Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, Cokoblokos said:

- Δεν ξερω ποιο κομματι σας φανηκε ψεμα ή που αυτοαναιρεθηκα. Ισως να εγραψα κατι πιο βιαστικα απο οτι επρεπε, δεν ξερω, και να δημιουργηθηκε οντως καποιο conflict στα λεγομενα μου. Για τους τυπους και μονο θα σας ΞΑΝΑπω, οτι δεν εγραψα κανενα ψεμα απο τη μερια μου. Τα πραγματα εχουν γινει οπως τα εγραψα ακριβως. Ισως παρανοησα εγω κατι. Αυτο δεν το αποκλειω. 

Απαντάς μόνος σου.

4 minutes ago, Cokoblokos said:

- Το ασανσερ ειμαι πραγματικα σχεδον βεβαιος οτι το εκανε αυτος. Απλα για να σας φυγει η απορια και να μην νομιζετε οτι σας κοροιδευω ο λογος ειναι ο εξης. Σε διαστημα μιαμισης ωρας, ο μονος ανθρωπος που χρησιμοποιησε το ασανσερ ηταν αυτος και οι ιδιοκτητες της πολυκατοικιας. Ολοι οι υπολοιποι ιδιοκτητες ειναι > 50 χρονων. Αν πιστευετε οτι μπορει να το εκανε καποιος απο αυτους τοτε ναι, ισως εκανα λαθος σταυρωστε με.

Ρίχνεις κατηγορίες για κάτι για το οποίο δεν είσαι (και δεν θα μπορούσες να είσαι) σίγουρος. Το ξέρεις ότι μπορεί να κάνεις λάθος (που είναι και το πιθανότερο) και το συνεχίζεις με αυθαίρετα συμπεράσματα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 minutes ago, StamTheMan said:

99% σιγουρο.

Πρεπει να καταλαβετε οτι πανω στη δουλεια,οτιδηποτε πανω απο 30 δευτερα στην παραδοση θεωρειται ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

Περιγραφω ενα σεναριο και βαζω μεσα πραματα οσα μου εχουν τυχει:

Παραγγελια ενας καφες στου διαολου τη μανα,σε ατομο που παραδοσιακα δεν αφηνει ουτε δεκαλεπτο.

Φτανεις απο κατω με βροχη,στις πληροφοριες γραφει "Κουδουνι Σκρουτζ Μακ Ντακ".Ψαχνω 30 ξεβαμμενα κουδουνια,χανω ενα λεπτο για να τα διπλοτσεκαρω μηπως αχνοφαινεται καπου,αλλα τελικα δεν υπαρχει το κουδουνι.

Εναλλακτικο σεναριο "κουδουνι το πρωτο".Δε σου λεει απο πανω ή απο κατω ομως,πρεπει να μαντεψεις,ή να ρισκαρεις.

Αλλο σεναριο "αναπαντητη να ανοιξω.Κανεις αναπαντητη και σε χρεωνει γιατι δεν ειχε αλλη δουλεια να κανει και επαιζε με το κινητο. Αν δε σε χρεωσει,περιμενεις κανα λεπτο και αναρωτιεσαι "αραγε την ακουσε την αναπαντητη;".

Δε συζηταμε το συχνο φαινομενο του να μην πιανει/να εχει φραγη/να ειναι κατειλλημενο,που εκει μπορει να καταληξεις να γυρισεις πισω την παραγγελια,να περιμενεις να παρει τηλ ο μ***ς, συγγνωμη ,ο πελατης για να παραπονεθει για την καθυστερηση,ωστε να μπορεσει να γινει αναδρομολογηση της παραγγελιας.

Προχωραμε στο σημειο που ο πελατης παταει το buzzer για να ανοιξει η πορτα ,αν δεν ειναι κλειδωμενη ,που εκει μπορει να περιμενεις να ντυθει ο αλλος για να κατεβει.

Ανεβαινεις στον τριτο ( ελπιζω με το ασανσερ ) και επειδη δεν εχει κανεις κουδουνι στην πορτα,περιμενεις να ανοιξει για να δεις σε ποια πορτα ειναι.

Σου βγαζει 50ρικο για 2 ευρω ( προσφατα μου βγαλαν 2 φορες κατοσταρικο ) .Αν δεν εχεις να χαλασεις,γιατι χαλασες στον προηγουμενο, πρεπει να πας να χαλασεις.

Κατεβαινεις κατω και καποιος αλλος ενοικος μπηκε και κλειδωσε την πορτα ( πιο συχνο απο οσο νομιζετε ),οποτε πρεπει να ξαναπας πανω να ζητησεις βοηθεια.

Αν θελει καποιος ας κανει τον υπολογισμο,ποση ωρα χασαμε με αυτα τα σεναρια ( και αλλα πολλα ) ,που ξαναλεω,μου εχουν τυχει ολα πολλες φορες. 

Γνωριζόμαστε irl να ξέρεις, 100% - Φαρών - Δεν λέω τπτ άλλο! Ότι έγραψες ισχύει 10000000000000% και αυτά είναι τα απλά, τα εξηγήσιμα. Που να αρχίσεις να λες για ιστορίες τραγελαφικές, μα πέρα για πέρα αληθινές.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, BaggsR είπε

Γνωριζόμαστε irl να ξέρεις, 100% - Φαρών

Αν γραψεις τον αριθμο της οδου θα σου πω και ποιος εισαι :P

2 λεπτά πριν, BaggsR είπε

Που να αρχίσεις να λες για ιστορίες τραγελαφικές, μα πέρα για πέρα αληθινές.

Δεν εχει νοημα να γραφω,ειναι απειρα.Εΰτυχως,ειτε απο τυχη,ειτε επειδη τα μουτρα μου ειναι μαλλον σαν του διανομεα που ταλαιπωρει τον ts,δε μου εχουν τυχει ακραια σκηνικα,σε αντιθεση με σκηνικα που εχω ακουσει απο πιο "γλυκα" και ευγενικα παιδια που καναν τη δουλεια λιγους μηνες,σε αντιθεση με εμενα που δουλευω  10 χρονια στην Καλαματα.

Δεν ειμαι κανας machette,αλλα δε μου εχουν κανει φοβερα σκηνικα,πιθανοτατα βρισκουν και τα κανουν σε πιο φρονιμα παιδια.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lovesucks είπε

Ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του.Μεταφέρει καφέδες.Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις.Δεν ειναι υποχρεωμένος να κάνει.

Εδω εισαι λαθος. Δεν λεμε να πουμε τα νεα μας, αλλα εχεις αμεσα επαφη με σερβιτορο και ντελιβερα σε ενα μαγαζι. Αν δεν συμπεριφερεται σωστα, εστω και ενα καλημερα να πει, ο πελατης εχει απολυτως δικιο να το κρινει αρνητικα αυτο το γεγονος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cokoblokos είπε

Δεν ειναι νεος σε σχεση με τους αλλους.

Επισης, δεν καταλαβαινω το συλλογισμο σου πολυ. Δηλαδη αν δεν δινεις συχνα tips καπου, ειναι οκ να πετας κατω τα δελτια παραγγελιας με το ονομα σου, να χαραζεις τα ασανσερ και να παρατας την παραγγελια στο γραμματοκιβωτιο και να φευγεις?

Κοίτα, μεταξύ μας, το χάραγμα σας το έκανε κάποιος άλλος. Πρέπει να έχει πολύ χοντρο πρόβλημα ένας διανομέας που πασχίζει να παραδώσει τις παραγγελίες για να ασχολείται πως θα σου κάνει ζημιά. 

Δεν αποκλείεται να είναι και αυτός, αλλά η πιθανότητα να είναι θεωρώ πως είναι πολύ χαμηλη.

Η απόδειξη στο υπόγειο, δεν αποκλείεται να του έφυγε από την σακούλα η από το χέρι και να μην έδωσε σημασία, εξαρτάται σε πιο σημείο την βρήκες, αν είμαι στα σκαλιά πλησίον του ισογείου δίπλα από το ασανσέρ η αν είναι κάτω κατω που σημαίνει πως κατέβηκε εκεί για να την πετάξει επίτηδες. 

Στο μόνο που έχεις 100% αδιαμφισβητητο δίκιο είναι να αφήνει τον καφέ στην πόρτα και να λέει ψέμματα. Υποθέτω πως είχες πληρώσει με ηλεκτρονική πληρωμή από πριν, από εδώ και στο εξής πληρωμή με μετρητά, αν γουστάρει ας αφήσει τον καφέ κάτω και να φύγει χωρίς τα λεφτά προς το μαγαζί. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Πάντα μια συζήτηση σε δημόσιο φόρουμ έχει κοινωνιολογικο ενδιαφέρον..

Πάντως κάποιοι εδω μέσα απαντήσαμε σοβαρά και όχι εχοντας ως γνώμονα πως είμαστε μερός κοινωνικού "πειράματος"..δεν απαντήσαμε με σκοπό να δυναμιτίσουμε την συζήτηση...αλλά είπαμε την γνώμη μας με βάση τον τρόπο που σκεφτόμαστε..κάποιοι σκέφτονται όπως ο ts και δεν το πάνε βήμα παραπέρα..κάποιοι το πάνε και θέλουν να το δουν κ από την άλλη πλευρά(του εργαζομενου).

Ζητήθηκε άποψη και την εκφράσαμε..

Μακάρι όλοι και σε όλα τα θέματα, να είχαν την ίδια αντιμετώπιση με σένα αγαπητή μου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Καημενε ΤS, η πληοψηφια του Insomnia ειναι ντελιβεραδες που πηγες και εμπλεξες

Οσο καιρο συζηταω εδω μεσα,αντε να εχω βρει αλλους 3-4.
Κοινη λογικη λεγεται αυτο που βλεπεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Baator είπε

Ο άλλος το περιμένει. Ζει από αυτό. Ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου να είσαι, μια σκέψη "Ρε τον τσίπη" θα την κάνεις.

Τα εχουμε συζητησει και στο παρελθον αυτα. Δεν ζει ο ντελιβερας απο τα τιπ, ειναι ενα bonus. Με αυτην την λογικη, θα επρεπε να αφηνουμε και στα κουριερ γιατι οι ανθρωποι απο οτι συμπεραινω, ζουν στον δρομο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Η απόδειξη στο υπόγειο, δεν αποκλείεται να του έφυγε από την σακούλα η από το χέρι και να μην έδωσε σημασία, εξαρτάται σε πιο σημείο την βρήκες, αν είμαι στα σκαλιά πλησίον του ισογείου δίπλα από το ασανσέρ η αν είναι κάτω κατω που σημαίνει πως κατέβηκε εκεί για να την πετάξει επίτηδες. 

Η απλα την πηρε ο αερας. Ας μην υποθετουμε.

3 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

... και πως ξέρεις ότι δεν έχει φτύσει μέσα;

Ειναι 100% σιγουρο οτι εχει φτυσει μεσα.

1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε

@BaggsR για βγες λιγο στο μπαλκόνι να δω κάτι :D

Πες και εσυ νουμερο,σιγουρα σε εχω ταισει,ποτισει ή σου εχω παραδωσει δεμα :P

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε

- Το ασανσερ ειμαι πραγματικα σχεδον βεβαιος οτι το εκανε αυτος. Απλα για να σας φυγει η απορια και να μην νομιζετε οτι σας κοροιδευω ο λογος ειναι ο εξης. Σε διαστημα μιαμισης ωρας, ο μονος ανθρωπος που χρησιμοποιησε το ασανσερ ηταν αυτος και οι ιδιοκτητες της πολυκατοικιας. Ολοι οι υπολοιποι ιδιοκτητες ειναι > 50 χρονων. Αν πιστευετε οτι μπορει να το εκανε καποιος απο αυτους τοτε ναι, ισως εκανα λαθος σταυρωστε με.

Καλό είναι αυτά να τα λες και όχι να περιμένουμε να φτάσει το νήμα στον θεο για να καταλάβουμε τι παίζει. Όπως και να χει, αν δεν έχετε στοιχεία από κάμερα δεν μπορείτε να αποδείξετε τίποτα. Όπου και να το πείτε αυτό θα σας πούνε και που ξέρετε αν δεν μπήκε και κανένας άλλος άσχετος είτε παιδί είτε γνωστός ιδιοκτήτη και το έκανε; Τέλος πάντων. 

Λύσεις σου προτάθηκαν ήδη, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις. 

Δημοσ.
5 minutes ago, SabotazNic said:

Εδω εισαι λαθος. Δεν λεμε να πουμε τα νεα μας, αλλα εχεις αμεσα επαφη με σερβιτορο και ντελιβερα σε ενα μαγαζι. Αν δεν συμπεριφερεται σωστα, εστω και ενα καλημερα να πει, ο πελατης εχει απολυτως δικιο να το κρινει αρνητικα αυτο το γεγονος.

Δεν το βλέπουμε όλοι έτσι. Εγώ ως πελάτης σίγουρα όχι. Και δεν θέλω να έρχεται ο ταλαίπωρος ο ντελιβεράς και να μου χαμογελάει λέγοντας καλημέρες/καλησπέρες αν δεν θέλει παρά μόνο να μου δίνει την παραγγελία ώστε να τον ξεμπλέξω άμεσα. Το μόνο που συνήθως τους λέω, γιατί έτσι αισθάνομαι, είναι "καλή συνέχεια και καλό κουράγιο", στην είσοδο της πολυκατοικίας γιατί δεν έχω καμία απαίτηση από κανέναν ντελιβερά να παίρνει ασανσέρ για να μου φέρνει το φαί στο 3ο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Καλό είναι αυτά να τα λες και όχι να περιμένουμε να φτάσει το νήμα στον θεο για να καταλάβουμε τι παίζει.

Και παλι τιποτα δε μας λεει αυτο που λεει.

Ενας μπηκε μια φορα,πιθανοτατα πιτσιρικας.
Και μην εμπιστευεσαι ιδιαιτερα τα γραπτα του ts.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...