Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια, ψαχνω για ενα τιμιο πληκτρολογιο, ασυρματο, φωτιζομενο με touchpad για χρηση καθαρα σε HTPC με Windows. οχι για Smart TV, ουτε για Android συσκευες. 

εχω δει το Logitech Κ600, αλλα φτανει 90€ αγορα...! δεν θελω να δωσω τοσα.  κατι σε πιο VFM, με κανα 30-50€ υπαρχει...? επαναλαμβανω ....οχι για Smart TV - Android. αλλα φωτιζομενο..!  

υπαρχει τιποτα ή μονο σε ακριβα μοντελα..??? 

ΥΓ ...εχω δει το Rii K18.. αλλα διαβαζω διφορουμενες αξιολογησεις. το εχει κανεις? 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Το Logitech Κ600 δεν βλεπω να ειναι backlit (και εγώ ψαχνω κάτι ανάλογο με αυτο που ψαχνεις εσυ με εμφαση στο backlit, επίσης για PC) και ειλικρινα αν ειναι να φτασεις στα 90 ευρω για το Κ600, καλυτερα ενα MX Keys και ποντικι bluetooth για να μην μπλεκεις και με USB dongles (το έχω και αυτο το setup, το MX Keys το πηρα καθαρα για το backlit).

Μακάρι να ειχα κατι να προτεινω αλλά με βλέπω να παιρνω και δευτερο MX keys για να τελειώνει η υποθεση (θα λυσει το προβλημα του backlit, δεν θα λυσει το προβλημα του μεγέθους και οτι θα θελω και ποντικι μαζι)

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, fommof είπε

Το Logitech Κ600 δεν βλεπω να ειναι backlit (και εγώ ψαχνω κάτι ανάλογο με αυτο που ψαχνεις εσυ με εμφαση στο backlit, επίσης για PC) και ειλικρινα αν ειναι να φτασεις στα 90 ευρω για το Κ600, καλυτερα ενα MX Keys και ποντικι bluetooth για να μην μπλεκεις και με USB dongles (το έχω και αυτο το setup, το MX Keys το πηρα καθαρα για το backlit).

Μακάρι να ειχα κατι να προτεινω αλλά με βλέπω να παιρνω και δευτερο MX keys για να τελειώνει η υποθεση (θα λυσει το προβλημα του backlit, δεν θα λυσει το προβλημα του μεγέθους και οτι θα θελω και ποντικι μαζι)

το Κ600 οντως δεν φαινεται τελικα να ειναι φωτιζομενο. μονο στα Riitek το K18+  τα εχει ολα, αλλα διαβαζω θεματακιαμε την διαρκεια μπαταριας. καποιοι λενε οτι θελει πολυ συχνα φορτιση..!  

τι στο καλο? δεν υπαρχει ενα πληκτρολογιο της προκοπης με ολα αυτα τα χαρακτηριστικα μαζεμενα?  σε χρηση HTPC ειδικα, στο σκοταδι, ο φωτισμος ειναι απαραιτητος..! 

το MX keys που αναφερεις... ειναι ακριβο..στα 115€...! ειδικα για τετοια χρηση...! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε νιώθω και ειμαι μαζί σου, και εχεις δικιο ακριβό το MX αλλά ειλικρινά δεν έχω βρει τίποτα άλλο που να αξιζει...θυμασαι κατi logitech πληκτρολογια με pad στα αριστερα? Σαν το Κ400 αλλά πολυ παλαιότερο μοντέλο. Ειχα πριν απο χρονια το εκανα δωρο. Αν εβγαινε ένα τετοιο (το συγκεκριμενο ηταν πολυ μαζεμενο) είτε bluetooth είτε με USB dongle αλλα να ηταν και εννοειται backlit θα το ειχα παρει χθες. Αλλά δεν...

ΥΓ: εριξα μια ματια στο Riitek K18+ ειδα και reviews, δεν ειναι άσχημο μιας που θα έχει περιορισμένη χρηση ουτως ή αλλως. Τα ασυρματα τα κλεινω ουτως ή αλλως οταν δεν τα χρησιμοποιώ οπότε δεν ξέρω κατα πόσο θα με χαλάσει η αυτονομία του.

Επεξ/σία από fommof
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, fommof είπε

Σε νιώθω και ειμαι μαζί σου, και εχεις δικιο ακριβό το MX αλλά ειλικρινά δεν έχω βρει τίποτα άλλο που να αξιζει...θυμασαι κατi logitech πληκτρολογια με pad στα αριστερα? Σαν το Κ400 αλλά πολυ παλαιότερο μοντέλο. Ειχα πριν απο χρονια το εκανα δωρο. Αν εβγαινε ένα τετοιο (το συγκεκριμενο ηταν πολυ μαζεμενο) είτε bluetooth είτε με USB dongle αλλα να ηταν και εννοειται backlit θα το ειχα παρει χθες. Αλλά δεν...

ΥΓ: εριξα μια ματια στο Riitek K18+ ειδα και reviews, δεν ειναι άσχημο μιας που θα έχει περιορισμένη χρηση ουτως ή αλλως. Τα ασυρματα τα κλεινω ουτως ή αλλως οταν δεν τα χρησιμοποιώ οπότε δεν ξέρω κατα πόσο θα με χαλάσει η αυτονομία του.

ναι.. και απο την στιγμη που θα φορτιζεται, και 2-3 μερες να βγαζει, νομιζω καλα ειναι....!!  ειμαι σε σκεψη να το χτυπησω και να δω...!!!!

• Like 1
Δημοσ.

τελικα εκανα την υποχωρηση στο Backlight και παραγγειλα το Logitech K400plus, καθως διαβασα καποια σχολια για το Riitek που με εκαναν να το αποφυγω..! και για την διαρκεια μπαταριας, αλλα και για την ποιοτητα κατασκευης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...