Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να δώσουν την θεραπεία στον κόσμο και να αφήσουν τις μαλακίες λέω εγώ. 

Και δεν είμαι συνομοσιολογος αλλά ο καρκίνος στην αρχή του η σε στάδια όχι επιθετικά θεραπεύεται αλλά όχι για όλους. 

Η κονομα από τις χημειοθεραπείες είναι τεράστια και η μεγαλύτερη όλων των εποχών και η επιστήμη τόσο προχωρημένη και τόσο παλιά ασθένεια δεν πιστεύω με την καμία ότι δεν υπάρχει θεραπεία τουλάχιστον όταν είναι σε ήπια στάδια. Και δεν εννοώ παράταση ζωής η βελτίωση της ποιότητας της ώσπου να φύγει από τη ζωή ο ασθενής αλλά για πλήρη και γρήγορη ίαση. 

Καθάρματα δολοφόνοι απάνθρωποι!

14 ώρες πριν, NasstasjiaP είπε

Ο Καρκίνος είναι μια απίστευτα πολυπαραγοντική νόσος. Ξέρουμε περισσότερα από ποτέ αλλά ο δρόμος που έχουμε ακόμη να διανύσουμε είναι ατελείωτος. Ξενυχτάμε πολύς κόσμος στο μετερίζι του εργαστηριακού πάγκου, του χειρουργείου, των κλινικών μελετών. Από τα καλύτερα όπλα παραμένει η πρόληψη. Και δυστυχώς ως λαός δεν το έχουμε στο DNA μας… Αλλά για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας από HPV ήταν παιδί Ελληνικό. 

Ο καλύτερος τρόπος για να τον πολεμάμε είναι να θυμόμαστε τα όριά μας και να προσπαθούμε διαρκώς να τα ξεπεράσουμε. Οι γονιδιακές θεραπείες θα είναι ένα θαύμα όταν φτάσουμε εκεί! Θα υπάρχουν κ εκεί τρύπες σίγουρα. Αλλά οτιδήποτε όσο μικρό ή μεγάλο κ αν είναι, αν σημαίνει λιγότερους θανάτους αξίζει σίγουρα τον κόπο!

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμόμαστε πως το DNA του καρκινικού κυττάρου είναι το δικό μας με κάτι σφαλματάκια… δεν έρχεται από το πουθενά. Γι’αυτό αγαπάτε κ φροντίζετε τον εαυτό σας! Καλή διατροφή, επαρκή ξεκούραση κ όσο γίνεται λιγότερο στρες και καταχρήσεις και τακτικό προληπτικό έλεγχο. Κ ό,τι κ αν έρθει θα μπορείτε να το αντιμετωπίσετε!

Χρόνια πολλά σε όλους και συγνώμη για το σεντόνι… 

Εμείς σε ευχαριστούμε για το σεντόνι και μη ζητάς συγνώμη για αυτό. 

Επειδή φαίνεται να ξέρεις τι γράφεις. Αναρωτιέμαι. Υπάρχει περίπτωση να σε βρει ο εξαποδω και να ζήσεις βαθειά γεράματα με πλήρη ίαση έστω από χημειοθεραπείες η ακτινοβολία η οποιαδήποτε άλλη θεραπεία? Σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος? Έχεις κάποιο παράδειγμα που γνωρίζεις προσωπικά?

Θα εκτιμήσω την όποια απάντηση. 

Ρωτάω κυρίως γιατί έχω άμεση επαφή με το αντικαρκινικό Μεταξά εδώ και 40+ χρόνια και έχω δει/βιώσει πολλά μα πάρα πολλά...

Σε ευχαριστώ!

• Thanks 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, fiorstel είπε

Τι λεμε τωρα…δινουν τοσα λεφτα, σπουδαζουν μια ζωη καποιοι, αφιερωνουν τη ζωη τους σε ερευνες, για ποιο λογο;

δωσε σε εναν πειραγμενο ενα ταμπλετ, φτιαξε του λογαριασμο στο facebook και σε 10 μακροχρονιες επισκεψεις στην τουαλετα (γιατι ειναι και multi-tasking, μπορει να κανει δυο πραγματα ταυτοχρονα) θα σου βρει την αιτια, τον μηχανισμο και τη θεραπεια για τον καρκινο. Και φυσικα θα ανακαλυψει και την παγκοσμια συνομωσια πισω απο ολα αυτα.

Δυστυχως λιγη ωρα μετα επιβεβαιωθηκες 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/4/2022 στις 1:08 ΠΜ, SkaL- είπε

Ο άνθρωπος λέει πως καλύτερα να δίνονταν περισσότερα χρήματα και πόροι προς την τεχνολογία της υγείας πάρα για την τεχνολογία των κινητών ή γενικά λιγότερο σημαντικών για την ανθρώπινη ζωή μέσων. Και φυσικά έχει δίκιο γιατί μόνο όταν φτάνουμε στο κρίσιμο σημείο καταλαβαίνουμε πως τα πάντα είναι μάταια και η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό. Και το λέω μέσα από την καρδιά μου,  έχω χάσει την μισή μου οικογένεια από καρκίνο και αυτή την περίοδο παλεύει η μητέρα μου. Φυσικά και θα ζούσα και χωρίς το καλύτερο "κινητό" για να σωθούν περισσότεροι άνθρωποι.

επειδη ολοι εχουμε χασει δικους μας ανθρωπους απο αυτη την κωλοασθενεια, δεν θα συμφωνησω με αυτη την αποψη. δεν πιστευω οτι αν σταματησουμε την εξελιξη των κινητων(τα οποια ειναι και αυτα μερος της συνολικης τεχνολογικης εξελιξης) θα λυσουμε το προβλημα. 

εγω εχω ακριβως την αντιθετη θεωρηση. θα ελεγα να εξελιχθουν οσο γινεται περισσοτερο οι αισθητηρες που διαθετουν τα κινητα και οι αλγοριθμοι, ωστε να φτασουμε στο σημειο το ιδιο μας το κινητο, να μας ελεγχει υγειονομικα. 

φαντασου δλδ, στο μελλον, να βαζεις το δαχτυλο σου στο κινητο, ή με το Smartwatch, και να εχεις αμεσα καποια βασικα τεστ υγειας. ηδη υπαρχουν καποια πολυ απλα τεστ, οπως  οξυμετρηση, μετρηση καρδιακων παλμων, πιεσης...!   φανταστειτε λοιπον με την αντιστοιχη εξελιξη των κινητων και των Smartwatches-smartbands τι δυνατοτητες μπορουν να υπαρξουν...!! 

• Like 2
Δημοσ.

Και να βρεθεί η λύση με τον καρκίνο θα βρεθεί κάτι άλλο που θα θερίζει .Υπάρχουν αυτοάνοσα που ο καρκίνος είναι παιδική χαρά.

Δημοσ.
Στις 28/4/2022 στις 12:47 ΠΜ, tsarouc είπε

Να δώσουν την θεραπεία στον κόσμο και να αφήσουν τις μαλακίες λέω εγώ. 

Και δεν είμαι συνομοσιολογος αλλά ο καρκίνος στην αρχή του η σε στάδια όχι επιθετικά θεραπεύεται αλλά όχι για όλους. 

Η κονομα από τις χημειοθεραπείες είναι τεράστια και η μεγαλύτερη όλων των εποχών και η επιστήμη τόσο προχωρημένη και τόσο παλιά ασθένεια δεν πιστεύω με την καμία ότι δεν υπάρχει θεραπεία τουλάχιστον όταν είναι σε ήπια στάδια. Και δεν εννοώ παράταση ζωής η βελτίωση της ποιότητας της ώσπου να φύγει από τη ζωή ο ασθενής αλλά για πλήρη και γρήγορη ίαση. 

Καθάρματα δολοφόνοι απάνθρωποι!

Εμείς σε ευχαριστούμε για το σεντόνι και μη ζητάς συγνώμη για αυτό. 

Επειδή φαίνεται να ξέρεις τι γράφεις. Αναρωτιέμαι. Υπάρχει περίπτωση να σε βρει ο εξαποδω και να ζήσεις βαθειά γεράματα με πλήρη ίαση έστω από χημειοθεραπείες η ακτινοβολία η οποιαδήποτε άλλη θεραπεία? Σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος? Έχεις κάποιο παράδειγμα που γνωρίζεις προσωπικά?

Θα εκτιμήσω την όποια απάντηση. 

Ρωτάω κυρίως γιατί έχω άμεση επαφή με το αντικαρκινικό Μεταξά εδώ και 40+ χρόνια και έχω δει/βιώσει πολλά μα πάρα πολλά...

Σε ευχαριστώ!

Καταρχάς δεν υπάρχει μία θεραπεία για τον καρκίνο. Είναι άπειροι οι μηχανισμοί ανά σύστημα. Ένα φάρμακο που μπορεί να δουλεύει τέλεια σε έναν τύπο, μπορεί να είναι ζαχαρόνερο για έναν άλλο. Από εμπειρία θα σας πω πως άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν το σώμα τους, προσέχουν, έχουν γύρω τους ανθρώπους να τους αγαπούν και θετική στάση στη ζωή, πάνε πολύ καλύτερα από τους άλλους. Γενικώς η πρόληψη σώζει γιατί όσο μικρότερο κι αρχή το βρω σε όλα τα συστήματα, τότε τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να το ιάσω.

Ξέρω ποιος θα σωθεί και ποιος όχι? ΟΧΙ

Έχω μοντέλα πρόβλεψης και πρόγνωσης αλλά δεν ξέρω ποιος θα είναι. Στον καρκίνο του μαστού για παράδειγμα που είναι ο πλέον μελετημένος, για νόσο Τ1αΝ0Μ0 ξέρω ότι το 82-90% θα πάνε θεσπέσια! Μιλάμε για ίαση. Ποιοι θα είναι εκείνο το 10-18% που θα πάει κατά διαόλου δεν το ξέρω.

Ξέρω γυναίκα με πολύ κακή πρόγνωση που έζησε 35 χρόνια μετά τη διάγνωση και δεν έκλεισε ποτέ 5 χρόνια χωρίς θεραπεία. Ξέρω επίσης γυναίκα με εξαιρετική πρόγνωση που πήγε κατά του όξ'από δω πριν καν κλείσει τα 2 χρόνια.

Όπως είπα και πριν ξέρουμε πολλά. Και μαθαίνουμε συνέχεια. ΔΕΝ τα ξέρουμε όλα. Κι έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας!

Π Ρ Ο Λ Η Ψ Η ! ! ! !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...