tosser Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Καλημέρα μιλούσα με φίλο που είναι στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, με αφορμή την διακοπή προμήθειας αερίου που γίνεται στην Ευρώπη ( Πολωνία, Βουλγαρία) από τη Ρωσία και θα γίνει αργά ή γρήγορα και σε εμάς. Ακόμη κι αν μπει δελτίο στο ρεύμα θα υπάρχει έστω και εκ περιτροπής ηλεκτροδότηση. Ο φίλος μου είπε καθώς και από το Σύνταγμα (άρθρο 5?) η πρόσβαση στο Ίντερνετ θεωρείται θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα πλέον, θα υπάρχει σε μια ακραία κατάσταση έστω και περιορισμένη - με δελτίο που λέμε πρόσβαση στο ίντερνετ. Επειδή θα επέλεγα πρόγραμμα κινητής αποκλειστικά και για δεδομένα και θα έκοβα την σταθερή σύνδεση μου είπε να την διατηρήσω έστω για το απίθανο αυτό ενδεχόμενο. 1
infin1tyGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Πόσο καλή ιδέα είναι να παίρνουμε αποφάσεις και να δίνουμε συμβουλές με βάση «απίθανα ενδεχόμενα»; Τώρα σε εξυπηρετεί κάπου η σταθερή γραμμή ή θα την πληρώνεις χωρίς λόγο; 1
Bitbit Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 κάτσε για να καταλάβω τι λες. επειδή ενδέχεται να έχουμε πρόβλημα στην πρόσβαση στο Internet θα κρατήσεις και τις 2 συνδέσεις ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες να μείνεις χωρίς πρόσβαση; Αν δε δουλέψει η μια να κάνεις τη δουλειά σου με την άλλη;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Αν μας φτάσουν σε αυτό το σημείο χαιρετίσματα 2
hln3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, tosser είπε Καλημέρα μιλούσα με φίλο που είναι στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, με αφορμή την διακοπή προμήθειας αερίου που γίνεται στην Ευρώπη ( Πολωνία, Βουλγαρία) από τη Ρωσία και θα γίνει αργά ή γρήγορα και σε εμάς. Ακόμη κι αν μπει δελτίο στο ρεύμα θα υπάρχει έστω και εκ περιτροπής ηλεκτροδότηση. Ο φίλος μου είπε καθώς και από το Σύνταγμα (άρθρο 5?) η πρόσβαση στο Ίντερνετ θεωρείται θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα πλέον, θα υπάρχει σε μια ακραία κατάσταση έστω και περιορισμένη - με δελτίο που λέμε πρόσβαση στο ίντερνετ. Επειδή θα επέλεγα πρόγραμμα κινητής αποκλειστικά και για δεδομένα και θα έκοβα την σταθερή σύνδεση μου είπε να την διατηρήσω έστω για το απίθανο αυτό ενδεχόμενο. Αν έχει παρατατεταμένες διακοπές ρεύματος, δεν θα έχεις internet ούτε με την κινητή ούτε με την σταθερή Τώρα γενικά το να έχεις εναλλακτικές για να μειώνεις στο ελάχιστο το downtime δεν είναι άσχημο ποτέ, με σταθερή, κινητό απεριόριστα και μια καρτούλα sim καρτοκινητής απο άλλο πάροχο περιορίζεις δραστικά τον κίνδυνο να μείνεις χωρίς internet - βέβαια αν διακοπεί το ρεύμα δεν θα παίρνει μπρος το pc Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από hln3
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 23 hours ago, tosser said: Καλημέρα μιλούσα με φίλο που είναι στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, με αφορμή την διακοπή προμήθειας αερίου που γίνεται στην Ευρώπη ( Πολωνία, Βουλγαρία) από τη Ρωσία και θα γίνει αργά ή γρήγορα και σε εμάς. Ακόμη κι αν μπει δελτίο στο ρεύμα θα υπάρχει έστω και εκ περιτροπής ηλεκτροδότηση. Ο φίλος μου είπε καθώς και από το Σύνταγμα (άρθρο 5?) η πρόσβαση στο Ίντερνετ θεωρείται θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα πλέον, θα υπάρχει σε μια ακραία κατάσταση έστω και περιορισμένη - με δελτίο που λέμε πρόσβαση στο ίντερνετ. Επειδή θα επέλεγα πρόγραμμα κινητής αποκλειστικά και για δεδομένα και θα έκοβα την σταθερή σύνδεση μου είπε να την διατηρήσω έστω για το απίθανο αυτό ενδεχόμενο. δελτιο στο ιντερνετ?ναι θα ανοιγοκλεινουν οι παροχοι τα μηχανηματα και τα dslam. θα τα παρουν στα χερια μετα απο 5 ωρες.το προβλημα σου εσενα ειναι το ιντερνετ πως θα εχεις αμα δεν εχεις ρευμα.ας γυρισουμε στα μνημονια μπας και βαλουμε μυαλο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις