Προς το περιεχόμενο

Diablo Immortal [PC][Android][iOS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, KilliK said:

θυμασαι οταν πρωτοεμφανιστηκαν τα mobile games , και oλοι λεγανε οτι θα φερουν νεα δημιουργικη πνοη στο γερασμενο console/pc gaming?

Κι από τότε έχεις να ξαναρίξεις ματιά σε αυτά? 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά θα έπρεπε να κοστίζει 0,89€ για να σχολιάζουμε το "παιχνίδι".

Επεξ/σία από Mitroglou7
Δημοσ.

Και η Ισπανία σκέφτεται να απαγορέψει όσα παιχνίδια έχουν lootboxes και να γίνει η τρίτη χώρα στην ΕΕ μετά το Βέλγιο και την Ολλανδία που έχουν αντίστοιχη νομοθεσία. Εδώ στο Βέλγιο ο νόμος είναι γνωστός ως FIFA law γατί πρωτοεφαρμόστηκε πριν 4-5 χρόνια στην τότε έκδοση του FIFA.

Σχετικά με το Diablo Immortal που δεν είναι διαθέσιμο στο βελγικο store, έβγαλε η Blizzard ανακοίνωση ότι όσοι χρησιμοποιήσουν VPN για να παρακάμψουν το geolock και ανακαλυφθούν, θα γίνει άμεσα ban ο λογαριασμός στο battle.net και θα επηρρεάσει όλα τα παιχνίδια της Blizzard στο library του παίχτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει και slowdowns στην έκδοση PC. Παντού stuttering. ΟΚ , beta είναι ακόμη but still..

Επεξ/σία από seithan
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Ας ελπίσουμε το D4 να μην τα έχει αυτά μέσα!

Δεν νομίζω. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το κλασσικό των παιχνιδιών κινητών. Όλα τα παιχνίδια τους είναι μέσα στο RNG και τα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις, έχω παίξει πολλά F2P.

Εγώ πάντως μέχρι στιγμής προχωράω free και αν φτάσω σε "τοίχο", απλά θα το παρατήσω όπως έκανα και με προηγούμενα παιχνίδια κινητού.

Δημοσ.

Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή με το συγκεκριμένο μοντέλο κερδους.Ξέροντας οτι θα μπουν εκατομύρια κόσμου να παίξουν, θα μπορούσαν πχ να βάζουν ένα διαφημιστικό 5 δευτερολέπτων κάθε 5-10 events-rifts κλπ που θα έμπαινες. Αν δε θέλεις διαφημίσεις πλήρωσε ενα fee 5-10€ καθε μηνα. Θα μου πειτε ότι είναι σπαστικό και emersion breaking,αλλά θα το προτιμούσα από αυτό που έχουν κάνει. Με αυτό τον τρόπο και περισσότερο κόσμο θα κρατήσεις και τα κέρδη θα είναι περισσότερα (δε θα εξερτόνται τα κέρδη από το ελάχιστο ποσοστό που όντως κάνει purchases in game. Σε ένα βίντεο είδα ότι το 0,15% των phone gamers δίνει το 50% των εσόδων)

Δημοσ.
Στις 6/6/2022 στις 10:24 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε

Δεν έχετε ξαναδεί free-to-play παιχνίδι κινητού, ε; :P

Να το πλασαρουν σε PC πλατφορμα χωρις καμμια αλλαγη οντως δεν το ειχαμε ξαναδει....😛

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mordred είπε

Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή με το συγκεκριμένο μοντέλο κερδους.Ξέροντας οτι θα μπουν εκατομύρια κόσμου να παίξουν, θα μπορούσαν πχ να βάζουν ένα διαφημιστικό 5 δευτερολέπτων κάθε 5-10 events-rifts κλπ που θα έμπαινες. Αν δε θέλεις διαφημίσεις πλήρωσε ενα fee 5-10€ καθε μηνα. Θα μου πειτε ότι είναι σπαστικό και emersion breaking,αλλά θα το προτιμούσα από αυτό που έχουν κάνει. Με αυτό τον τρόπο και περισσότερο κόσμο θα κρατήσεις και τα κέρδη θα είναι περισσότερα (δε θα εξερτόνται τα κέρδη από το ελάχιστο ποσοστό που όντως κάνει purchases in game. Σε ένα βίντεο είδα ότι το 0,15% των phone gamers δίνει το 50% των εσόδων)

Γιατί... Επειδή είναι η πιο επικερδής τακτική και δεν έχει επιπτώσεις. Όσο και να φωνάζουμε οι "hardcore gamers" στα forum και στα reddit πρώτον είμαστε ένα απειροελάχιστο ποσοστό σε σχέση με το σύνολο των gamers όποτε και να μας χάσουν δεν έγινε κάτι και δεύτερον δεν παίζει καν να μας χάσουν αφού οι ίδιοι είμαστε που ανυπομωνούμε για το Diablo 4.

Και γω προβληματιζόμουν πώς γίνεται να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις και να τρώνε τόσο κράξιμο μέχρι που κατέληξα ότι λόγω ολιγοπωλίου που κάνουν ΌΛΟΙ τα ίδια σκατά απλά δε τους αγγίζει το κράξιμο, οικονομικά τουλάχιστον.

• Η ΕΑ κάνει τα ίδια εδώ και χρόνια και τα κέρδη της είναι στο θεό. Βλέπεις το Fifa να μη πουλάει? Μονοπώλιο.
  • Η Ubisoft βγάζει το ένα μέτριο παιχνίδι μετά το άλλο εδώ και χρόνια. Μια χαρά πάνε οι πωλήσεις της. Ποιος είναι ο ανταγωνιστής του Assasin's Creed?
  • Η CD Project έκανε πρακτικά scam πριν 1 χρόνο. Πιστεύεις δε θα πουλήσει το Witcher 4?
  • Η Konami παράτησε Silent Hill, PES και Metal Gear. Τρένο πάνε με τα pachinko machines και αν αύριο βγάλουν κανά Silent Hill θα πέσει το Internet και ας έχουν να βγάλουν game έστω αποδεκτό καμιά 10ετία.
  • Η Rockstar βγάζει ένα remaster του GTA κάθε 2 μήνες. Το GTA 6 θα ρίξει τους servers όλου του πλανήτη όταν βγει.
  • H Square δεν είναι να τη βασίζεσαι. Γενικά κινείται στη μετριότητα.

Ποιοι μεγάλοι Publishers μένουν που να σέβονται το brand τους? Sony/Microsoft/Nintendo που είναι μια κατηγορία μόνοι τους και αν και κάνουν άπειρες μπούρδες τουλάχιστον έχουν κάποια όρια, και η FromSoft (αν και δεν είναι Publisher) που κρατάει μόνη της τη σημαία. Άρα μπορούμε να τους βρίζουμε όσο θέλουμε στα forum αλλά θα συνεχίσουν να παίρνουν τα λεφτά μας. Μέσες άκρες όπως βρίζουμε όλα τα κόμματα στην Ελλάδα. Θέλοντας και μη θα πάρουν τη ψήφο μας (ακόμη και αν τελικά δε ψηφίσουμε).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Γιατί... Επειδή είναι η πιο επικερδής τακτική και δεν έχει επιπτώσεις. Όσο και να φωνάζουμε οι "hardcore gamers" στα forum και στα reddit πρώτον είμαστε ένα απειροελάχιστο ποσοστό σε σχέση με το σύνολο των gamers όποτε και να μας χάσουν δεν έγινε κάτι και δεύτερον δεν παίζει καν να μας χάσουν αφού οι ίδιοι είμαστε που ανυπομωνούμε για το Diablo 4.

Και γω προβληματιζόμουν πώς γίνεται να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις και να τρώνε τόσο κράξιμο μέχρι που κατέληξα ότι λόγω ολιγοπωλίου που κάνουν ΌΛΟΙ τα ίδια σκατά απλά δε τους αγγίζει το κράξιμο, οικονομικά τουλάχιστον.

• Η ΕΑ κάνει τα ίδια εδώ και χρόνια και τα κέρδη της είναι στο θεό. Βλέπεις το Fifa να μη πουλάει? Μονοπώλιο.
  • Η Ubisoft βγάζει το ένα μέτριο παιχνίδι μετά το άλλο εδώ και χρόνια. Μια χαρά πάνε οι πωλήσεις της. Ποιος είναι ο ανταγωνιστής του Assasin's Creed?
  • Η CD Project έκανε πρακτικά scam πριν 1 χρόνο. Πιστεύεις δε θα πουλήσει το Witcher 4?
  • Η Konami παράτησε Silent Hill, PES και Metal Gear. Τρένο πάνε με τα pachinko machines και αν αύριο βγάλουν κανά Silent Hill θα πέσει το Internet και ας έχουν να βγάλουν game έστω αποδεκτό καμιά 10ετία.
  • Η Rockstar βγάζει ένα remaster του GTA κάθε 2 μήνες. Το GTA 6 θα ρίξει τους servers όλου του πλανήτη όταν βγει.
  • H Square δεν είναι να τη βασίζεσαι. Γενικά κινείται στη μετριότητα.

Ποιοι μεγάλοι Publishers μένουν που να σέβονται το brand τους? Sony/Microsoft/Nintendo που είναι μια κατηγορία μόνοι τους και αν και κάνουν άπειρες μπούρδες τουλάχιστον έχουν κάποια όρια, και η FromSoft (αν και δεν είναι Publisher) που κρατάει μόνη της τη σημαία. Άρα μπορούμε να τους βρίζουμε όσο θέλουμε στα forum αλλά θα συνεχίσουν να παίρνουν τα λεφτά μας. Μέσες άκρες όπως βρίζουμε όλα τα κόμματα στην Ελλάδα. Θέλοντας και μη θα πάρουν τη ψήφο μας (ακόμη και αν τελικά δε ψηφίσουμε).

Για το τελευταίο θα συμφωνήσω. Ελπίζω (αν και δεν το βλέπω) να μετριάσουν την κατάσταση έστω και για την υστεροφημία τους μετά την εξαγορά.

Τώρα για το αν είναι πιο επικερδής δε γνωρίζω (λογικά είναι για να εξακολουθούν να το κάνουν). Απλά δεν ξέρω πόσο θα έδινε μια εταιρία για διαφήμιση σε εκατομμύρια άτομα (δυνητικά με παγκόσμιο εύρος). Μάλιστα διαφήμιση με μετρήσιμα μεγέθη προβολής. Μια υπόθεση κάνω

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mordred είπε

Για το τελευταίο θα συμφωνήσω. Ελπίζω (αν και δεν το βλέπω) να μετριάσουν την κατάσταση έστω και για την υστεροφημία τους μετά την εξαγορά.

Τώρα για το αν είναι πιο επικερδής δε γνωρίζω (λογικά είναι για να εξακολουθούν να το κάνουν). Απλά δεν ξέρω πόσο θα έδινε μια εταιρία για διαφήμιση σε εκατομμύρια άτομα (δυνητικά με παγκόσμιο εύρος). Μάλιστα διαφήμιση με μετρήσιμα μεγέθη προβολής. Μια υπόθεση κάνω

Τη διαφημιση ουτως η αλλως δεν τη γλιτωνουμε. Οσο μεγαλωνει η πιθανοτητα να παμε σε φουλ συνδρομητικα μοντελα τοσο μεγαλωνει και η πιθανοτητα και για τη διαφημιση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2022 στις 6:54 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

Η επιλογή είναι εκεί μπροστά πάντως μόλις ανοίξει το παιχνίδι με έναν προεπιλεγμένο server, μόλις τον κλικάρεις σου εμφανίζει τα regions με τους servers. Μου είχε σαν default τον archbishop lazarus και το άλλαξα σε αυτόν που ανέφερα πριν.

(Τη 1η φορά που πάτησα να παίξω με ρώτησε αν έχω παίξει στο κινητό ή όχι ακόμα.)

image.png.7c99d41553df2478d974cc7094ddb19c.png

image.png.624cce208fb76057a2cf8461b2597ff1.png

Μιλάμε για τέρμα αναπηρία έτσι;... Μου έβγαζε "the sightless eye" και λεω κανα χορατό θα είναι (γιατί σιγά να μην ήταν server να επιλέξω)... Μου έβαλες και screenshots... Τι ντροπή... 😁

Διαπίστωσα αν αλλάξω server χάνω το χαρακτήρα... Καλη φάση...

Επεξ/σία από mordred

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...