Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά 

Αν στείλω εγώ ένα μήνυμα στο μεσατζερ και πατήσω μετά '' Να αφαιρεθεί για εσάς '' 

Υπάρχει τρόπος επαναφοράς του μηνύματος; 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! 

Δημοσ.

Γενικές Ρυθμίσεις Λογαριασμού» και να κάνεις κλικ στη «Λήψη αντιγράφου των δεδομένων σας στο Facebook». Θα εμφανιστεί ένας νέος σύνδεσμος, με τον οποίο θα ανοίξει νέα σελίδα. Κάνε κλικ στο «Start My Archive». Μόλις εισάγεις τον κωδικό σου και απαντήσεις στην ερώτηση ασφαλείας του Facebook, θα σου σταλεί ένα mail με έναν σύνδεσμο για να «κατεβάσεις» όλα τα αρχεία, αλλά και τα μηνύματα του Messenger.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GATE123 είπε

Γενικές Ρυθμίσεις Λογαριασμού» και να κάνεις κλικ στη «Λήψη αντιγράφου των δεδομένων σας στο Facebook». Θα εμφανιστεί ένας νέος σύνδεσμος, με τον οποίο θα ανοίξει νέα σελίδα. Κάνε κλικ στο «Start My Archive». Μόλις εισάγεις τον κωδικό σου και απαντήσεις στην ερώτηση ασφαλείας του Facebook, θα σου σταλεί ένα mail με έναν σύνδεσμο για να «κατεβάσεις» όλα τα αρχεία, αλλά και τα μηνύματα του Messenger.

Ουτε φβ εχω ουτε και μεσεντζερ ,αλλα εχω την εντύπωση οτι το copy paste που εκανες ισχυει στην περίπτωση της ολικης διαγραφης λογαριασμου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...