Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω παίδες αν χρησημοποιείτε τις εταιρίες parking γύρω από το αεροδρόμιο αλλά κάτι δεν πάει καθόλου καλά τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα....

144Km/h το βανάκι - τίγκα στον κόσμο και κανένας μα κανένας με ζώνη ασφαλείας. Όριο ταχύτητας 50-80km/h  :(

Όλοι οι πελάτες χαρούμενοι που θα φτάσουμε 30 δεύτερα πιο γρήγορα στο αυτοκίνητο μας.

Και όταν τρακάρουμε και βγούμε μέσα από τον παρπριζ και καρφωθούμε με το κεφαλι στην άσφαλτο θα ψάχνουμε να δούμε ποιος φταίει.... και προφανώς θα φταίει πάλι το κράτος που δεν έκανε τίποτα.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλα χαλιέμαι πολύ. Όλοι βαθμολογούμε το χαμόγελο του υπαλλήλου κατά την παραλαβή/παράδοση και κανένας μας δεν σκέφτεται ότι μπορεί να μην γυρίσει σπίτι του επειδή ο οδηγός είναι Σουμαχερ με το F1 βανάκι του.....

και btw:     Κύριοι του parkaround, δεν θα πάθετε τίποτα να σηκώσετε και ένα αρνητικό review....  Φερθείτε επιτέλους σωστά (όπως νομίζαμε οτι φέρεστε τόσο καιρό που επιλέγουμε βάση ratings). Μην μου πείτε? Λέτε να φιλτράρουν τα reviews?   Αποκλείεται δεν το πιστεύω ....

Υπογραφή:  50άρης που δεν πιστεύει ότι για όλα φταίνε το κράτος ή οι άλλοι....

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι συνεργαζομενες εταιρείες οι εταιρείες parking.ειναι ιδιωτικές επιχειρησεις που παρέχουν φθηνό  parking ανταγωνιζομενες το ακριβό του αεροδρομίου.Για αυτό άλλωστε και εσύ επέλεξες να μην παρκάρεις αεροδρομιο και σου έτυχε ραλιστας οδηγός.οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρκaround είναι ψαχτηρι καλά είπε για συνεργαζόμενες...Παρολ αυτά δεν είναι τόσο ακριβό(+5€) το online  πάρκινγκ του longterm/economy στο αεροδρόμιο ώστε να περνάς τέτοιο άγχος π λες ;)

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...