Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα εκτυπώνω σε έναν εκτυπωτή HP το ίδιο αρχείο ( pdf ) απο 2 ίδια τηλ IPhone 11  με AirPrint και βγαίνουν 2 διαφορετικές εκτυπώσεις η μια σωστή η άλλη χάλι  μαύρο και λάθος 

μπορεί  κάποιος να  βοηθήσει έχει συμβεί σε κάποιον βάζω και φωτό της εκτύπωσης 

093C5AAF-E7C8-4FC1-B6A7-4040D469C102.jpeg

52F26092-29AD-4FC0-AEEE-1D822DB37114.jpeg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dsi44 είπε

πρεπει να μαντεψουμε ποια ειναι η σωστη?😇

Περαν του οτι κανει μπααααμμμμμ, εχει καμια σημασία σε σχεση με την ερώτηση που έκανε ο ts;

Δημοσ.

Ναι δεν νομίζω ότι πρέπει να μαντέψετε ,, αν και δεν έχει καμμία σημασία!!! 
το θέμα είναι γιατί το κάνει 

εχω χάσει τον ύπνο μου !!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως στο αρχειο υπαρχουν layers ή διαφανεια και το ενα iphone μπερδευεται?

Μηπωςεχει διαφορετικα σεταρισμενο το προγραμμα προβολής pdf ή άλλη εκδοση?

Επεξ/σία από Crybal
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα ναι υπάρχουν αλλά μόνο όταν εκτυπώνω απο  το ένα τηλ  μου βγάζει πρόβλημα  . Οταν εκτυπώνω απο  το άλλο γίνεται κανονικά η εκτύπωση

και φυσικά τα τηλέφωνα είναι ίδια  

Δημοσ.

Δεν ξερω απο iphone, αλλα μηπως τα δυο αρχεια δεν ειναι ιδια, δηλαδή μηπως κατα την μεταφορά τους απο το ενα τλφ στο αλλο άλλαξαν τα χαρακτηριστικά τους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/4/2022 στις 10:57 ΜΜ, Dsinterior είπε

εχω χάσει τον ύπνο μου !!!!

2 Iphone και ετοιμασίες για σπίτι με πισίνα και χάνεις τον ύπνο σου γιατί το airprint δεν λειτουργεί καλά στο ένα :P 

First world problems :P 

Στις 28/4/2022 στις 1:14 ΠΜ, Crybal είπε

Μηπως στο αρχειο υπαρχουν layers ή διαφανεια και το ενα iphone μπερδευεται?

Μηπωςεχει διαφορετικα σεταρισμενο το προγραμμα προβολής pdf ή άλλη εκδοση?

100% αυτό πιστεύω και εγώ κάτι παίζει με το layer για το texture που έχει στο storage  ή άλλο πρόγραμμα ή άλλη έκδοση ή άλλο αρχείο εκτυπώνει (μπορεί να λέει "ίδιο" γιατί πχ το κάνει export απο κάποιο cad  σε PDF ) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
18 ώρες πριν, BadBoy είπε

Τα τηλέφωνα είναι ίδια, αλλά έχουν την ίδια έκδοση λογισμικού;

Καλημέρα δεν το τσέκαρα θα δω κι συτο 

18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ξερω απο iphone, αλλα μηπως τα δυο αρχεια δεν ειναι ιδια, δηλαδή μηπως κατα την μεταφορά τους απο το ενα τλφ στο αλλο άλλαξαν τα χαρακτηριστικά τους;

Καλημέρα δεν το πιστεύω να φταίει να συμβαίνει κάτι τέτοια 

Το αρχείο έχει έρθει απο άλλου και στα δυο 

5 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

2 Iphone και ετοιμασίες για σπίτι με πισίνα και χάνεις τον ύπνο σου γιατί το airprint δεν λειτουργεί καλά στο ένα :P 

First world problems :P 

100% αυτό πιστεύω και εγώ κάτι παίζει με το layer για το texture που έχει στο storage  ή άλλο πρόγραμμα ή άλλη έκδοση ή άλλο αρχείο εκτυπώνει (μπορεί να λέει "ίδιο" γιατί πχ το κάνει export απο κάποιο cad  σε PDF ) 

Το αρχείο το έχω δημιουργήσει εγώ ,έκανα εκτύπωση σαν PDF και το έστειλε σε συνεργάτη με WhatsApp.Tο εκτυπωσε  και βγήκε αυτό με το μαύρο . Μετά πήγα εγώ στο γραφείο του και άνοιξα το αρχείο απο το τηλ μου και απο την εφαρμογή WhatsApp και έκανα εκτύπωση και βγήκε οκ 

δεν ξέρω τι να πω  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...