Cr4zyc4t3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Καλησπερα, εχω το lenovo ideapad gaming3 και αγορασα αυτον εδω τον ssd https://www.beboo.gr/index.php?route=product/product&product_id=51448 . Μολις τον κουμπωνω πανω και παω να κανω boot , κολλαει στο logo της lenovo για 1-2λεπτα και ανοιγει αλλα μετα δεν μπορω να τον κανω initialize απο το disk manager των windows 11. Μολις τον αφαιρω ολα δουλευουν κανονικα. Τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, Cr4zyc4t3 είπε Καλησπερα, εχω το lenovo ideapad gaming3 και αγορασα αυτον εδω τον ssd https://www.beboo.gr/index.php?route=product/product&product_id=51448 . Μολις τον κουμπωνω πανω και παω να κανω boot , κολλαει στο logo της lenovo για 1-2λεπτα και ανοιγει αλλα μετα δεν μπορω να τον κανω initialize απο το disk manager των windows 11. Μολις τον αφαιρω ολα δουλευουν κανονικα. Τι μπορει να φταιει? Nvme φιλε μου δεν φορουσε απο την αρχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Nvme φιλε μου δεν φορουσε απο την αρχη? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Πες απο την αρχη τι εχεις κανει , το ναι που λες σημαινει οτι ειχε και εσυ πηγες και πηρες αλλον Επομενη λαλακια ειναι οτι εχεις win11...............ξεκινα και λεγε με τι hardware το πηρες & με τι windows 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Πες απο την αρχη τι εχεις κανει , το ναι που λες σημαινει οτι ειχε και εσυ πηγες και πηρες αλλον Επομενη λαλακια ειναι οτι εχεις win11...............ξεκινα και λεγε με τι hardware το πηρες & με τι windows Ειχε ναι, και εγω πηρα και δευτερο, δεν γινεται να εχεις 2 nvme? Απο hardware ειχε ryzen5 4600u με 1650ti και 8 ram(16 πλεον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 με τι windows ηταν το λαπτοπ φιλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε με τι windows ηταν το λαπτοπ φιλε μου? με τα 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Cr4zyc4t3 είπε με τα 10 Λοιπον αλλη ερωτηση δεν θα σε κανω αν δεν αναφερεις με τη σειρα τι ηταν και τι προσπαθεις να κανεις. Λογικα εβγαλες τον δισκο τον sata εξω , προσπαθεις να κανεις καποιο dual boot? τα win10 σε ποιο δισκο ηταν κτλ ...............ενα-ενα με το τσιγκελι δουλεια δεν γινεται φιλαρακι μου καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Λοιπον αλλη ερωτηση δεν θα σε κανω αν δεν αναφερεις με τη σειρα τι ηταν και τι προσπαθεις να κανεις. Λογικα εβγαλες τον δισκο τον sata εξω , προσπαθεις να κανεις καποιο dual boot? τα win10 σε ποιο δισκο ηταν κτλ ...............ενα-ενα με το τσιγκελι δουλεια δεν γινεται φιλαρακι μου καλο. Τα windows 10 ηταν στον παλιο τον nvme με τον οποιο ηρθε το laptop, πριν μηνες εβαλα τα 11, και σημερα προσπαθω να βαλω εναν δευτερο nvme για να αποθηκευω παιχνιδια.Δεν εβγαλα καποιον δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Κοιτα προτεραιότητα δισκων μεσα απο το bios και αν δε γινεται κατι απο εκει βαλε 10αρια , σε καμια περιπτωση δεν φταιει ο δισκος που πηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδώ αναφέρει τις δυνατότητες τοποθέτησης που σου δίνει το λάπτοπ σου Kαι παρακάτω πώς να ενεργοποιήσεις τον νέο δίσκο. Eπίσης, αγόρασες 128GB δίσκο για παιχνίδια ;;;; Εκτός μόνο αν ασχολήσε μόνο με 2-3 το πολύ ή αν δεν σε νοιάζει να βγάζεις/βάζεις συνέχεια ο χώρος δεν αρκεί ούτε για ζήτω. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 41 λεπτά πριν, dpolal είπε Εδώ αναφέρει τις δυνατότητες τοποθέτησης που σου δίνει το λάπτοπ σου Kαι παρακάτω πώς να ενεργοποιήσεις τον νέο δίσκο. Eπίσης, αγόρασες 128GB δίσκο για παιχνίδια ;;;; Εκτός μόνο αν ασχολήσε μόνο με 2-3 το πολύ ή αν δεν σε νοιάζει να βγάζεις/βάζεις συνέχεια ο χώρος δεν αρκεί ούτε για ζήτω. Το προβλημα ειναι οτι εμενα στο disk management δεν μου εμφανιζει τον δευτερο δισκο καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Αρχικοποιηση..........Paragon Partition Manager Αν εχεις uefi erase nvme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Cr4zyc4t3 είπε Το προβλημα ειναι οτι εμενα στο disk management δεν μου εμφανιζει τον δευτερο δισκο καθολου. Άλλο αυτό. Πάνε στο Disk management. Στα win 10 το βρίσκω κάνοντας δεξί κλικ στο start button. Για τα 11ρια δεν γνωρίζω. Στον βλέπει λοιπόν στο Disk management???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 πες μας λίγο πιο μοντέλο ΑΚΡΙΒΩΣ έχεις, 15χχχχχχχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα