Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Τα αιτία είναι ξεκάθαρα εδώ και πολλά χρόνια, κληρονομικότητα και περιβαλλοντολογικοί παράγοντες που είτε λειτουργούν σαν καταλύτες, είτε ως κύριος λόγος εμφάνισης της ασθένειας…

Για αυτό και οι περισσότεροι επιστήμονες ασχολούνται πλέον με την γονιδιακή αντιμετώπιση ώστε η θεραπεία να είναι προσαρμοσμένη στον κάθε ασθενή ώστε να πάρει το 100% των θετικών της αποτελεσμάτων…

Ναι χαίρω πολύ. Το θέμα δεν είναι η διαπίστωπιση του τι το προκαλεί αλλά το πως. Και εκεί η πολυπλοκότητα είναι απίστευτη. Απλά όταν θα παίζουν τα πάντα στα δακτυλά τους και θα ξέρουν ακριβώς το πως τότε θα έχουμε μία 100% θεραπεία σε οποιοδήποτε. Το πιθανότερο είναι nanorobots και όχι γονιδιακή θεραπεία.

Δημοσ.
1 hour ago, christospvl said:

Το θέμα δεν είναι αν γίνονται έρευνες αλλά αν αφήνουν οι μεγάλες φαρμακευτικές να βγαίνουν παρά έξω και να προχωράνε..ο καρκίνος έχει θερίσει κόσμο και κόσμο και οι χημειοθεραπείες είναι πανάκριβες.. αν είχαν την ίδια κάψα όπως με τον κόβιντ είναι σίγουρο ότι δε θα υπήρχε πια καρκίνος..

Η σιγουριά αυτή προέρχεται από βαθιά γνώση του θέματος και της αντίστοιχης επιστήμης? 

• Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NickTG είπε

Η σιγουριά αυτή προέρχεται από βαθιά γνώση του θέματος και της αντίστοιχης επιστήμης? 

ε ναι, εννοείται, λοιμωξιολόγος-βιολόγος ο φίλος σίγουρα, τι σε κάνει να αμφιβάλεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Γινονται συνεχως. Ο κοσμος δεν το ξερει αλλα τα τελευταια χρονια έχουν γινει αλματα προοδου και οι περισσοτεροι τυποι καρκινου ειναι αντιμετωπισημοι αν γινει εγκαιρη διαγνωση. Δυστυχως δεν υπαρχει σωστός, τακτικος και οργανωμενος τροπος να ελεγχετε ο κοσμος σε ετησια βαση για καρκινο. Θα εσωζε πολλες ζωες αλλα θελει συστημα υγειας με στοχο τον ανθρωπο και οχι το χρημα. Εμεις παμε full steam στην αντίθετη κατεύθυνση. 

Και αν ο μέσος όρος ζωής πήγαινε πχ στα 100, τότε για να μπορούν να πληρώνονται συντάξεις και περίθαλψη θα έπρεπε οι υπερήλικες να δουλεύουν τουλάχιστον μέχρι τα 85. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί θεραπεία του καρκίνου με το τρέχον κοινωνικο-οικονομικό μοντέλο, και αν βρεθεί δεν θα γίνει ποτέ προσιτή στην τεράστια πλειοψηφία του κόσμου.

Επεξ/σία από mic2mic
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

δεν υπαρχει σωστός, τακτικος και οργανωμενος τροπος να ελεγχετε ο κοσμος σε ετησια βαση για καρκινο

Με τι τρόπο / εξετάσεις γίνεται έλεγχος για καρκίνους που μπορεί να επαναλαμβάνεται ανα περιόδους;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Με τι τρόπο / εξετάσεις γίνεται έλεγχος για καρκίνους που μπορεί να επαναλαμβάνεται ανα περιόδους;

ειναι διαφορετικες για καθε μορφη. υπάρχουν ακομη και απλες με αιμα για καποιους τυπους. πχ για προστατη ειναι 2-3 και πρεπει να ελέγχετε καθε χρονο απο τα 50 και μετά. 

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ειναι διαφορετικες για καθε μορφη. υπάρχουν ακομη και απλες με αιμα για καποιους τυπους. πχ για προστατη ειναι 2-3 και πρεπει να ελέγχετε καθε χρονο απο τα 50 και μετά. 

Για προστάτη μην τον γράψεις τον τρόπο εδώ γιατί προβλέπω να το σκέφτονται για μια ζωή και να το αποφεύγουν 🤣

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NickTG είπε

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? 

Ο άνθρωπος λέει πως καλύτερα να δίνονταν περισσότερα χρήματα και πόροι προς την τεχνολογία της υγείας πάρα για την τεχνολογία των κινητών ή γενικά λιγότερο σημαντικών για την ανθρώπινη ζωή μέσων. Και φυσικά έχει δίκιο γιατί μόνο όταν φτάνουμε στο κρίσιμο σημείο καταλαβαίνουμε πως τα πάντα είναι μάταια και η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό. Και το λέω μέσα από την καρδιά μου,  έχω χάσει την μισή μου οικογένεια από καρκίνο και αυτή την περίοδο παλεύει η μητέρα μου. Φυσικά και θα ζούσα και χωρίς το καλύτερο "κινητό" για να σωθούν περισσότεροι άνθρωποι.

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Ναι χαίρω πολύ. Το θέμα δεν είναι η διαπίστωπιση του τι το προκαλεί αλλά το πως. Και εκεί η πολυπλοκότητα είναι απίστευτη. Απλά όταν θα παίζουν τα πάντα στα δακτυλά τους και θα ξέρουν ακριβώς το πως τότε θα έχουμε μία 100% θεραπεία σε οποιοδήποτε. Το πιθανότερο είναι nanorobots και όχι γονιδιακή θεραπεία.

Ακριβώς, νανοϊατρική και nanobots. Εκεί είναι η μεγάλη προσπάθεια, να μπορέσουν να μεταφέρουν το φάρμακο στον οργανισμό πολύ στοχευμένα ώστε να είναι αποτελεσματικό και δεύτερον να μπορέσουν να το μεταφέρουν. Ήδη κατάφεραν και διαπέρασαν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, τον άνοιξαν για τόση ώρα όσο χρειάστηκε να "περάσει" η φαρμακευτική ουσία κ στην συνέχεια έκλεισε ξανά. Φάρμακα υπάρχουν κ μάλιστα πολύ αποτελεσματικά, σύστημα αποτελεσματικής παράδοσης στον οργανισμό δεν έχουμε κ αυτό προσπαθούν να φτιάξουν. Πχ καλή η χημειοθεραπεία, αλλά η τοξικότητά της δεν παίζεται.

Αυτά που διαβάζω δύο χρόνια τώρα (όχι δεν είμαι γιατρός), είναι εκπληκτικά. Η επιστήμη πραγματικά δίνει τεράστια μάχη. Βγαίνουν κ αποτελέσματα ερευνών χρόνων για mRNA εμβόλια. Γίνεται στην Αγγλία ευρείας κλίμακας δοκιμή για ένα αμερικανικό εμβόλιο....

Μόνο να διορθώσω έναν φίλο πιο πάνω που ανέφερε για τα αίτια. Όχι τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, παίζει ρόλο η κληρονομικότητα αλλά ως εκεί. Εικασίες γίνονται μόνο.

Ένα τελευταίο, μην νομίζετε ότι εδώ είμαστε του πεταματού. Με τα χίλια μύρια προβλήματα του συστήματος υγείας, υπάρχουν τρομεροί γιατροί/επιστήμονες. Νομίζω ότι έχουμε κ έναν από τους καλύτερους πάνω στο μεσοθηλίωμα, έναν σπάνιο, επιθετικό κωλοκαρκίνο του κερατά. Αν είχαμε τα μέσα, μόνο αν είχαμε τα μέσα..

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, rodosf1 είπε

λεφτά στην έρευνα για θεραπείες και όπως είπαν κάποιοι παραπάνω δυστυχώς ακόμα δίνονται για να σκοτώνει ο ένας άνθρωπος τον άλλον. Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτές τις άσκοπες κ άδικες αντιπαραθεσεις σε όλο τον πλανήτη και να στραφούμε στην ουσία. 

Η πρόοδος είναι τεράστια τα τελευταία χρόνια και στις διάφορες μορφές καρκίνου, πρόγνωση, φάρμακα κ εμβόλια συνεχώς αναβαθμιζονται. Ενημέρωση χρειάζεται στο ευρύ κοινό και πρόσβαση σε ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες υγείας για το κοινό καλό. 

Στη χώρα μας δυστυχώς είμαστε ακόμα πολύ πίσω και σε νοοτροπία και σε παροχές που χειροτερευουν αντί να βελτιώνονται. 

Ας ελπίσουμε για το καλύτερο. 

Για κάποια εμβόλια διατηρώ τις επιφυλάξεις μου -παροτι εμβολιασμενος.

Δημοσ.

Πιστεύω (δεν ξέρω) ότι το επίπεδο της δυσκολίας στην θεραπεία όλων των τύπων καρκίνου είναι άμεσα συνδεδεμένο με το πόση επεξεργαστική ισχύ έχουμε διαθέσιμη. Όπως για την εύρεση του μηχανισμού διαμόρφωσης του κλίματος σε μια περιοχή πρέπει να συνυπολογίσεις πάρα πολλούς παράγοντες και να βγάλεις το αντίστοιχο μοντέλο το ίδιο και με το ανθρώπινο σώμα. Τόσα πολλά κύτταρα. Απίστευτη πολυπλοκότητα. Όσο κατασκευάζουμε ισχυρότερους υπολογιστές τόσο πιο κοντά στην οριστική θεραπεία όλων των ειδών καρκίνου θα πλησιάζουμε.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Ακούω μόνο την Κιαγιά και διαβάζω τις επιστολές του Ιησού στον Βελόπουλο. Όλα τα υπόλοιπα παραμύθια. Το κλειδί θα είναι στο γονίδιο p53

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 hours ago, SkaL- said:

Ο άνθρωπος λέει πως καλύτερα να δίνονταν περισσότερα χρήματα και πόροι προς την τεχνολογία της υγείας πάρα για την τεχνολογία των κινητών ή γενικά λιγότερο σημαντικών για την ανθρώπινη ζωή μέσων. Και φυσικά έχει δίκιο γιατί μόνο όταν φτάνουμε στο κρίσιμο σημείο καταλαβαίνουμε πως τα πάντα είναι μάταια και η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό. Και το λέω μέσα από την καρδιά μου,  έχω χάσει την μισή μου οικογένεια από καρκίνο και αυτή την περίοδο παλεύει η μητέρα μου. Φυσικά και θα ζούσα και χωρίς το καλύτερο "κινητό" για να σωθούν περισσότεροι άνθρωποι.

Είναι 2 διαφορετικά πράγματα αυτά. Το καταλαβαίνουμε έτσι? 

Δεν είναι ότι παίρνουν λεφτά από την έρευνα του καρκίνου και τα δίνουν για κινητά. Ούτε θα υπήρχαν αυτά τα λεφτά αν δεν υπήρχε αυτή η αγορά ώστε να τα έδινα για τον καρκίνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...