκάθαρα ότι δίνει 2 χρόνια με αναγραφή βέβαια το κουτί να γράφει EUR από έξω από όπου και να το πάρεις. Εν πάση περιπτώσει πήρες κάτι φτηνό από την αρχή που ήξερες εσύ ότι είναι σίγουρο και τελείωσε η υπόθεση. ...και όχι μόνο αυτό, αν δεν μου κάνει θα το επιστρέψω πίσω δίχως κόστος και ταλαιπωρία(Άλλαξα γνώμη και δε θέλω το προϊόν, μπορώ να το επιστρέψω; – Βοήθεια για το καλάθι του Skroutz) Ευχαρίστώ για την βοήθεια! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από honeyed_bee
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα