Προς το περιεχόμενο

Diablo Immortal [PC][Android][iOS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Strategos είπε

όποιος παίζει στον σερβερ archibishop lazarus και ψάχνει Ελληνική Dark Clan ας ψάξει GreekGods.

Πολλή κοπριά αδερφέ, πολύ παραδόπιστοι. Η κυρά μου τα έχωσε και το έβγαλα, είναι και τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τώρα, μόνο θάλασσα.

Σε ios πιο smooth, τα καλά της μιας συσκευής. 

Στις 8/6/2022 στις 2:26 ΠΜ, mordred είπε

Πως αλλάζουν οι καιροί πάντως

Αλλάζουν γιατί αρχίζει η πείνα. Στην Αφρική ο φόβος του λιμού έκανε χώρες να καλέσουν τον ΟΗΕ. Πόσα online franchise τα γίνουν F2P και πόσα θα κλείσουν. Λέγαμε βλέποντας βίντεο με τις καινούριες παρουσιάσεις πόσα από αυτά δε θα βγούνε ποτέ. Κοιμόμαστε όρθιοι και δεν βλέπουμε τι έρχεται. Για το Routine , μικρό indy studio με προβλήματα οικονομικά και υποστήριξη από το μικρό Σουηδό publisher Raw ειδικά αν πάει  τέλη 24-25 δε θα βγει. Το STALKER 2 δυστυχώς και ποιος ξέρει τι άλλο. Και φαίνεται ωραίο. Έχει vibes fallout 5 στο τέρμα, ειδικά εκεί με τις κυλιόμενες σκάλες και το "synth" στο τέρμα. Αλλά μας πάνε για real life experience το Fallout 5 όπως πάει η κατάσταση. Καλό καλοκαίρι 1940 παιδιά. Έρχονται αλλά δεν τα βλέπουμε.

Δημοσ.
Στις 10/6/2022 στις 5:30 ΜΜ, Strategos είπε

όποιος παίζει στον σερβερ archibishop lazarus και ψάχνει Ελληνική Dark Clan ας ψάξει GreekGods.

Είστε full... 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Strategos είπε

πρέπει να είσαι 43 lvl join σε shadows για να μπορεις να κανεις join σε dark clan.

Είμαι αλλά είστε full

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Strategos είπε

έχεις στείλει αίτημα στο clan; πως λένε τον χαρακτήρα;

Δε με αφηνει γιατι ειναι full. Opeth lvl 47 necro

Δημοσ.

Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε το παιχνίδι, παραείναι meh για pc, στο κινητό οκ κάτι γίνεται.
Καλή συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...