Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lovesucks είπε

Για ποιον βανδαλισμό μιλάμε ακριβώς..;;;;.χάθηκα...

Βανδαλισμος δεν σημαινει μονο μολοτοφ και σπασιμων τζαμαριας. 

Δεν εχω ορεξη να το συνεχισω απλα μου καναν εντυπωση οσα διαβασα

• Confused 3
Δημοσ.

Δηλαδή έγραψε ο  ts πως πιστεύει πως χάραξε το κοινόχρηστο ασανσέρ ο  εργαζόμενος  και το θεωρούμε δεδομένο;;;ήταν μέσα στο ασανσέρ;;είχε κάμερες;;;και αν υπήρχαν κάμερες κ ντοκουμέντα του βανδαλισμού γιατί άφησε τους ενοικους της πολυκατοικίας να πιστεύουν πως το κανε κλέφτης και να πληρώσουν τόσα λεφτά...;;;

Ξαναδιαβάστε πιο προσεκτικά το θέμα κάποιοι.....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι από κάποιο σημείο και μετά έχω αρχίσει να παρατηρώ πώς ξεστρατίζουν τα θέματα.

΄Εχει εξαιρετικό κοινωνιολογικό ενδιαφέρον.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Δηλαδή έγραψε ο  ts πως πιστεύει πως χάραξε το κοινόχρηστο ασανσέρ ο  εργαζόμενος  και το θεωρούμε δεδομένο;;;ήταν μέσα στο ασανσέρ;;είχε κάμερες;;;και αν υπήρχαν κάμερες κ ντοκουμέντα του βανδαλισμού γιατί άφησε τους ενοικους της πολυκατοικίας να πιστεύουν πως το κανε κλέφτης και να πληρώσουν τόσα λεφτά...;;;

Ξαναδιαβάστε πιο προσεκτικά το θέμα κάποιοι.....

Δηλαδη αν δεν βανδαλησε το ασανσερ, αλλα πεταγε σκουπιδια και παραταγε τον καφε κατω για να φυγει γρηγορα επειδη δεν αφηνε tips o TS ολα καλα? 

Καπου εδω να πω οτι δεν βλεπω ιδια ευαισθησια στο ποσο υποθετικα μιλαει ο ΤS  για εσας, ενω εσεις με βεβαιοτητα υποθετετε οτι ο deliveras το κανει αυτο λογω των tips και οχι επειδη ειναι !@#€% 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Cokoblokos είπε

Χωρις να εχω αποδειξεις, ειμαι 99% σιγουρος οτι μια μερα χαραξε τον θαλαμο του ασανσερ με τα κλειδια του.

Παντελως αυθαιρετο συμπερασμα,αλλα ειναι αστειο που λες οτι εισαι 99% σιγουρος.

Απο αυτο και μονο καταλαβαινω οτι εχεις προβλημα στην κριση σου.
Μπορει ο κοσμος να μην ειναι καλα,αλλα ειμαι 1000% σιγουρος  ( παραπανω απο το 99% το δικο σου ) οτι κατι του εχεις κανει και ειτε δεν το καταλαβες,ειτε δεν το λες.
Δεν θα κατσω να σου αναλυσω τα 100 πραματα που μπορει να εχεις κανει,ειμαι διανομεας και υπαρχουν πολλα που κανει ο κοσμος και δεν τα καταλαβαινει,ή απλα δεν τον απασχολει να μην τα κανει,με αποτελεσμα να δυσκολευει ΑΠΕΙΡΑ τη δουλεια μας.

Αν δεν πινεις σκετο τον καφε,να εισαι σιγουρος οτι εχουν προσθεσει και αλλα.. γλυκαντικα.

Γενικα υπαρχει πιθανοτητα να τα εχεις φτιαξει ολα αυτα στο κεφαλι σου,απλα επειδη στραβωνεις με τη μουρη καποιου που δε σου λεει καλημερα.
Θα μπορουσε να το κανει,αλλα δεν ειναι η δουλεια του αυτη.
Και το οτι αφηνει τους καφεδες στην εισοδο αντι να σε περιμενει δεν το βλεπω τρελο,ειδικα αν εχει αλλους 4 καφεδες στην τσαντα.

Αυτο για το αποδεικτικο της παραγγελιας δυστυχως το κανουν πολλοι αμυαλοι,πιθανοτατα δεν ειναι προσωπικο,απλα ειναι βρωμιαριδες και ηλιθιοι.Επισης,μπορει απλα να του επεσε.

Για να απαντησω στο προβλημα σου,εφοσον δε θες να πας στο μαγαζι για παραπονα,τι πιο απλο,αφου οπως λες ειναι και φιλοι σου οι αλλοι διανομεις,να μιλησεις με οποιον εχεις τη μεγαλυτερη οικειοτητα και να ρωτησεις αν δημιουργει γενικα προβληματα ο συγκεκριμενος.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisgav είπε

Δηλαδη αν δεν βανδαλησε το ασανσερ, αλλα πεταγε σκουπιδια και παραταγε τον καφε κατω για να φυγει γρηγορα επειδη δεν αφηνε tips o TS ολα καλα? 

Καπου εδω να πω οτι δεν βλεπω ιδια ευαισθησια στο ποσο υποθετικα μιλαει ο ΤS  για εσας, ενω εσεις με βεβαιοτητα υποθετετε οτι ο deliveras το κανει αυτο λογω των tips και οχι επειδη ειναι !@#€% 

Το να παρατάει τον καφέ είναι βανδαλισμός...;;;;🙃🙃🙃🙃🙃

Και το να του πέφτει κατα λάθος ένα χαρτάκι πάλι βανδαλισμός??

Έχω κάνει παραγγελία που το χαρτάκι της ήταν πάνω στη σακούλα κ το βρήκα στο ασανσέρ την επόμενη μέρα....θα πρεπε να με ταράξει???θα πρέπε να το κάνω θέμα??να σκεφτώ πως το κανε επίτηδες για να μάθουν οι υπόλοιποι ένοικοι τι έφαγα.....χαχαχαχαχα

Οκ......σοβαρά προβλήματα....πάντα τέτοια εύχομαι για όλους μας να χουμε να διαχειριστούμε...🙂🙂🙂🙂

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Cokoblokos είπε

Θα σου πω μονο οτι τιπ δινω σπανια απλα και μονο γιατι παραγγελνω τουλαχιστον 2 φορες τη μερα. Δεν γινεται να δινεις τιπ καθε φορα, διαφορετικα θα μιλαγαμε για εναν καφε που θα κοστιζε 3 ευρω.

Για αυτο ημουν  100% σιγουρος.

Μια χαρα γινεται,ας ειναι και 20 λεπτα.

17 ώρες πριν, Cokoblokos είπε

Δηλαδη αν δεν δινεις συχνα tips καπου, ειναι οκ να πετας κατω τα δελτια παραγγελιας με το ονομα σου, να χαραζεις τα ασανσερ και να παρατας την παραγγελια στο γραμματοκιβωτιο και να φευγεις?

Εδω βλεπουμε οτι πιθανοτατα τα εχεις μεγαλοποιησει ολα αυτα στο μυαλο σου.

• Thanks 3
Δημοσ.
1 minute ago, Sibyl said:

Εγώ πάλι από κάποιο σημείο και μετά έχω αρχίσει να παρατηρώ πώς ξεστρατίζουν τα θέματα.

3 hours ago, Sibyl said:

Πάρτο πάνω σου! Πες ότι εσύ δεν τον πας τον τύπο και ότι τους παρακαλείς πολύ να σου φέρνει άλλος τον καφέ σου. Τόσο καλό πελάτη όπως εσύ, αποκλείεται να μην τον εξυπηρετήσουν.

Ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Συμφωνώ - Τεράστιο ενδιαφέρον.

Ειδικά στο σημείο που προτείνεις αντί να προσπαθήσουν να τα βρουν ως ενήλικες, όχι μόνο να συνεχίσει να διαιωνίζει την παρούσα κατάσταση ο TS, αλλά να πει και ψέματα για το όλο θέμα, με αποτέλεσμα να μην βγει άκρη ποτέ, πιθανότατα κάτι που θα οδηγήσει σε κάποιον που ίσως δεν φταίει να χάσει την δουλειά του.

Ναι, σε παρακαλώ, μίλησέ μας για αυτό και τις κοινωνιολογικές του επιρροές. Ούτε γάτα ούτε ζημιά!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BaggsR είπε

Συμφωνώ - Τεράστιο ενδιαφέρον.

Ειδικά στο σημείο που προτείνεις αντί να προσπαθήσουν να τα βρουν ως ενήλικες, όχι μόνο να συνεχίσει να διαιωνίζει την παρούσα κατάσταση ο TS, αλλά να πει και ψέματα για το όλο θέμα, με αποτέλεσμα να μην βγει άκρη ποτέ, πιθανότατα κάτι που θα οδηγήσει σε κάποιον που ίσως δεν φταίει να χάσει την δουλειά του.

Ναι, σε παρακαλώ, μίλησέ μας για αυτό και τις κοινωνιολογικές του επιρροές. Ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Χαίρομαι που το πίστεψες!

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, Sibyl said:

Πάρτο πάνω σου! Πες ότι εσύ δεν τον πας τον τύπο και ότι τους παρακαλείς πολύ να σου φέρνει άλλος τον καφέ σου. Τόσο καλό πελάτη όπως εσύ, αποκλείεται να μην τον εξυπηρετήσουν.

Ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Ποτέ κανείς δεν θέλει προβληματικούς πελάτες (όσα λεφτά και να αφήνουν) και ποτέ δεν θεωρείται ένας προβληματικός πελάτης καλός.
Όλοι χεσμένο τον έχουν τον προβληματικό πελάτη, δεν παει να νομίζει (ο πελάτης) ότι τους ταίζει κιόλας.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Δεν γνωρίζουμε τη συμπεριφορά σου όμως για να κρίνουμε την ενέργεια αυτή. Μπορεί εσύ να κάνεις 1 ώρα να ετοιμαστείς και να κατέβεις κάτω ν' ανοίξεις.

99% σιγουρο.

Πρεπει να καταλαβετε οτι πανω στη δουλεια,οτιδηποτε πανω απο 30 δευτερα στην παραδοση θεωρειται ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

Περιγραφω ενα σεναριο και βαζω μεσα πραματα που  μου εχουν τυχει:

Παραγγελια ενας καφες στου διαολου τη μανα,σε ατομο που παραδοσιακα δεν αφηνει ουτε δεκαλεπτο.

Φτανεις απο κατω με βροχη,στις πληροφοριες γραφει "Κουδουνι Σκρουτζ Μακ Ντακ".Ψαχνω 30 ξεβαμμενα κουδουνια,χανω ενα λεπτο για να τα διπλοτσεκαρω μηπως αχνοφαινεται καπου,αλλα τελικα δεν υπαρχει το κουδουνι.

Εναλλακτικο σεναριο "κουδουνι το πρωτο".Δε σου λεει απο πανω ή απο κατω ομως,πρεπει να μαντεψεις,ή να ρισκαρεις.

Αλλο σεναριο "αναπαντητη να ανοιξω.Κανεις αναπαντητη και σε χρεωνει γιατι δεν ειχε αλλη δουλεια να κανει και επαιζε με το κινητο. Αν δε σε χρεωσει,περιμενεις κανα λεπτο και αναρωτιεσαι "αραγε την ακουσε την αναπαντητη;".

Δε συζηταμε το συχνο φαινομενο του να μην πιανει/να εχει φραγη/να ειναι κατειλλημενο,που εκει μπορει να καταληξεις να γυρισεις πισω την παραγγελια,να περιμενεις να παρει τηλ ο μ***ς, συγγνωμη ,ο πελατης για να παραπονεθει για την καθυστερηση,ωστε να μπορεσει να γινει αναδρομολογηση της παραγγελιας.

Προχωραμε στο σημειο που ο πελατης παταει το buzzer για να ανοιξει η πορτα ,αν δεν ειναι κλειδωμενη ,που εκει μπορει να περιμενεις να ντυθει ο αλλος για να κατεβει.

Ανεβαινεις στον τριτο ( ελπιζω με το ασανσερ ) και επειδη δεν εχει κανεις κουδουνι στην πορτα,περιμενεις να ανοιξει για να δεις σε ποια πορτα ειναι.

Σου βγαζει 50ρικο για 2 ευρω ( προσφατα μου βγαλαν 2 φορες κατοσταρικο ) .Αν δεν εχεις να χαλασεις,γιατι χαλασες στον προηγουμενο, πρεπει να πας να χαλασεις.

Κατεβαινεις κατω και καποιος αλλος ενοικος μπηκε και κλειδωσε την πορτα ( πιο συχνο απο οσο νομιζετε ),οποτε πρεπει να ξαναπας πανω να ζητησεις βοηθεια.

Αν θελει καποιος ας κανει τον υπολογισμο,ποση ωρα χασαμε με αυτα τα σεναρια ( και αλλα πολλα ) ,που ξαναλεω,μου εχουν τυχει ολα πολλες φορες. 

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 5
Δημοσ.

Δεν κάθισα να διαβάσω όλα τα ποστ. 

Προσωπικά στα παλιά μου τα υποδήματα αν ο ντελιβερας έχει άσχημη γκριμάτσα / βλέμμα όταν έρχεται, πιθανότατα θα έχει το ίδιο βλέμμα και αλλού. 

Αν με το κατάστημα δεν έχεις θέμα πάρα μόνο με αυτόν, υπάρχει η λύση να βρεις να παραγγέλνεις από αλλο κατάστημα προσωρινά ώσπου να σε ξεχάσει αυτός η και να αλλάξει δουλειά κάποια στιγμή. Δεν θα ήταν άσχημο όταν αλλάξεις κατάστημα να αφήσεις μια κριτική προς το παλιό που να μιλάς ξακαθαρα ότι είχες πρόβλημα με τον διανομέα και όχι το μαγαζί και πως άλλαξες μαγαζί για αυτόν τον λόγο. Με την αναφορά που τους έκανες ήταν προφανές ότι το κατάλαβε αυτός διότι κατάλαβε σε ποιον έκανε τα παραπάνω και σπάει μάτι.

Για τις χαρακιές στο ασανσέρ δεν έχετε αποδείξεις πάρα μόνο ενδείξεις οπότε όλα παίζονται.

Φαντάζομαι πάντως ότι θα έδινες κάποιο πουρμπουαρ εφόσον έρχονταν σπίτι σου δύο φορές την ημέρα. 

Καλύτερα να πάρεις μια καφετιέρα να κάνετε καφέ, δεν αξίζει το delivery με τόσες φορές και καθημερινώς. 

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδια, με εχετε βγαλει ψευτη, με εχετε βγαλει ενα σωρο πραγματα.

Ειλικρινα δεν με νοιαζει, εγω ουτως ή αλλως μπηκα εδω και ανοιξα ενα topic ωστε να παρω μερικες γνωμες.
Δεν εχω να επωφεληθω ειτε που μου πειτε ολοι τι παλιανθρωπος ειναι ο deliveras ειτε μου πειτε ολοι τι κακος ανθρωπος και χαρακτηρας ειμαι εγω.

Την αποφαση μου για το τι θα κανω την πηρα εξαλλου. 
Κατι τελευταιο να πω και υποσχομαι οτι δεν προκειται να ξανασχοληθω με αυτο το νημα (αν μπορουσα θα το διεγραφα ο ιδιος). 

- Δεν ξερω ποιο κομματι σας φανηκε ψεμα ή που αυτοαναιρεθηκα. Ισως να εγραψα κατι πιο βιαστικα απο οτι επρεπε, δεν ξερω, και να δημιουργηθηκε οντως καποιο conflict στα λεγομενα μου. Για τους τυπους και μονο θα σας ΞΑΝΑπω, οτι δεν εγραψα κανενα ψεμα απο τη μερια μου. Τα πραγματα εχουν γινει οπως τα εγραψα ακριβως. Ισως παρανοησα εγω κατι. Αυτο δεν το αποκλειω. 

- Το ασανσερ ειμαι πραγματικα σχεδον βεβαιος οτι το εκανε αυτος. Απλα για να σας φυγει η απορια και να μην νομιζετε οτι σας κοροιδευω ο λογος ειναι ο εξης. Σε διαστημα μιαμισης ωρας, ο μονος ανθρωπος που χρησιμοποιησε το ασανσερ ηταν αυτος και οι ιδιοκτητες της πολυκατοικιας. Ολοι οι υπολοιποι ιδιοκτητες ειναι > 50 χρονων. Αν πιστευετε οτι μπορει να το εκανε καποιος απο αυτους τοτε ναι, ισως εκανα λαθος σταυρωστε με.

- Τελειως φιλικα προς ολους. Κατανοω εντελως το κομματι του φιλοδωρηματος. Δεν ειμαι απο τους πελατες που θα πουν οτι το φιλοδωρημα ειναι προαιρετικο και μονο αν εγω γουσταρω θα δωσω. ΟΜΩΣ οπως ξαναπα, προτιμω να δινω τα χρηματα μαζεμενα π.χ. 1 ευρω σε μια παραγγελια παρα να δινω 20λεπτα. Δεν με νοιαζει εαν και ποσο συμφωνουν ολοι με αυτο το μοτιβο, και να σας πω την αληθεια δεν καταλαβαινω γιατι το κανετε τοσο θεμα. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες τοσες ωρες, αλλα επειδη τα εχω διαβασει ολα, δεν μου φερνει 1 ντελιβερας ολες τις παραγγελιες. Αν δινω 20λεπτα, μπορει να αδικησω καποιους. Ενω αν δινω μια στο τοσο ξερω οτι εχω δωσει σε ολους απο κατι. Αλλα γιατι μιλαμε για αυτο? Δεν ειναι μικροτητες να μπαινουμε σε τετοιες λεπτομερειες του 20λεπτου? Προσωπικα το βρισκω περιττο.

Αυτα απο μενα 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Πάντα μια συζήτηση σε δημόσιο φόρουμ έχει κοινωνιολογικο ενδιαφέρον..

Πάντως κάποιοι εδω μέσα απαντήσαμε σοβαρά και όχι εχοντας ως γνώμονα πως είμαστε μερός κοινωνικού "πειράματος"..δεν απαντήσαμε με σκοπό να δυναμιτίσουμε την συζήτηση...αλλά είπαμε την γνώμη μας με βάση τον τρόπο που σκεφτόμαστε..κάποιοι σκέφτονται όπως ο ts και δεν το πάνε βήμα παραπέρα..κάποιοι το πάνε και θέλουν να το δουν κ από την άλλη πλευρά(του εργαζομενου).

Ζητήθηκε άποψη και την εκφράσαμε..

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...