Προς το περιεχόμενο

Paypal για donations?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να μάθω τι πρέπει να κάνω για να μην έχω προβλήματα με το PayPal αν δεχτώ δωρεές (τύπου twitch, patreon, κτλ). Αν είναι προσωπικός λογαριασμός θα υπάρξει θέμα και θα μου τον μπλοκαρουν? Αν πρέπει να είναι επαγγελματικός πως τον δημιουργώ και συμπληρώνω τα στοιχεία αφού δεν είναι επίσημη επιχείρηση και είναι δωρεές για stream πχ? Θέλω να είμαι καλυμμένη να μην υπάρξει θέμα με το PayPal ή με την τράπεζα μου. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, katerinafm είπε

Καλησπέρα. Θέλω να μάθω τι πρέπει να κάνω για να μην έχω προβλήματα με το PayPal αν δεχτώ δωρεές (τύπου twitch, patreon, κτλ). Αν είναι προσωπικός λογαριασμός θα υπάρξει θέμα και θα μου τον μπλοκαρουν? Αν πρέπει να είναι επαγγελματικός πως τον δημιουργώ και συμπληρώνω τα στοιχεία αφού δεν είναι επίσημη επιχείρηση και είναι δωρεές για stream πχ? Θέλω να είμαι καλυμμένη να μην υπάρξει θέμα με το PayPal ή με την τράπεζα μου. Ευχαριστώ.

https://www.paypal-community.com/t5/About-Settings/Donation-for-personal-use/td-p/1445861

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά από ότι κατάλαβα από το λινκ δεν υπάρχει πρόβλημα να παίρνω δωρεές ακόμα και με προσωπικό paypal (αρκεί να μην είναι τρελά ποσα μάλλον). Σωστά?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, katerinafm είπε

Ευχαριστώ. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά από ότι κατάλαβα από το λινκ δεν υπάρχει πρόβλημα να παίρνω δωρεές ακόμα και με προσωπικό paypal (αρκεί να μην είναι τρελά ποσα μάλλον). Σωστά?

Δεν το ξερω και εγω ακριβώς, αλλα το λινκ αυτο λεει.

Βεβαια ο λογαριασμός  αρχικά θελει ταυτοποίηση.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν το ξερω και εγω ακριβώς, αλλα το λινκ αυτο λεει.

Βεβαια ο λογαριασμός  αρχικά θελει ταυτοποίηση.

Έχω ήδη έναν προσωπικό λογαριασμό που χρησιμοποιώ χρόνια (με τράπεζες και όλα) οπότε μάλλον δε χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να γίνει ταυτοποίηση, εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω που δε γνωρίζω. Το μόνο που με φοβίζει είναι μη μου μπλοκάρουν τον λογαριασμό.

Δημοσ.

Το αν θα έχεις πρόβλημα ή όχι εξαρτάται από τα έσοδα. Συνήθως πάνω από 1.000 ευρώ σωρευτικά θα σου ζητήσουν ταυτοποίηση. Στείλεις ταυτότητα, κινήσεις τραπεζικού λογαριασμού κτλ, δεν θυμάμαι τι άλλο ζητούν. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Το αν θα έχεις πρόβλημα ή όχι εξαρτάται από τα έσοδα. Συνήθως πάνω από 1.000 ευρώ σωρευτικά θα σου ζητήσουν ταυτοποίηση. Στείλεις ταυτότητα, κινήσεις τραπεζικού λογαριασμού κτλ, δεν θυμάμαι τι άλλο ζητούν. 

Αυτό ακόμα και για προσωπικό λογαριασμό φαντάζομαι.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, katerinafm είπε

Μπλοκάρισμα και ταυτοποίηση το ππ μπορει να ζητήσει ανα πάσα στιγμή και ωρα.

Εξαρτάται απο πολλά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, katerinafm said:

Ειδικά για προσωπικό λογαριασμό. Σε επαγγελματικό λογαριασμό τα όρια είναι μεγαλύτερα αλλά εκεί θες επαγγελματικό ΑΦΜ. 

Δες μήπως εξυπηρετείσαι από άλλα κανάλια προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού για παράδειγμα. Άνοιξε και έναν λογαριασμό στην wise.

Επεξ/σία από Hapatingo
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...