lovesucks Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Sibyl είπε Μακάρι όλοι και σε όλα τα θέματα, να είχαν την ίδια αντιμετώπιση με σένα αγαπητή μου. Το εκτιμώ αυτό που γραψες...και τι πρωτότυπο(θα καταλάβεις τι εννοώ)...δεν έχω άλλες αντιδράσεις να δώσω...🙂🙂🙂😉😉😉😊😊😊 1
StamTheMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, Sibyl είπε Μακάρι όλοι και σε όλα τα θέματα, να είχαν την ίδια αντιμετώπιση με σένα αγαπητή μου. Δε θα εβγαινε ακρη τοτε
Agent_Orange Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε σιγουρα σε εχω ταισει,ποτισει ή σου εχω παραδωσει δεμα Πλεον είμαι σίγουρος γιαυτο φίλε
SabotazNic Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, l337 είπε Και δεν θέλω να έρχεται ο ταλαίπωρος ο ντελιβεράς και να μου χαμογελάει λέγοντας καλημέρες/καλησπέρες αν δεν θέλει παρά μόνο να μου δίνει την παραγγελία ώστε να τον ξεμπλέξω άμεσα. Ταλαιπωρος ειμαι και εγω ως σερβιτορος. Δεν εχω ομως τα μουτρα κατω επειδη οι Ελληνες δεν αφηνουν τιπς.
lovesucks Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Δε θα εβγαινε ακρη τοτε Τι εννοείτε κύριε....;;; Πως η αντιμετώπισή μου δημιουργεί μπερδέματα;;;🙂🙂🙂 Απλά τα γράφω...με το μέρος σας είμαι...🙃🙃🙃😊😊
gorilas13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Εγώ προτείνω να κάνεις μήνυση στο κατάστημα και να ζητήσεις τα λεφτά για το ασανσέρ, για την ηλεκτρονική κλειδαριά και για ψυχική οδύνη. Τόσα λεφτά σε καφέδες, να βγάλουν και οι δικηγόροι τίποτα. 2
StamTheMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lovesucks είπε Τι εννοείτε κύριε....;;; Χρειαζονται ολες οι πλευρες,αν βλεπαμε ολα αυτα τα κουλα σεναρια απο ανθρωπολογικη ,ή κοινωνιολογικη πλευρα,δε θα εβγαινε ακρη Ξερω οτι εισαι με το μερος μας! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από StamTheMan 1
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Και παλι τιποτα δε μας λεει αυτο που λεει. Ενας μπηκε μια φορα,πιθανοτατα πιτσιρικας. Και μην εμπιστευεσαι ιδιαιτερα τα γραπτα του ts. Ναι.... Τουλάχιστον μας είπε ένα σκεπτικό που το βασίζει, το οποίο βέβαια και πάλι μπάζει. Επίσης, πως ξέρει ότι οι χαρακιές έγιναν με κλειδιά, τι είδους χαρακιές είναι αυτές; Για να φανεί κάτι έντονα επάνω σε μεταλλική επιφάνεια θέλει αιχμηρό και στιβαρό αντικείμενο πχ από μαχαίρι και χειρότερα. Τι να πάω να κάνω εγω στην πόρτα ενός ασανσέρ και σε μια μεταλλικη επιφάνεια με τα κλειδιά μου; Τίποτα δεν θα κάνω και την ίδια στιγμή πελάτες να περιμένουνε....
l337 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 2 minutes ago, SabotazNic said: Ταλαιπωρος ειμαι και εγω ως σερβιτορος. Δεν εχω ομως τα μουτρα κατω επειδη οι Ελληνες δεν αφηνουν τιπς. Δεν θα είχα πρόβλημα και με εσένα (και με τον οποιοδήποτε σερβιτόρο) να έχεις τα μούτρα κάτω εφόσον έκανες αυτό που θα έπρεπε να κάνεις χωρίς να είσαι αγενής.
SabotazNic Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, l337 είπε Δεν θα είχα πρόβλημα και με εσένα (και με τον οποιοδήποτε σερβιτόρο) να έχεις τα μούτρα κάτω εφόσον έκανες αυτό που θα έπρεπε να κάνεις χωρίς να είσαι αγενής. Η ευγενεια περιλαμβανεται μεσα στην δουλεια παντως.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Εγώ προτείνω να κάνεις μήνυση στο κατάστημα και να ζητήσεις τα λεφτά για το ασανσέρ, για την ηλεκτρονική κλειδαριά και για ψυχική οδύνη. Τόσα λεφτά σε καφέδες, να βγάλουν και οι δικηγόροι τίποτα. Τίποτε απολύτως δεν θα καταφέρει. Τζάμπα λεφτά κυριολεκτικά.
l337 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Just now, SabotazNic said: Η ευγενεια περιλαμβανεται μεσα στην δουλεια παντως. Η ευγένεια δεν είναι τα καλημέρα/καλησπέρα και τα ψευτοχαμόγελα. Πάρτο αλλιώς. Σαν πελάτης στο λέω. 1
lovesucks Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Χρειαζονται ολες οι πλευρες,αν βλεπαμε ολα αυτα τα κουλα σεναρια απο ανθρωπολογιστικη ,ή κοινωνιολογικη πλευρα,δε θα εβγαινε ακρη Ξερω οτι εισαι με το μερος μας! Όταν θα χω αντιδράσεις θα σας δώσω και σας μία αφου δεν το είπατε με την "κακή " έννοια..χαχαχαχαχα
StamTheMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τίποτε απολύτως δεν θα καταφέρει. Τζάμπα λεφτά κυριολεκτικά. Τρολαρει.. 2 λεπτά πριν, lovesucks είπε Όταν θα χω αντιδράσεις θα σας δώσω και σας μία αφου δεν το είπατε με την "κακή " έννοια..χαχαχαχαχα Χρωστατε,θα περιμενω. 1
SabotazNic Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, l337 είπε Η ευγένεια δεν είναι τα καλημέρα/καλησπέρα και τα ψευτοχαμόγελα. Πάρτο αλλιώς. Σαν πελάτης στο λέω. Το να σε σερβιρω, ειναι η δουλεια μου. Προφανως, τα υπολοιπα ειναι θεμα ευγενειας. Επειδη εχουν οι γονεις μου εστιατοριο (και προφανως σε αυτα εχω δουλεψει), πολυ σπανια να μην εχω χαιρετησει πελατη, ειτε επειδη εκατσε, ειτε επειδη πηρε takeaway. My $0.02
Προτεινόμενες αναρτήσεις