BaggsR Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 16 minutes ago, valadsk said: Όσο στραβός και να είναι ο άλλος, όσο και ανάποδος να είναι αν του μιλήσεις σωστά και γίνεις εσύ χαλί, θα το γυρίσει. ΔΕΝ ΛΕΩ οτι δεν του μιλάς σωστά, λέω την επόμενη φορά που θα σου φέρει καφέ, δώστου ένα tip, 3 ευρώ ο καφές, δωστου άλλο ένα -δυο ευρώ εσύ παραπάνω και πες κάτι σε στυλ φίλε μου αυτό επειδή σε έχω φέρει τόσες φορές (και ας ειναι η δουλειά του). βεβαια αυτό ήθελε πριν παρεις το αφεντικό του, τώρα χαλασε η δουλειά λίγο. από την άλλη, επειδή δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος και επειδή γίνονται σκοτωμοί για ασήμαντες αφορμές θα έκοβα τον καφέ από το συγκεκριμένο. Τι λες άραγε? Ποια δουλειά χάλασε? Τα περισσότερα είναι στην φαντασία του TS, για να μην πω είναι borderline τρολιά και τσιμπήσαμε σαν τις τσιπούρες. ΔΕΝ είναι σίγουρος για την ζημιά στον ανελκυστήρα ΔΕΝ είναι σίγουρος για το χαρτάκι παραγγελίας και πως βρέθηκε στο υπόγειο (!) ΔΕΝ ξέρει γιατί ο ντελιβεράς συμπεριφέρεται έτσι (πως? γιατί άραγε...) ΔΕΝ το συζητάει μαζί του και περιμένει ο άλλος που τρέχει όλη μέρα να μυρίσει τα νύχια του να το καταλάβει Ο ντελιβεράς σαφώς φταίει ΑΝ το κάνει επίτηδες, αλλά ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο TS. Λες και είμαστε δημοτικό ένα πράγμα. - Δεν του μιλάω, είμαστε τσακωμένοι - Γιατί τσακωθήκατε? - Δεν ξέρω, αλλά είναι κωλόπαιδο. Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε και να'χαμε να λέγαμε. Έλα να το κλειδώνουμε να πάει στο καλό, κούρασε. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Καλημερα,ποσο; Καλημερα,τοσο. Κρατα τοσο + Χ για tips. Ευχαριστω,στην υγεια σας/καλη ορεξη,καλημερα/καληνυχτα. Αν θελαμε 3 λεπτα σε καθε πελατη ,αλλο που μερικοι καθυστερουν ( βλεπε ποστ μου σεντονι στην προηγουμενη σελιδα ) ,θα ειχε γκρεμιστει το μοντελο του ντελιβερι. Εστω ναι, 30 δευτερολεπτων, γραψε ακυρο στο 3λεπτο. Αυτη ακριβως η στιχομυθια ειναι η στοιχειωδης ευγενεια, αυτο λεω.
Silverage Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Ειναι κατι πολυ συχνο,ειδικα με τον covid οι μισες μου παραγγελιες ηταν ετσι. Εγω πιστευω οτι δεν το εκανε αυθαιρετα ομως. Τι θελω να πω; Οτι καποια φορα ειτε ρωτησε για να τα αφησει και να φυγει επειδη βιαζοταν,ειτε του ειπε ο ιδιος ο TS "αστα και κατεβαινω". Αυτο αν εγινε 1-2 φορες,ο αλλος ειναι λογικο να το κανει μονος του,ειδικα οταν δεν υπαρχει περιπτωση να παρει tips. Και οπως ειναι ξεκαθαρο,διαβαζουμε μια ΠΑΝΤΕΛΩΣ μονοπλευρη ιστορια,οποτε δεν το αποκλειω. Ξέρω ότι υπάρχει επιλογή όταν παραγγέλνεις κάτι απο efood και άλλες πλατφόρμες να το αφήσουν στην πόρτα και να φύγουν αλλά αν το θες εσυ μόνο, όχι έτσι αυθαίρετα. Αν του το είπε ο ίδιος κάποια φορά ok, αλλά και πάλι δεν μπορεί να το κάνει συνέχεια απο μόνος του χωρίς να ρωτήσει. Και τα tips είναι δικαιολογία για να μην κάνει ο άλλος σωστά τη δουλειά του. Υποτίθεται ότι δίνεις φιλοδώρημα όταν είσαι ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση ή όταν εσυ θέλεις.
StamTheMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stormrain είπε Εστω ναι, 30 δευτερολεπτων, γραψε ακυρο στο 3λεπτο. Αυτη ακριβως η στιχομυθια ειναι η στοιχειωδης ευγενεια, αυτο λεω. Δεν ξερω τι περιμενουν.Αγκαλιες και φιλια; Εγω παντως σα Σταματης μπορει να ανεβαινω το ασανσερ μεσα στα νευρα,αλλα οταν ανοιξει ο πελατης ειμαι ΤΕΡΜΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ.Αν ο αλλος δε μιλησει,τον γραφω στα τετοια μου,κοβω χαμογελο και ακολουθει αυτη η στιχομυθια.Τυπικος και ευγενικος ΠΑΝΤΑ,οτι και να εχει γινει. Αν πω οτι δεν εχω πεταξει σχεδον τη σακουλα σε μια αγενεστατη,θα ειναι ψεμμα,αλλα αυτο εχει γινει μια φορα 1 ώρα πριν, Silverage είπε Ξέρω ότι υπάρχει επιλογή όταν παραγγέλνεις κάτι απο efood και άλλες πλατφόρμες να το αφήσουν στην πόρτα και να φύγουν αλλά αν το θες εσυ μόνο, όχι έτσι αυθαίρετα. Αν του το είπε ο ίδιος κάποια φορά ok, αλλά και πάλι δεν μπορεί να το κάνει συνέχεια απο μόνος του χωρίς να ρωτήσει. Και τα tips είναι δικαιολογία για να μην κάνει ο άλλος σωστά τη δουλειά του. Υποτίθεται ότι δίνεις φιλοδώρημα όταν είσαι ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση ή όταν εσυ θέλεις. Ολο αυτο στηριζεται σε υποθεσεις,καθως τα γραπτα του ts ειναι εντελως μονοπλευρα,οποτε δε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. Μπορει να εχει πει στα παιδια οτι αν η πορτα ειναι κλειδωμενη,να τα αφηνουν και να φευγουν,οποτε ο διανομεας βρηκε το κολπο να τραβαει την πορτα αντι να τη σπρωχνει,για να ακουγεται ο θορυβος και να λεει μετα "δεν ανοιγει". Συχνο κολπο των διανομενων σε πολυκατοικιες που πρεπει να ανεβεις με τα ποδια στον 4ο,για να αναγκασουν τον πελατη να κατεβει στην εισοδο. Για το κομματι των τιπς δε θα παρω θεση,μονιμως οταν πηγαινει εκει η συζητηση κλειδωνει το θεμα. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από StamTheMan 3
lector Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Εγω βλεπω παντως, οτι υπαρχουν στο θεμα 3 εργαζομενοι στον εν λογω κλαδο οι οποιοι αντιδρουν λες και το εχουν παρει προσωπικα ή λες και καποιος εθιξε τον κλαδο τους. Χαλαρωστε παιδια, γιατι προφανως δεν ειστε εσεις ο ντελιβερας που δημιουργησε (; ) προβλημα στον TS, δεν ειναι ολοι ιδιοι ουτε εθιξε κανεις τον κλαδο σας. Εγω βλεπω καθημερινα ανθρωπους που κανουν τη δουλεια σας οι οποιοι ειναι τουλαχιστον για φυλακη, οπως επισης βλεπω και αγενεις πελατες (δεν ειμαι delivery αλλα κανω δουλεια στο χωρο του πελατη). Ουτε ολοι οι ντελιβεραδες ειναι αγιοι, ουτε ολοι οι πελατες. Οποτε μη δειχνετε δοντια τσαμπα και βερεσε, και μην προσπαθειτε να βγαλετε τον TS τρελο, λωποδυτη, δολοφονο και φαντασιοπληκτο. 7 4
BaggsR Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 6 minutes ago, lector said: Εγω βλεπω παντως, οτι υπαρχουν στο θεμα 3 εργαζομενοι στον εν λογω κλαδο οι οποιοι αντιδρουν λες και το εχουν παρει προσωπικα ή λες και καποιος εθιξε τον κλαδο τους. Χαλαρωστε παιδια, γιατι προφανως δεν ειστε εσεις ο ντελιβερας που δημιουργησε (; ) προβλημα στον TS, δεν ειναι ολοι ιδιοι ουτε εθιξε κανεις τον κλαδο σας. Εγω βλεπω καθημερινα ανθρωπους που κανουν τη δουλεια σας οι οποιοι ειναι τουλαχιστον για φυλακη, οπως επισης βλεπω και αγενεις πελατες (δεν ειμαι delivery αλλα κανω δουλεια στο χωρο του πελατη). Ουτε ολοι οι ντελιβεραδες ειναι αγιοι, ουτε ολοι οι πελατες. Οποτε μη δειχνετε δοντια τσαμπα και βερεσε, και μην προσπαθειτε να βγαλετε τον TS τρελο, λωποδυτη, δολοφονο και φαντασιοπληκτο. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!
giorgos4ever Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ειναι 100% σιγουρο οτι εχει φτυσει μεσα. 😨 Μίλα μας για αυτό
l337 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 3 hours ago, stormrain said: Να ρωτησω κατι επειδη αυτο εδω μου εκανε εντυπωση. Σε μια συναλλαγη του τυπου "Παρε προιον/φερε χρηματα/παρε ρεστα" διαρκειας 3 λεπτων, ποια θεωρεις πως ειναι η ευγενεια? Διοτι το να πεις καλη δυναμη στον διανομεα, οπως περιεγραψες, (υποθετω με χαμογελο και οχι σαν να τον βριζεις) ειναι ενδειξη ευγενειας, το οποιο εμπιπτει ακριβως στο καλημερα/καλησπερα. Εκτος αν δεν σου αρεσουν οι συγκεκριμενες λεξεις, οποτε πασο Κατα τ'αλλα, προφανως σε μια θεση που εχεις να κανεις με επαφη με κοσμο, ε η ευγενεια ειναι προαπαιτουμενο. Προφανως βεβαια δεν ειναι ολοι οι εργοδοτες καταλληλοι να επιλεξουν ατομα για την εκαστοτε θεση και προφανως δεν ειναι ολοι οι εργαζομενοι και οι εργοδοτες καλοι στην δουλεια τους. Just sayin' *Παρεμπιπτοντως εργαζομαι λιανικη απο παντα, εννοειται πως ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα θεωρησει πως ο πελατης εχει a priori δικιο, αλλα ας δεχθουμε πως ενα ποσοστο των εργαζομενων απλα δεν ειναι καταλληλοι για την θεση τους. Δεν έχω πρόβλημα με το καλημέρα/καλησπέρα/καλό βραδύ κλπ εκτός αν γίνεται επειδή ο αποδέκτης της συναλλαγής το θέλει. Υπάρχουν διάφοροι που το κάνουν όχι γιατί το θέλουν εκείνη την στιγμή αλλά επειδή υποχρεώνονται. Δεν θέλω λοιπόν να μου λέει κάποιος κάτι επειδή απλά υποχρεώνεται, αν το νιώθει εκείνη την ώρα και το πει, έχει καλώς και τον ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω να κάνει τίποτα από καταπίεση. Αυτό δεν έχει εφαρμογή τόσο στους ντελιβεράδες (που δεν τους βλέπει και κανείς) αλλά στους σερβιτόρους και σε άλλους κλάδους λιανικής, όπου πολλες φορές υπάρχει ένα μάτι που τους κοιτάζει. Δεν έχω πρόβλημα αν ο σερβιτόρος ή ο υπάλληλος σε κάποιο μαγαζί δεν μου πει καλημέρα/καλησπέρα/ευχαριστώ κλπ, με νοιάζει να μην είναι "αγενής", στα δικά μου μέτρα και σταθμά τουλάχιστον. Να σημειώσω ότι σαν πελάτης εγώ είμαι της φάσης καλημέρα/καλησπέρα και χαμογελάω γιατί έτσι μου βγαίνει αλλά το κάνω επειδή είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Δεν έχω όμως την απαίτηση αυτή και από τον άλλον αν δεν του βγαίνει αρκεί να μην συμπεριφέρεται σαν ούγκανος. Αυτή είναι η αποψή μου εννοείται και ο καθένας μπορεί να την κρίνει όπως νομίζει 1
StamTheMan Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, l337 είπε Δεν θέλω λοιπόν να μου λέει κάποιος κάτι επειδή απλά υποχρεώνεται, αν το νιώθει εκείνη την ώρα και το πει, έχει καλώς και τον ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω να κάνει τίποτα από καταπίεση. Πιστευεις πραγματικα οτι ο οποιοσδηποτε υπαλληλος,νιωθει κατι μετα την 2η η 3η καλημερα της ημερας; Τι λες ρε μαν; Τι να νιωθει; Λεμε κατι εκατομμυρια καλημερες/καλησπερες/καληνυχτες στην καθε δουλεια,ποσες να εννοουμε λες; Αν ηταν να λεμε καλημερα οταν τη νιωθουμε,αστο . 5 λεπτά πριν, l337 είπε Αυτό δεν έχει εφαρμογή τόσο στους ντελιβεράδες (που δεν τους βλέπει και κανείς) αλλά στους σερβιτόρους και σε άλλους κλάδους λιανικής, όπου πολλες φορές υπάρχει ένα μάτι που τους κοιτάζει. Εχεις σκεφτει οτι o διανομεας ειναι ο μονος που δουλευει στην εστιαση και πραγματικα κινδυνευει και ταλαιπωρειται οσο κανεις αλλος; Εχεις σκεφτει ποσες φορες εχει παει καποιος να μας σκοτωσει πριν φτασουμε σε εσενα; Εχεις σκεφτει οτι καποιος τακτικος διανομεας που σου εφερνε φαγητο/καφε δεν ερχεται πλεον γιατι μπορει να τραυματιστηκε,ή να επαθε τα χειροτερα; Ερχομαστε στους μηδεν,ερχομαστε και στους 40,βρεγμενοι,ή καμμενοι απο τον ηλιο,δεν εχει να κανει με το "ματι που μας βλεπει",εχει να κανει με το ποση ταλαιπωρια τρωμε. Ματι υπαρχει,το δικο σου,ουσιαστικα δε χρειαζεται αλλο. οπως και του TS το ματι,που του εχει γυρισει και τα εχει βαλει με τον συναδελφο,εχει φανταστει 1000 πραματα και απο οτι καταλαβα πρεπει ηδη να εχει δημιουργησει προβλημα στο μαγαζι. Αν ο ts σκεφτει οτι η γυναικα του τον κερατωνει,μαντεψε ποιον θα κατηγορησει πρωτο 1
l337 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, StamTheMan said: Πιστευεις πραγματικα οτι ο οποιοσδηποτε υπαλληλος,νιωθει κατι μετα την 2η η 3η καλημερα της ημερας; Τι λες ρε μαν; Τι να νιωθει; Λεμε κατι εκατομμυρια καλημερες/καλησπερες/καληνυχτες στην καθε δουλεια,ποσες να εννοουμε λες; Αν ηταν να λεμε καλημερα οταν τη νιωθουμε,αστο . Εχεις σκεφτει οτι o διανομεας ειναι ο μονος που δουλευει στην εστιαση και πραγματικα κινδυνευει και ταλαιπωρειται οσο κανεις αλλος; Εχεις σκεφτει ποσες φορες εχει παει καποιος να μας σκοτωσει πριν φτασουμε σε εσενα; Εχεις σκεφτει οτι καποιος τακτικος διανομεας που σου εφερνε φαγητο/καφε δεν ερχεται πλεον γιατι μπορει να τραυματιστηκε,ή να επαθε τα χειροτερα; Ερχομαστε στους μηδεν,ερχομαστε και στους 40,βρεγμενοι,ή καμμενοι απο τον ηλιο,δεν εχει να κανει με το "ματι που μας βλεπει",εχει να κανει με το ποση ταλαιπωρια τρωμε. Ματι υπαρχει,το δικο σου,ουσιαστικα δε χρειαζεται αλλο. οπως και του TS το ματι,που του εχει γυρισει και τα εχει βαλει με τον συναδελφο,εχει φανταστει 1000 πραματα και απο οτι καταλαβα πρεπει ηδη να εχει δημιουργησει προβλημα στο μαγαζι. Αν ο ts σκεφτει οτι η γυναικα του τον κερατωνει,μαντεψε ποιον θα κατηγορησει πρωτο Οπότε στα λόγια μου έρχεσαι, και και γι' αυτό δεν έχω την απαίτηση από κανέναν. Ξέρω τι ζόρια τραβάνε όλοι και τα καταννοώ. Ακούω το μηχανάκι, κατεβαίνω κάτω πριν χτυπήσει, πληρώνω με μετρητά (και για το tip - είναι οι μόνες συναλλαγές που κάνω με μετρητά, δεν παραγγέλνω ποτέ από efood/box άλλωστε γιατί δεν τους γουστάρω), λέω ευχαριστώ και καλό κουράγιο και σε 5 δευτερόλεπτα από την ώρα που φτάνει στην πόρτα έχουμε τελειώσει. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από l337 1 1
jimis_vts Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Έχεις σκεφτει οτι o διανομεας ειναι ο μονος που δουλευει στην εστιαση και πραγματικα κινδυνευει και ταλαιπωρειται οσο κανεις αλλος; Εχεις σκεφτει ποσες φορες εχει παει καποιος να μας σκοτωσει πριν φτασουμε σε εσενα; Εχεις σκεφτει οτι καποιος τακτικος διανομεας που σου εφερνε φαγητο/καφε δεν ερχεται πλεον γιατι μπορει να τραυματιστηκε,ή να επαθε τα χειροτερα; Ερχομαστε στους μηδεν,ερχομαστε και στους 40,βρεγμενοι,ή καμμενοι απο τον ηλιο,δεν εχει να κανει με το "ματι που μας βλεπει",εχει να κανει με το ποση ταλαιπωρια τρωμε. Ματι υπαρχει,το δικο σου,ουσιαστικα δε χρειαζεται αλλο. οπως και του TS το ματι,που του εχει γυρισει και τα εχει βαλει με τον συναδελφο,εχει φανταστει 1000 πραματα και απο οτι καταλαβα πρεπει ηδη να εχει δημιουργησει προβλημα στο μαγαζι. Αν ο ts σκεφτει οτι η γυναικα του τον κερατωνει,μαντεψε ποιον θα κατηγορησει πρωτο Έχω σκεφτεί πόσοι δεν φοράνε κράνος (σχεδόν όλοι), έχω σκεφτεί πως κανένας δεν φοράει μάσκα κι έχω σκεφτεί πόσες φορές πάτε ανάποδα σε όλους τους δρόμους. Όταν σκεφτείτε τη ζωή σας και να σέβεστε τον εαυτό σας και πως θα γυρίσετε στην οικογένεια σας ολόκληροι θα το σκεφτούμε κι εμείς. Δεν σας πίεσε επίσης κάνεις να πάτε να γίνεται ντελιβεράδες. Για τα εύκολα λεφτά το κάνετε πλην εξαιρέσεων που το έχουν ανάγκη. Και ναι πλέον τσουβάλι και το tip αρκετό είναι όταν κοπανάτε πόρτες δίχως αύριο. Οι περισσότεροι από μας εδώ ούτε ευχαριστώ δεν ακούμε στις δουλειές μας πόσο μάλλον να πάρουμε και tip. Δεν είστε ανθρακωρύχοι χαλαρώστε. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από jimis_vts 3 6
Beefeater Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 εχει φτυσει στον καφε / σκεφτεται να φτυσει στον καφε / δεν εχει φτυσει στον καφε 1.10 / 1.80 / 7.70 Place your bets 🙂 1
Dimichios Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από εμένα.. Φιλε τόσο ακραία περίπτωση προσωπικά δεν μου έχει τύχει.. Σίγουρα όταν λέω καλημέρα και δεν δέχομαι καμια απάντηση ναι με πειράζει αλλά εν τελει δεν είναι δικό μου θέμα /πρόβλημα ... Αν θες να εχεις την ηρεμία σου και γενικά να μην μπλέκεις πλεον με χαζοντελιβεραδες, απλά πάρε τα ποδια σου και πήγαινε μέχρι το κατάστημα αν είναι κοντά... Εμενα είναι στα 200 μέτρα και το βρίσκω και λιγο σαν ευκαιρία να με δει λίγο ο ήλιος και να αδειάσει το μυαλό μου έστω και για 10 λεπτά. ΥΓ1. Μην μπλέκεις με το να λες ότι ο τάδε ντελιβερας η γενικα οποιαδήποτε άνθρωπος έχει κακή συμπεριφορά στον εργοδότη του... Στο τέλος θα καταλήξεις να σου ζητάει και τα ρέστα και θα φας και ξύλο από πάνω ΥΓ2. Εισαι πάντα σίγουρος ότι ο καφές σου είναι "χλεπα free" Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από Dimichios
l337 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 6 hours ago, jimis_vts said: Έχω σκεφτεί πόσοι δεν φοράνε κράνος (σχεδόν όλοι), έχω σκεφτεί πως κανένας δεν φοράει μάσκα κι έχω σκεφτεί πόσες φορές πάτε ανάποδα σε όλους τους δρόμους. Όταν σκεφτείτε τη ζωή σας και να σέβεστε τον εαυτό σας και πως θα γυρίσετε στην οικογένεια σας ολόκληροι θα το σκεφτούμε κι εμείς. Δεν σας πίεσε επίσης κάνεις να πάτε να γίνεται ντελιβεράδες. Για τα εύκολα λεφτά το κάνετε πλην εξαιρέσεων που το έχουν ανάγκη. Και ναι πλέον τσουβάλι και το tip αρκετό είναι όταν κοπανάτε πόρτες δίχως αύριο. Οι περισσότεροι από μας εδώ ούτε ευχαριστώ δεν ακούμε στις δουλειές μας πόσο μάλλον να πάρουμε και tip. Δεν είστε ανθρακωρύχοι χαλαρώστε. Όλοι τρώμε, ο καθένας με τον τρόπο του, τα σκατά στη δουλειά του (δεν είμαι ντελιβεράς). Ο κοινωνικός αυτοματισμός όμως είναι ανούσιος και μίζερος θεωρώ. Για το κράνος και το ότι πάνε ανάποδα στους δρόμους συμφωνώ. Όσον αφορά την μάσκα δεν έχω συναντήσει κανέναν τέτοιο, αλλά και να μην φορούσε δεν θα με ενοχλούσε προσωπικά.
ilias78 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Εγώ πάντως θα φοβόμουν να ξανα παραγγείλω από αυτόν. Άμα δεν σε γουστάρει ο ντελιβερας, μπορεί να φτύνει στο καφέ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις