gosastgm Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παλικάρια μου! Επειδή δεν έχω πολύ εμπειρία και αυτό είναι υο πρώτο καλό λαπτοπακι που κατάφερα να απόκτησω στεναχωρήθηκα πολύ όταν ξαφνικά πέθανε η οθόνη ενώ ο υπολογιστής συνέχιζε ναι παίζει μουσική ... Και επίσης όταν το συνδεω με HDMI στην τηλεόραση δεν βγάζει σήμα , τα windows με βγαζαν πάντα στις επιλογές πχ safe mode , ktk και έπρεπε να πατάω disable driver signature για να δουλέψει, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό μετά από ένα update, απλά το αναφέρω ότι το άσους ίσως δεν βγάζει σήμα στην τιβι επειδή δεν μπαίνει κατευθείαν στα γουιντους? Πιστεύω πως πέθανε η ο οθόνη , αλλά όταν βάζω ένα λάιβ φλασάκι με λινουξ πχ, ταιλς μου βγάζει σήμα στην οθόνη αλλά βγάζει ένα error kati connecting with two grafic cards και δεν προχωράει παραπέρα, επίσης δοκίμασα και και άλλα λινουξ λάιβ USB αλλά όλα κάπου βγάζουν ερορ , δεν ξέρω τι να κάνω , στην απόδειξη λέει έχω ένα χρόνο εγγύηση απ' το πλαίσιο και μετά από την άσους , αλλά έχω ακούσει ότι τι σέρβις του πλαισίου δεν είναι και πολύ εμπιστοσύνης... Το μου προτείνετε αδέλφια μου ? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από gosastgm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 "αγόρασα πέρσι απ' το πλαίσιο το Asus - f15 FX506LH-HN004W," εχεις εγγυηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gosastgm Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε "αγόρασα πέρσι απ' το πλαίσιο το Asus - f15 FX506LH-HN004W,"εχεις εγγύηση καλημέρα αδελφέ μου έχω ναι! αλλά να το πάω στο πλαίσιο ? Έχω ακούσει τα χειρότερα για το σέρβις τους , μήπως να το πάω στην άσους καλύτερα στον Γέρακα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 οπου σε βολεύει , μην αργείς μόνο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Καλυτερα να το πας απευθειας στην αντιπροσωπεία.Θα αποφυγεις τις καθυστερησεις αν το πας πλαισιο.Και αυτοι στην αντιπροσωπεία θα το στειλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, gosastgm είπε Καλησπέρα παλικάρια μου! Επειδή δεν έχω πολύ εμπειρία και αυτό είναι υο πρώτο καλό λαπτοπακι που κατάφερα να απόκτησω στεναχωρήθηκα πολύ όταν ξαφνικά πέθανε η οθόνη ενώ ο υπολογιστής συνέχιζε ναι παίζει μουσική ... Και επίσης όταν το συνδεω με HDMI στην τηλεόραση δεν βγάζει σήμα , τα windows με βγαζαν πάντα στις επιλογές πχ safe mode , ktk και έπρεπε να πατάω disable driver signature για να δουλέψει, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό μετά από ένα update, απλά το αναφέρω ότι το άσους ίσως δεν βγάζει σήμα στην τιβι επειδή δεν μπαίνει κατευθείαν στα γουιντους? Πιστεύω πως πέθανε η ο οθόνη , αλλά όταν βάζω ένα λάιβ φλασάκι με λινουξ πχ, ταιλς μου βγάζει σήμα στην οθόνη αλλά βγάζει ένα error kati connecting with two grafic cards και δεν προχωράει παραπέρα, επίσης δοκίμασα και και άλλα λινουξ λάιβ USB αλλά όλα κάπου βγάζουν ερορ , δεν ξέρω τι να κάνω , στην απόδειξη λέει έχω ένα χρόνο εγγύηση απ' το πλαίσιο και μετά από την άσους , αλλά έχω ακούσει ότι τι σέρβις του πλαισίου δεν είναι και πολύ εμπιστοσύνης... Το μου προτείνετε αδέλφια μου ? Ευχαριστώ! Στην Asus θα το πας γιατί και το Πλαίσιο εκεί θα το στείλει. Οπότε γιατί η ταλαιπωρία. Άσε που μπορεί να σου πουν και καμιά μπαρούφα(το Πλαίσιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, gosastgm είπε τα windows με βγαζαν πάντα στις επιλογές πχ safe mode , ktk και έπρεπε να πατάω disable driver signature για να δουλέψει, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό μετά από ένα update, απλά το αναφέρω ότι το άσους ίσως δεν βγάζει σήμα στην τιβι επειδή δεν μπαίνει κατευθείαν στα γουιντους? Πιστεύω πως πέθανε η ο οθόνη , αλλά όταν βάζω ένα λάιβ φλασάκι με λινουξ πχ, ταιλς μου βγάζει σήμα στην οθόνη αλλά βγάζει ένα error kati connecting with two grafic cards και δεν προχωράει παραπέρα, επίσης δοκίμασα και και άλλα λινουξ λάιβ USB αλλά όλα κάπου βγάζουν ερορ Εγω παντως δεν καταλαβαινω οτι εχει πεθανει η οθονη. Ο τιτλος του θεματος ειναι τερμα clickbait. Ουτε το "ξαφνικα" ισχυει , ουτε οτι πεθανε η οθονη. Αν πεθαινε η οθονη δεν θα εδινε σημα πουθενα. Εδω αναφερεις οτι με live flash-ακι linux υπαρχει σημα στην οθονη και απλα αναφερει καποιο μηνυμα λαθους. Αν δεν μαθουμε πως του εβγαλες τα ματια , δεν θα μαθουμε ποτε τι εγινε. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από mphxths 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 To συμπέρασμα ότι έπαθε το οτιδήποτε η οθόνη είναι εντελώς άσχετο και λάθος, από την στιγμή όπου εκκινεί με τον οποιονδήποτε τρόπο 100% δεν έχουμε short στο main rail, απλά έχει αστοχήσει η κάρτα γραφικών σου και δεν μπορεί να φορτώσει τον οδηγό και μάλιστα είναι χειρότερα γιατί από την περιγραφή δεν δουλεύει σωστά ούτε με τον generic, τα πειράματα με τα linux usb live είναι εντελώς άσχετα δεν πας να κάνεις recovery αρχεία π.χ...... Tέλοςπάντων αν έχεις εγγύηση έχει καλώς θα πάρεις νέο λαπτοπ, ή θα γίνει αλλαγή της μητρικής, αν δεν έχεις επισκευάζεται με 100-120€ αλλά πλέον 100% έχεις ένα λαπτοπ όπου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να χρησιμοποιηθεί για τον κύριο σκοπό του όπου είναι το gaming, αν έχει αστοχήσει το die.....καληνύχτα γενικώς δεν επισκευάζεται εκτός και αν αλλάξεις το τσιπ κοινώς όπως έχω ξαναγράψει ΔΕΝ αγοράζουμε ΠΟΤΕ λάπτοπ αν δεν χρειαζόμαστε την φορητότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, gosastgm είπε Καλησπέρα παλικάρια μου! Επειδή δεν έχω πολύ εμπειρία και αυτό είναι υο πρώτο καλό λαπτοπακι που κατάφερα να απόκτησω στεναχωρήθηκα πολύ όταν ξαφνικά πέθανε η οθόνη ενώ ο υπολογιστής συνέχιζε ναι παίζει μουσική ... Και επίσης όταν το συνδεω με HDMI στην τηλεόραση δεν βγάζει σήμα , τα windows με βγαζαν πάντα στις επιλογές πχ safe mode , ktk και έπρεπε να πατάω disable driver signature για να δουλέψει, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό μετά από ένα update, απλά το αναφέρω ότι το άσους ίσως δεν βγάζει σήμα στην τιβι επειδή δεν μπαίνει κατευθείαν στα γουιντους? Πιστεύω πως πέθανε η ο οθόνη , αλλά όταν βάζω ένα λάιβ φλασάκι με λινουξ πχ, ταιλς μου βγάζει σήμα στην οθόνη αλλά βγάζει ένα error kati connecting with two grafic cards και δεν προχωράει παραπέρα, επίσης δοκίμασα και και άλλα λινουξ λάιβ USB αλλά όλα κάπου βγάζουν ερορ , δεν ξέρω τι να κάνω , στην απόδειξη λέει έχω ένα χρόνο εγγύηση απ' το πλαίσιο και μετά από την άσους , αλλά έχω ακούσει ότι τι σέρβις του πλαισίου δεν είναι και πολύ εμπιστοσύνης... Το μου προτείνετε αδέλφια μου ? Ευχαριστώ! Έχεις διετή εγγύηση, και υπάρχει δυνατότητα να κάνεις μόνος το rma στην asus και να έρθει courier να το πάρει από τον χώρο σου. Αλλιώς το πας στο πλαίσιο και αναλαμβάνουν αυτοί την αποστολή στο επίσημο service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, itanium είπε ΔΕΝ αγοράζουμε ΠΟΤΕ λάπτοπ αν δεν χρειαζόμαστε την φορητότητα Mια χαρα αγοραζουμε λαπτοπ για οποιονδηποτε λογο μας ερθει στο κεφαλι. Απαξ και το μηχανημα εχει εγγυηση , δεν μας απασχολει αν ειναι φορητο ή σταθερο ή πανω σε φορτηγο και κανει βολτες στην Αθηνα. Δεν μας ενδιαφερει αν θα μας το αντικαταστησουν , επισκευασουν ή κανουν τελετη βουντου για να αναστηθει. Απαξ και ειναι στην εγγυηση , οφειλει το μαγαζι ή η κατασκευαστρια εταιρια να δωσει λυση. Αν ηταν desktop μηχανημα , τι διαφορετικο θα γινοταν δηλ ? Μιλαμε παντα για εντος εγγυησης μηχανημα. Εγω προσωπικα πλεον μονο με φορητα ασχολουμαι , και δοξα τον Θεο δεν εχω χρειαστει την εγγυηση σε κανενα , γιατι πολυ απλα ... δεν τους βγαζω τα ματια !!! Οχι οτι δεν υπαρχουν αστοχιες υλικων... αλλα 9 στις 10 περιπτωσεις που διαβαζω εδω μεσα ειναι περιπτωσεις που τους βγαλανε τα ματια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Πλακα κάνεις να συγκρίνεις ένα BTO σταθερό με λάπτοπ???? Τα λάπτοπ όποιουδήποτε κατασκευαστή είναι ποιοτικά σκουπίδια, πληρώνεις σε σχέση με ένα σταθερό τα διπλάσια χρήματα για τις μισές επιδόσεις περίπου, σε ένα σταθερό όπως γράφεις βγάζεις την κάρτα γραφικών αν αστοχήσει και είναι εκτός εγγύησης αγοράζεις μια άλλη και έχει πάλι ένα λειτουργικότατο σεταπ στο λαπτοπ σε προβληματική gpu εκτός εγγύησης είτε επισκευάζεις με ο ανάλογο κόστος (αν επισκευάζεται φυσικά) και απλά κερδίζεις χρόνο μέχρι την αντικατάσταση του....είτε το πετάς στα σκουπίδια ολόκληρό... Τι σου αρέσει εσένα δεν έχει καμία σημασία με την πραγματικότητα, σκουπίδια είναι και καλά κάνουν και υπάρχουν για να υπάρχει δουλειά φυσικά αλλά μέχρι εκεί ειδικά gaming laptop είναι ticking bomb, εκτός και αν στα 2,5 χρόνια 1800€ θεωρείς ότι έβγαλε τα λεφτά του ( είναι και αυτή μια άποψη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, itanium είπε Τα λάπτοπ όποιουδήποτε κατασκευαστή είναι ποιοτικά σκουπίδια To τι πιστευεις εσυ δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα. Οπως και με τα σταθερα , ετσι και με τα λαπτοπς υπαρχουν ποιοτικες "σειρες" απο ολες σχεδον τις μαρκες , υπαρχουν και πιο υποδυεστερες. Ο,τι πληρωνεις παιρνεις σε αυτην την ζωη. Αν εσενα καποια στιγμη σου μιλησε καποιο λαπτοπ ασχημα και σε εκανε να κλαψεις , δεν ειναι λογος να τσουβαλιαζεις ολα τα λαπτοπς ολων των εταιριων και να τα αποκαλεις σκουπιδια. Καποια ειναι , καποια αλλα ειναι απλα κοσμηματα και πληρωνεις το R&D που οδηγησε να σου βαλουν σε τοσο μικρο χωρο τοση μαζεμενη τεχνολογια. 6 λεπτά πριν, itanium είπε πληρώνεις σε σχέση με ένα σταθερό τα διπλάσια χρήματα για τις μισές επιδόσεις περίπου Αυτο που γραφεις , οπως το γραφεις , ειναι σαν να σε κοροιδεψε το φορητο , οτι επειδη κοστιζει τα διπλασια λεφτα ενος desktop συναπεγεται αυτοματα οτι θα εχει και τις διπλασιες αποδοσεις. Δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα , ξερω οτι σοκαρεσαι με αυτο που λεω... αλλα ετσι ειναι. Οσο για τις αλλαγες στο hardware που λες σε περιπτωση που χαλασει κατι , το ακουω βερεσε. Εσυ νομιζεις οτι εισαι πονηρουλης και επιασες την περιπτωση που χαλαει η καρτα γραφικων. Η περιπτωση που χαλαει η μητρικη σε απασχολει ? Τι γινεται τοτε ? Σκεψου να εχεις πληρωσει 300 ευρω για μια μητρικη.... Ασε που και στην περιπτωση της καρτας γραφικων , δεν ειναι απλα τα πραγματα. Σου χαλασε η 3060 ... εκτος εγγυησης..αντε παρε καινουργια 3060. Τσουβαλιασες επικινδυνα και μπορω να σου αναφερω ενα σωρο περιπτωσεις οπου το τσουβαλιασμα αποτυγχανει. 14 λεπτά πριν, itanium είπε ειδικά gaming laptop είναι ticking bomb, εκτός και αν στα 2,5 χρόνια 1800€ θεωρείς ότι έβγαλε τα λεφτά του ( είναι και αυτή μια άποψη) Εχω gaming laptop του 1000αρικου εδω και πανω απο 2.5 χρονια. Κιχ δεν εχει κανει. Εχει βγαλει τα λεφτα του. Εχω παιξει και τα παιχνιδια μου , εχω κανει και δουλειες γραφειου κλπ κλπ. Του τραβηξα και μια αναβαθμιση οπου επαιρνε (δισκους , ραμ , wifi card) και συνεχιζει απτοητο. Οπως ειπα , υπαρχουν ποιοτικα φορητα , υπαρχουν και σαβουροφορητα. Οπως και με τα desktops. Ολα τα parts δεν ειναι του ιδιου επιπεδου. Μαθε να μην τσουβαλιαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, mphxths είπε To τι πιστευεις εσυ δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα. Οπως και με τα σταθερα , ετσι και με τα λαπτοπς υπαρχουν ποιοτικες "σειρες" απο ολες σχεδον τις μαρκες , υπαρχουν και πιο υποδυεστερες. Ο,τι πληρωνεις παιρνεις σε αυτην την ζωη. Αν εσενα καποια στιγμη σου μιλησε καποιο λαπτοπ ασχημα και σε εκανε να κλαψεις , δεν ειναι λογος να τσουβαλιαζεις ολα τα λαπτοπς ολων των εταιριων και να τα αποκαλεις σκουπιδια. Καποια ειναι , καποια αλλα ειναι απλα κοσμηματα και πληρωνεις το R&D που οδηγησε να σου βαλουν σε τοσο μικρο χωρο τοση μαζεμενη τεχνολογια. Το πηγαίνεις επι προσωπικού και μου είναι αδιάφορο, για να έχει νόημα η οποιαδήποτε συζήτηση θα πρέπει να ξέρω τι σπουδές έχεις φυσικά αν δεν είσαι ηλεκτρονικός xmm τέλοςπάντων όλα τα λαπτοπ έχουν λίγες φάσεις τροφοδοσίας, lower rated fets, τόσο σε φορτίο όπου μπορούν να αντέξουν Amps, όσο και θερμοκρασία, γιατί γίνεται αυτό 2 λόγοι α) χωροταξία προφανές β) φορητότητα, αν είχες fets 60A σε λαπτοπ εκτός του οτι θα καιγόταν από την θερμοκρασία το τροφοδοτικό του θα ζύγιζε 10 κιλά Η ψύξη είναι ανεπαρκής στον περιορισμένο χώρο ενός λαπτοπ, όποιο high end gaming laptop και να πάρεις είναι μονίμως throttle κοντά στους 100 βαθμούς ρίχνοντας ρολόγια μεσω thermal management του bios, σε desktop σύστημα ΔΕΝ παίζει ποτέ αν είναι σωστά στημένο Στο σασί ενός λαπτοπ ακόμα και τα flat heatpipes ΔΕΝ δουλεύουν σωστ 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Οσο για τις αλλαγες στο hardware που λες σε περιπτωση που χαλασει κατι , το ακουω βερεσε. Εσυ νομιζεις οτι εισαι πονηρουλης και επιασες την περιπτωση που χαλαει η καρτα γραφικων. Η περιπτωση που χαλαει η μητρικη σε απασχολει ? Τι γινεται τοτε ? Σκεψου να εχεις πληρωσει 300 ευρω για μια μητρικη.... Τους χαρακτηρισμούς ας τους στην άκρη...σε περίπτωση που χαλάσει μητρική σε σταθερό???τα γράφεις και σοβάρα???? Στα σταθερά έχουμε την ευλογία να υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές ATX, mini ATX BTX kok και αν χαλάσει μια μητρική βρίσκεις ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο, δεν μου έχει τύχει επαγγελματικά ΠΟΤΕ είτε σε σταθερό είτε server Σε λάπτοπ????? όπου κάθε κατασκευαστής και σε κάθε μοντέλο έχει μια μητρική για το συγκεκριμένο σασί και με διαφορετικούς κονέκτορες ΟΚΚΚΚΚ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Ξερει κανεις πότε θα κυκλοφορησουν τα καινουρια τροφοδοτικα να παρω ενα παλιό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gosastgm Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, mphxths είπε Εγω παντως δεν καταλαβαινω οτι εχει πεθανει η οθονη. Ο τιτλος του θεματος ειναι τερμα clickbait. Ουτε το "ξαφνικα" ισχυει , ουτε οτι πεθανε η οθονη. Αν πεθαινε η οθονη δεν θα εδινε σημα πουθενα. Εδω αναφερεις οτι με live flash-ακι linux υπαρχει σημα στην οθονη και απλα αναφερει καποιο μηνυμα λαθους. Αν δεν μαθουμε πως του εβγαλες τα ματια , δεν θα μαθουμε ποτε τι εγινε. Με συγχωρείς στην οθόνη της τηλεόρασης ήθελα να πω , του λάπτοπ δεν κάνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα